![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Папа Бенедикт XVI цитира текст от XIV век, в който се казва, че Ислямът е донесъл само насилие и нещастия на света.
В отговор обидените мюсюлмани започват да го заплашват със смърт и Ватикана с терористични актове. Браво - опровергахте го! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Айде, айде.На всички ни беше ясно как ще се стекат обстоятелствата след това изказвене.Тъй че за мен впечатляващото не са крайните и агресивни реакции на мюсюлманите, а безмерната глупост на лицето, представляващо християнството.Не може, просто не може...Ако не го е казал умишлено, то за мене става един абсолютен празноглавец!
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Още вчера официално им се извини на братята араби. Не, че има някакво значение, но е постъпил, както са искали да чуят.
Цитат Ако не го е казал умишлено, то за мене става един абсолютен празноглавец! Alekto, да си се запитвала въобще за какво ни е този папа, въобще да съществува папа? Честно казано, аз -- да и не можах да отговоря на въпроса. Така че, папите не са нищо повече от "празноглавци", както ти каза, а както аз бих казал: тъпи набожни копелета, на които всички кардинали им пипат тестесите, за да се уверят, че са мъже. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
еми не знам що го е казал но и католическата църква не е донесла също много добрини на човечестовото такаче това което е казал макар и истина със сигурност е прозвочало глупаво
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мен лично ме отвращават папските истории. Всичката тази свещеност на накъв обикновен немец, на всичките тия шарени мафиоти кардиналите и на всичките ония милиони тъпаци, дето всяка година се редят да гледат на оня мизерен площад....глава на Християнството и прочие богохулства. Православната църква е много по-човешка. Онези там са клоуни и са клоуни в 21 век.
И на всичкото това отгоре, тоя малоумник взе, че заговори срещу най-обсъжданата и конфликтна етническа група през последните години!!!!!!!!! Очакваме нов кръстоносен поход, с НАТО и Хъмвита. А оня мизерник го чакат да ИЗВЪРШИ ЧУДЕСА?!?!! И това го съобщават със сериозността, с която казват времето. Ебати! Не ме интересува театрото, което главните католици разиграват. Но да си го разиграват в Рим и да си траят. Папата.....ПХАХАХАХАХАХХА! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
"Религията е опиум за народните маси"
Карл Маркс ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ От друга страна и неговоите идеи не са донесли нищо добро на човечеството, не мислиш ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Хората са способни да преебат и най-добрата идея
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Абе всичко е дърво, един супер як боабаб!
Със същата логика и реализъм и ислямистите могат, пък и имат право да твърдят същото. -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
^ От друга страна и неговоите идеи не са донесли нищо добро на човечеството, не мислиш ли? Уточнение - Интерпретациите на неговите идеи! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 7-September 06 Град: The True Forest Of The True Metal And The Other Heavy Minerals Потребител N: 1557 ![]() |
Сигурен бех че е фашага
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Хаха, за папата като за мъртвец - или добро, или нищо, така че аз нищо няма да кажа.
Колкото до изказването му - гледах 2та половина на Big brother в понеделник и там има един чичко, дето аз лично бих го нарекла 'християнски екстремист'. Православната църква е по-човешка, но той се води православен, а не ми изглежда хич човек... Прочее, започнах да се убеждавам, че всякакви религии са наистина простотия, но въпреки всичко Бог си го има, но е в душата на човек, а не в кръста, полумесеца или фигурката на Буда. Ъъъ... Да, това беше мнението ми. Кой ще ми скочи? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
"Религията е опиум за народните маси" Мисля, че това изказване беше точно и ясно. А що се опира до мюсюлманите .... ![]() ![]() Всъщност някои от вас да знае каква е работата на папата ....Дааа главата на католическата църквааа ...Обединява там намсиквооо ..Ще ви кажа ,няма такива филми.Всичко това за мен е булшит! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^
Аз пък съм уверен, че не знаеш абсолютно нищо за мюсюлманите и религията им. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Бе чел съм части от Корана, бая е крадено от библията, плюс това има притчи за педали, какво да кажа повече. А и Хейл Папа!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ LOL!
Пич, християните и мюсюлманите вярват на практика в един и същ бог. За тях Мойсей, Авраам и дори Исус са пророци. Основната разлика между двете религии е възприемането на Исус, който при едните е божество, а другите го приемат за 'обикновен' месия. Мюсюлманството е нещо като друга интепретация на едни и същи събития. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
За седем века християнството добре си е свършило работата, за да не може ислямът да е чисто нова религия. Двете са толкова свързани, колкото не е истина. Пак опираме до това. Враждата е етническа. Религиозна вражда няма по дяволите. Ако имаше, боговете щяха да я водят.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Абе аз ви казах че е дърво
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Като цяло мюсолманството е най-свободната религия. Единствената която не отрича християнството, както и науката. Терористите нямат нищо общо с религията, според мен това е само маска за да имат някакво оправдание за пред света. Дори и в корана никъде не пише за "джихат". Мюсолманството е може би най-миралюбивата религия.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Страхотна религия е Исляма! Чел съм за силата на вярата в тази религия, как мюсюлманите умеят да насочват мислите си към една цел и да изключват всичко около себе си, което е изключително ценно - някакъв примес от Изтока, предполагам. За танцуващи дервиши и други изкуства - неща, които ме интересуват. Красива религия, има чар. Жалко за хората, които се изказват с оная си работа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъъъ брех, дайте линк да му фърля и аз едно око на корана
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Прикачвам koran.jpg!
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
За бога.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Се бием!
Ако ще показваш колко знаеш-ду ит. Не се прави на Стефан. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че много знам -- знам, така е, но нямам намерение да изпадам в този морален упадък, за да се хабя да пиша, а в отговор да получа: "исляма sux", "булшит е всичко", от хора, които идея си нямат на кой свят се намират.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Надявам се, ест ![]() ![]() ![]() ^ LOL! Пич, християните и мюсюлманите вярват на практика в един и същ бог. За тях Мойсей, Авраам и дори Исус са пророци. Основната разлика между двете религии е възприемането на Исус, който при едните е божество, а другите го приемат за 'обикновен' месия. Мюсюлманството е нещо като друга интепретация на едни и същи събития. Разликата според самите мюсюлмани била, че в Библията се споменавали всички месии (вкл.Исус), но е пропуснато името на Мохамед. Така казват те де ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти някво... усещаш ли що за тъпотия написа? Дори не ми се занимава да обяснявам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
conguestadors ,Slash ....
Хора осъзнайте се бе ,кви бяха пък тея глупости.Не съм много запознат с тази религия ,ама до колкото съм чувал Мюсюлманите им се иска целия свят да станем мюсюлмани.Демек всеки който не изповядва исляма трябва да се убива.И тея глупости във връзка с атентатите ,че не били на религиозна основа да ги разправяте на друг.Коя кажете ми коя нормална религия третира жените като роби ?!?!? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Да, искат и всички да носят и клоунски шапки+изкуствен нос и мустаци...
Единствената причина, поради която мюсюлманите не уважават християнската религия е, че разбират ипостасите като три различни бога, а не като три различни лица. Мюсюлманите уважават монотеистичните религии ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Коя кажете ми коя нормална религия третира жените като роби ?!?!? Ами преди 2-3 години бих се съгласил 100%-ово. Сега обаче съм на мнение, че този пример далеч не е показателен и най-малкото ние, като християни (или въобще каквито и да е), имаме право да се месим. Споменатото отношение към жените така или иначе бавно отшумява, още повече самите хора там, включая и нежния пол, приемат положението (което е установено преди векове) за напълно нормално и дори считат западният модел на поведение едва ли не за курвенски. Неоспорим факт е и че западните медии съвсем тенденциозно акцентират върху опредлени групи хора или избрани обичаи, които извадени грубо от контекста и така поднесени на слушателя/зрителя/читателя не могат да бъдат трезво оценени. Думата 'Джихад', например, присъства най-вече в речника на точно определени радикални прослойки, които в много малка степен отразяват (и понякога дори съвсем се разминават с) нагласата и мисленето на редовия мюсюлманин. За съжаление обаче чуваме само за тях... Случайност? Не мисля. А замисляли ли сте се, че религията донесла най-много смърт и нещастия на човечеството е всъщност Християнството. Спомнете си и за Кръстоносните походи. Аз не се сещам за подобни ислямски аналози. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Религиозните причини са били главен двигател само за първите няколко похода, мисля.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Испанската инквизиция, покръстването на скандинавските народи
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат покръстването на скандинавските народи ![]() Пейгън рейдж. Те и нас са ни претопили. Славянците и българите, ама без бой. Ни е сма са продали. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат Ако не го е казал умишлено, то за мене става един абсолютен празноглавец! Alekto, да си се запитвала въобще за какво ни е този папа, въобще да съществува папа? Честно казано, аз -- да и не можах да отговоря на въпроса. Така че, папите не са нищо повече от "празноглавци", както ти каза, а както аз бих казал: тъпи набожни копелета, на които всички кардинали им пипат тестесите, за да се уверят, че са мъже.1. На теб папа не ти трябва, стига да не си католик. Така е по хартия. 2. Според мен от векове насам папите не са нищо повече от ерудирани теолози, които се борят за политическа власт, но някъде откъм 15 век насам им се ядва да си постигнат целта. 3. Мюсюлманите страдат от масова психоза, това го казвам под въздействие на впечатленията си от скорошно пътруване в азиатската част на Турция. Ограниченията, които налага религията им, води до масови психически изкривявания. Поне за мен тия хора не са свет. Пример: 4 турци прекараха 2 нощи под терасата ми. Защо спаха там? - Защото могат да гледат момичета по къси панталонки и да си бият чикии, лежейки на ливадката срещу терасата. Това за мен не е нормално. Мхм. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:51 AM |