![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Сега слушам Nirvana, че ми дойде на ума да питам, според вас, защо се самоубива Kurt Cobain, само на 27 години. Какви са вашите теории, а може би не се е самоубил...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
То това доста отдавна стана и много неща се изприказваха тогава, през '94, но защо да не обсъдим нещо и такова
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Az mislq 4e Courtney go e ubila.To nali imashe incident i v Italia.Tq go e ubila ku4kata !
![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Аз мисля, че са го убили от Тайния пакт на трите галактики, начело с Лорд Омнерон, предвождащ кафевите извънземни, основател на интервенционалната политика в други галактики.Той е копелето!Бурн, модафукер.
Сериозно:не го ли виждаш къв пропаднал наркоман е, да мре (опа, той умрял вече), ами да, така е, все ми е тая. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Courtney значи според теб го е убила..., възможно е. То да ти кажа и аз съм гледала някакви страници, в които се твърдеше, че не се е самоубил.
Arthas, и защо мислиш, че е тя? Как е станало според теб? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ Sep 25 2003, 04:15 PM) Сериозно:не го ли виждаш къв пропаднал наркоман е, да мре (опа, той умрял вече), ами да, така е, все ми е тая. Не си много прав, какво като е наркоман. Знаеш още колко много хора, които слушаме и им четеме произведенията да кажем са наркомани... Това няма значение, има значение какво е оставил след себе си. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Честно казано, нито знам как и защо е умрял, нито ме интересува...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Като е наркоман, е доста логично да е мъртъв до днешна дата.Ако не се беше самоубил, щеше скоро да умре.Като цяло, ху гивс а шит, нали е умрял...още повече, че музиката му не беше кой знае какво, за мен де.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
1.Incidenta v Italia.Zna4i predi/sled concert Kurt e otkaran v bolnica sled vzimane na golqma doza prispivatelni.Strannoto e 4e vuprosnite prespivatelni sa bili v staqta na Courtney kogato nqkakuf reporter q e intervuiral.Dave Grohl tvurdi 4e e bil s Kurt non-stop i vuprosniq incident stava kogato Kurt otiva pri Courtney
2.Po4erka v pismoto koeto Kurt ostavq e razli4en ot tozi na Kurt no i prili4a na tozi na Courtney.A koi e ubil Kurt? Ne e bilo prqko Courtney.Tq e imala edin priqtel(zakoravql prestupnik) koito 4esto ubival za pari.Sedmica predi smurta na Kurt tq otiva pri nego i go pita kolko iska za da ubie Kurt.Tova e razkazano ot svideteli,koito sa se qvili na detektora na lujata i sa minali. Mnogo suvpadeniq ima. -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ako Kurt beshe umrql ot narkotici shteshe da e po qko
![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
|
|
![]()
Коментар
|
|
Arthas, да наистина е много логично това. Аз бях чела някакви теории, но бяха леко казано фантастични
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
ami...az mislja che e umrjal...
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
...i to ot dosta vreme.
smjatam sushto taka che izobshto ne e trjabvalo da se prukva. Toj e vinoven za razcufvaneto na heavy metala kum drugi razklonenija, koito dnes narichame po vsevuzmojni nachini. Pojavi se v mnogo nepodhodjasht moment i fenovete na Heavy Metala togava zapochnaha da slushat Nirvana, a ottam zapropadaha kum po dolni sloeve na muzikalnoto durvo. -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Абе не му пука за тоя пропаднал наркоман... опа, мъртъв пропаднал наркоман...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
I da sa go ubili ili se e samoubil kakvo zna4enie ima nalie martav
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(widowmaker @ Sep 25 2003, 10:52 PM) ...i to ot dosta vreme. smjatam sushto taka che izobshto ne e trjabvalo da se prukva. Toj e vinoven za razcufvaneto na heavy metala kum drugi razklonenija, koito dnes narichame po vsevuzmojni nachini. Pojavi se v mnogo nepodhodjasht moment i fenovete na Heavy Metala togava zapochnaha da slushat Nirvana, a ottam zapropadaha kum po dolni sloeve na muzikalnoto durvo. човече изказа се ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(M-16A2Rifle @ Sep 26 2003, 05:42 AM) I da sa go ubili ili se e samoubil kakvo zna4enie ima nalie martav ![]() Мъртав е, но музиката не е мъртва нали? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Е хубави неща е оставил след него... малко има кво да не се харесва в него, но все пак:
Мир на.... абе я да си гори в ада и да му е кеф! ХХХХХАААААААХХХХААААААА! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vjarno che zvuchi naludnichavo, no e fakt. Pogledni po podrobno na istorijata. Dori poznavam takiva hora, okloneni ot sbirshtinata na Kurt.
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Всъщност вече има ли значение?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Nirvana са яки ебати.. още ги слушам копелетата. Кърт умря, но музиката НЯМА да умре както каза deadsoul!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Be narkomanska im rabota... jalka istoriq. Ama ako ne bqha drogite edva li 6te6e da izmisli takiva kultovi par4eta...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
a be i az da se ojenq za nqkav kato jena mu i az sh se samoubiq!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(deadsoul @ Sep 26 2003, 07:09 PM) Цитат(M-16A2Rifle @ Sep 26 2003, 05:42 AM) I da sa go ubili ili se e samoubil kakvo zna4enie ima nalie martav ![]() Мъртав е, но музиката не е мъртва нали? ![]() e da to e sigorno no ne namiram za nujno da obsajdate 4oveka toi martav tam da si po4iva v ada ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-October 03 Потребител N: 287 ![]() |
kakvo da spodelq osven che nqma da e losho da chuete i prochetete lirikite kym albuma na Solefald - Pills against...S edna duma mnogo fun i stranni teorii i vsichkoto tova posqto mnogo qko vyrhu pohlata v mnoo neshta amerikanska kultura:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я дайте снимка на жена му!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има достатъчно link's на Nirvana, там ще я има и жена му..., нищо кой знае колко особено не е, жена като жена
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 14-October 03 Потребител N: 307 ![]() |
Шшшт!...respect!
За умрелите или с добро или нищо... Като не ви харесва не го слушайте |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
Цитат(prase @ Oct 14 2003, 01:06 PM) Шшшт!...respect! За умрелите или с добро или нищо... Като не ви харесва не го слушайте to4no! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(illblood @ Oct 14 2003, 02:49 PM) Цитат(prase @ Oct 14 2003, 01:06 PM) Шшшт!...respect! За умрелите или с добро или нищо... Като не ви харесва не го слушайте to4no! Мда, това и аз щях в скоро време да го кажа... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам... значи ще говоря само добрите неща.
Smells like teen spirit ме кефи на макс! Особено начина по който Кърт пее! Няма кво да се приказва! Идеална е песента. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Една от песните на която най много съм издивявала е Rape me. Сигурно за това и много ме кефи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
единствената им що годе добра песен беше...tourets? не помня, пък и бях невръстен
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да и тази е хубава. Ако си се хващал да превеждаш нещо, има поне смисъл.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Малко късно, но съм съгласна с Prase.Но неможе да се отрече, че имат няколко много добри парчета????
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(deadsoul @ Sep 25 2003, 08:04 PM) според вас, защо се самоубива Kurt Cobain С такава жена и аз ще се самоубия... Аз не слушам Нирвана, но имам много приятели-луди техни фенове. Иначе Кърт си беше голям музикант. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Има много версии за смъртта на Кърт-от самоубийство през свръх доза,та чак до убийство.Мисля си ,че никой от феновете не би могъл да има реална оценка,опирайки се на фактите,които представя баш пресата...
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
хехе ква тема имало тука
аз мога да кажа само че преди години както си седях в един училищен двор на рожденния си ден се домъкна приятелката ми и ми каза знаеш ли кво е станало Кърт Кобейн се е самоубил и аз казах само: Е Баш днес ли?!! ![]() та така си откара моя рожден ден преди години позговнясан задари самоубийството му ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(prase @ Oct 14 2003, 03:06 PM) Шшшт!...respect! За умрелите или с добро или нищо... Като не ви харесва не го слушайте палци горе иначе: http://www.justiceforkurt.com/investigatio...n/reasons.shtml а за хейтърите един _)_ THERION, ЧРД предварително ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Абе лесно е да се плюе, но не може да му се отрече, че човекът беше истински гений - на базата на 5 акорда написа някои от най-запомнящите се парчета и създаде цяло ново течение в музиката, наречено "alternative".
И все пак аз свързвам датата 5ти април със смъртта на една друга не по-малка легенда на сиатълската музика - един от най- най-големите гласове в рока, вокалистът на Alice in Chains, Layne Staley. ![]() За съжаление и него наркотиците го довършиха ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Hahe predi godina i az bqh slojila tema, po slu4ai 10-godi6ninata ot smurtta mu, polu4i se gore-dolu su6toto razvitie na postovete...
ina4e snimki na jena mu hahehh poslednata koqto be6e postnata nqkude oburkah Love s 6aran ...taka 4e ne e mnogo uda4no da se tursqt neini snimki ![]() kolkoto do tova kak e umrql, ne mi se gadae...ne vuzveli4avam osobeno li4nostta mu zaradi nq4ina po koito e umrql ili jivql, kolkoto muzikata na grupata... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Като стана въпрос за госпожа Любов Народна - четете.
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Из "20 QUESTIONS WITH Anthrax's Scott Ian" :
10. Ok, rate the following chicks on a scale of 1 to 10. 1 being a mess and 10 being a hottie. Kelly Bundy = 8 Rayna Foss = 7 Britney Spears = 6 Lita Ford = 5 Courtney Love = 0 Pamela Anderson = 7 Cameron Diaz = 9 Drew Berrymore = 8 Buffy The Vampire Slayer = 7 Mrs. Garrett from Facts Of Life = Is she dead? If so, 10. If not, 8. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Интелекти като Drew Berrymore, Kelly Bundy, Britney Spears и т.н. не могат да се сравняват с Courtney Love... тя е просто всички взети заедно.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
имаше един филм, в който надълго и нашироко се обясняваше защо не се е самоубил. това трябва да е станало с някаква пушка, с която е натиснал спусъка с пръста на крака си. при това има и жесток откат от такова чудо, че като нищо може да не се уцелиш. такива разни факти се привеждаха, разни "свидетели" и т.н.
стана ясно, че нищо не е ясно. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Сигурно е бил нагълтан с долнопробни боклуци и в замъглено съзнание или пък просто е приличал на повечето гении - лудиии. Честно - не ме интересува.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако изкарате Кърт Кобейн гений, ще ви се смея повече от обикновено.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, определено е бил по-гениален от Роб Флин
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Депресар-за това се е самоубил,неустойчив характер.
Хората що теории са изписали по въпроса... -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Apr 17 2005, 02:34 PM) Депресар-за това се е самоубил,неустойчив характер. Хората що теории са изписали по въпроса... Да, той живота по теории се води... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Всъщност ако прочетеш поне една ще ти стане ясна връзката .
Но важното в случая е да се заядеш. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Apr 17 2005, 03:33 PM) Е, определено е бил по-гениален от Роб Флин ![]() Сега да се караме ли искаш? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 17 2005, 02:51 PM) Цитат(Angermeans @ Apr 17 2005, 03:33 PM) Е, определено е бил по-гениален от Роб Флин ![]() Сега да се караме ли искаш? Кой е Роб Флин? : и в този момент от устата на Сеп излиза пяна : ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не си прав. Потече ми кръв от ушите...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(Lethe @ Apr 17 2005, 02:42 PM) Всъщност ако прочетеш поне една ще ти стане ясна връзката . Но важното в случая е да се заядеш. Всъщност ако ти прочетеш какво казват близките му хора няма да си толкова сигурен/на! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И да четем, и да не четем човека няма да възкръсне.Писал музика-писал, поживял малко и толкоз.Какво толкова има за коментиране...
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми той и Хитлер - поживял малко, направили го там някакъв главен военен и се пробвал да играе на не се сърди човече с руснаците, какво има да се коментира, нали е умрял
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, бързо схващаш.
От зодията е ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пишете колкото да се отбележите ли? Голямо дъвчене го дъвчeте този Kurt Cobain.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бе човек, ти не схващаш, от зодията ще да е
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
пък аз приемам, че е умрял от естествена смърт. в смисъл, няма нищо по-естествено от това да си теглиш куршума на 27 години, а ако някой друг го свърши вместо теб - още по-добре. след това нямаш време за подобни глупости.
кво ти пука за миризливи тийнейджъри? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Apr 23 2005, 12:28 PM) в смисъл, няма нищо по-естествено от това да си теглиш куршума на 27 години ![]() ти на колко си? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А как дефакто е умрял Кърт Кобейн? Май не сте го споменали...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(gad @ Apr 23 2005, 11:39 PM) Цитат(pi4 @ Apr 23 2005, 12:28 PM) в смисъл, няма нищо по-естествено от това да си теглиш куршума на 27 години ![]() ти на колко си? на два пъти по толкова! какво общо има това? сигурно съм най-дърт тук, какво от това? трябва да ме слушате! jim morisson (†27), jimi hendrix (†27), janis joplin (†27), brian jones (†26), curt cobain (†27) и димитър воев (†27) (... и още много други) починали си от живота, когато са го сметнали за нужно. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат на два пъти по толкова! Тате... Явно 27 е преклонна възраст за един музикант. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Apr 24 2005, 10:56 AM) трябва да ме слушате! ок, от днес започвам да ти следя прилежно постовете, о Гуру на мисълта! тези които си изброил - и какво от това? Остават ми само 5-6 години, ужас ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
всички остаряхте бре...
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат няма нищо по-естествено от това да си теглиш куршума на 27 години, Хм....ами това не ми звучи логично...значи като стане човек на 27и животът му вече е свършил, а след това няма повече време за подобни глупости?? 27Х2= 54......wow -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат Явно 27 е преклонна възраст за един музикант. 27 е много за един футболист. за музикант - зависи. например, като сравнявам robert fripp на 27 и сега, като е на 60 май, има огромен напредък и по го предпочитам в посленото му превъплъщение. сега таман си слушам nevermind, come as you are. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
27 е много за футболист, съгласен съм
обаче да прекратиш кариерата си е различно от това да прекратиш живота си -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат обаче да прекратиш кариерата си е различно от това да прекратиш живота си не мисля, че някой от изброените (и curt cobain включително) е мислил за кариера някога и именно това е, което прави музиката им толкова ценна. нито пък са мислели: "ето сега край, няма живот повече, няма кариера, айде чао". просто са си живели, както са намерили за добре и най-естесвеният край на такъв живот е я да се удавиш във ваната (morrison), я да се задушиш от собственото си драйфане (hendrix), я да се предрусаш здравата (joplin, al wilson, tommy bolin, той пък на 25 само), я да получиш сърдечен удар от задавяне с хамбургер (mama kassy, на 36 обаче), я да се надъниш фронтално с 100 мили в час в 100 годишен дъб (mark bolan, на 30). хм, май стига изброявания. с което съвсем не искам да кажа, че трябва човек да живее като тях, за да прави истинска музика. има достатъчно музиканти на преклонна възраст, за които не може да се каже, че са мислели за кариера и пак са си велики, сега се сещам за стария john lee hooker (над 80 доживя мисля), за frank zappa (†53). rollingstones са едно изключение: всичките без bill wyman (близо 70 вече) са над 60 и връстници на morrison, joplin и hendrix и al wilson, кариеристи до откат и все пак велики и си продължават... тъй че: различно е. можеш да правиш компромиси и на 15 ако си, а може и да си останеш докрай верен и на 80. абе я недейте се стряска! по-смело! който каквото му е писано, аз на 18 не се надявах да доживея следващото лято, ама ей на, жив съм още и какво от това? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат абе я недейте се стряска! по-смело! който каквото му е писано, аз на 18 не се надявах да доживея следващото лято, ама ей на, жив съм още и какво от това? Че кой ти се стряска... поне не аз. Аз съм на 18 и не ми пука дали ще умра утре или след 50 години. Пука ми да направя нещо, да оставя следа, пък после да става каквото ще. И в темата мисля, че Кобейн е направил точно това - оставил е следа, и след това го е енело колко ще живее. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 25 2005, 11:39 PM) Цитат абе я недейте се стряска! по-смело! който каквото му е писано, аз на 18 не се надявах да доживея следващото лято, ама ей на, жив съм още и какво от това? Че кой ти се стряска... поне не аз. Аз съм на 18 и не ми пука дали ще умра утре или след 50 години. Пука ми да направя нещо, да оставя следа, пък после да става каквото ще. И в темата мисля, че Кобейн е направил точно това - оставил е следа, и след това го е енело колко ще живее. а така! прав си! както е казал джими хендрикс: "тоя свят и без това е скапан, ами дайте с готина музика да го досъсипем съвсем!" много добре стана тази тема, сега си извадих аз двата диска на нирвана (nevermind и in utero), които ги бях забравил и пак взех да ги слушам. някой питал ли се е, защо след смъртта на кобейн останалите двама потъват в забрава? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат някой питал ли се е, защо след смъртта на кобейн останалите двама потъват в забрава? Защото не са като Кобейн. Дори да звучи странно за някой, за да те запомнят трябва да си безразсъдно шибано копеле и да не ти пука от нищо. Така се ебаваш с живота, и не му позволяваш той да го прави с теб. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 26 2005, 12:17 AM) Защото не са като Кобейн. Дори да звучи странно за някой, за да те запомнят трябва да си безрасъдно шибано копеле и да не ти пука от нищо. Така се ебаваш с живота, и не му позволяваш той да го прави с теб. все пак е странно, как се събират такива хора в една група. останалите двама правят инфантилната група foo fighters и изглеждат като цял живот са мечтали да останат в детската градина. запомнил съм само един клип където свирят под един мост, а отгоре падат разлицхни неща, но не може да се сравнява никак с деструктивната сила на "smells like teen spirit". мога да си представя, че са се и доста постреснали от внезаюната смърт на кърт и са избягали в детските си спомени, това се случва. макар че като слушам за кой ли път in utero, скорошната смърт на кърт излежда съвсем предопределена. Цитат rape me, my friend rape me again i'm not the only one hate me do it and do it again waste me taste me my friend видя ми се интересно, че заедно с уилям бъроуз ("голият обяд") са чели заедно "the priest, they call him by". инак може пак да си безразсъдно шибано копеле и никой да не те запомни с нищо. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:35 PM |