![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Ми ако не се лъжа имат един албум, бях го изтеглил преди време, но не успях да го изслушам, а когато не намеря такива сили, направо търкам.
![]() Все пак имат една песен, която си пусках по едно време по-често. Но не мисля, че тази група въобще заслужава цяла тема, нито са кой знае колко уникални, нито с творчеството си са допринесли нещо. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Hand of Blood е добра песен. Друго не ми е направило впечатление.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
В периодите когато слушам емо прибягвам и до тези така красиви хора. Кс;дй обаче особено приятна визия.
Но The Hurt Process са по-яки! ххахх(не че има връзка) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^^^Е ти па
![]() Какво е някаква си мижава тема за цяла група, дори и да не ти харесва. Въпреки, че Suffocating Under The Words Of Sorrow може да влезе в 100-цата вечни метъл изпълнения ![]() Мисля, че стилът им е меко казано интересен. Супер оригинален вокал, isnt it ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
^Това за вокала е вярно.Докато си пее нормално преминава във викане и после пак нормално...
Нищо особено не са,но ме дразни факта,че всчко второ момиченце ги изрежда наравно с Гергана,Мария и не знам си какви още.Стават за слушане ![]() Вчера гледах някъде,една члгаджийка изреди заедно с цялата компания "Пайнер" и Металика ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^Това за вокала е вярно.Докато си пее нормално преминава във викане и после пак нормално... Хах, че той един Кори Тейлър от Слипнот прави същото и дори преминава през далеч повече вариации, нищо, че групата свири нео. ![]() Иначе за темата нямах предвид да омаловажа значението на групата като цяло, но някак си не се връзва с вида форума да се прави за всяка група, направила ни впечатление, нова тема. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Мм доста техни неща съм чувал даже имам плакат техен
![]() Иначе името напрао ме разтапя ,много е яко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласен съм, че не са велика група. Но ако пишехме само за великите, щяхме да сме с 15-20 теми
![]() А групата смятам, че е оригинална и за това й отделих тема. Нема лошо ![]() Цитат Хах, че той един Кори Тейлър от Слипнот прави същото и дори преминава през далеч повече вариации, нищо, че групата свири нео. Да, така. А има и по-голями откачалки - Петерсън от Даймънд ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
HeLeNa: heard of Jesse David Leach?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
BFMV къртят
![]() Не знам какво не им харесвате, имат размазващи рифове. Вокалите и те кефят адски много. Пък и звукът им е много як... изобщо, бих казал че са ми сред любимите банди в момента, The Poison често го въртя ![]() ![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Чудесна група, спадаща към категорията на Atreyu и Trivium. Между другото, смешно е да се наричат емо, след като само чистите им вокали спадат клонят в тази посока. B4MV са си хеви метъл група, кой както иска да го разбира. Може би както George Lynch го каза навремето?
Като отношение и музика нямат нищо общо. ИИииии, да, те са поредната много добра група с много тъпи фенове. Справка: Корн. The Poison беше едно от най-силните издания за 2005-а. So far, so good..so what? Да видим. пс. И между другото, великите групи са многократно повече от 15-20. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() ![]() Дразнят пхаха -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Някфи... доста противни са. И еднообразни.
-------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ако не се лъжа тея ти типове пеят емо кор нали?
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^& ^^^ + 1
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Сори, не стават.
Предпочитам в пъти Killswitch Engage или It Dies Today. Не съм си представял, като малък, че ще се пръкнат групи, дето свирят жица и с вокал тип ГастритБойс. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Бе, много сте зле...
Ако вместо този вокал имаха Дани Филт (примерно), щяхте да пеете съвсем друга песен. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Лично аз щях да напиша същото
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Бе, много сте зле... Ако вместо този вокал имаха Дани Филт (примерно), щяхте да пеете съвсем друга песен. Нали се сещаш какъв процент от качеството на една група е вокала???...Има го момента, че е интересна комбинацията между нови неща и разни хеви сола, но с колкото и добро намерение да пристъпвам към групата, на човека Матю или му трябват уроци по пеене, или липса на микрофон... -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ Подкрепям. Момчето очевидно има още много да учи, преди да се пробва за вокал в подобен стил.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ако музиката беше нещо феноменално, щеше до някъде да компенсира слабите вокали. Но уви - добре изсвирени, но прекалено стереотипни рифчета.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам Diecast колко се вписват в духа на темата, но по едно време доста ги слушах.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Общо взето -
![]() Женска групичка. Едни Threat Signal като дебютантни изкарват къртещ албум. Други с дълги косички ,пози и въртене на китари се правят на интересни. Баси от дебюта на KSE това не е на мода. И за успокоение на техните фенове - спокойно Токио Хотел са много по-зле. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лелее... и какво викате му има на вокала, не можел да пее? OMG...
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Е айде не е като Майкъл Джексън
![]() За мен последният вокал ,който наистина ме впечатли беше Брук от 36 crazyfists. Тоя има ебати гласът. -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Hand Of Blood:
Почват някакви супер палещи китари и а да се накефя и вокала запя.... ![]() Не ме кефят и мен. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ако музиката беше нещо феноменално, щеше до някъде да компенсира слабите вокали. Но уви - добре изсвирени, но прекалено стереотипни рифчета. Same here ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
кефят ме имат някои яки песен
![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Ами на мен лично много не ми допада тази група както и самият стил NWOAHM но всеки си има вкус и всеки сам си решава кои банди да слуша така че мир на всички
![]() P.S А тези които не знаят какво е NWOAHM , това е New Wave Of American Heavy Metal към който стил се причисляват и Bullet For My Valentine според някои музикални критици |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Имат няколко добри рифа и туй то!...А вокала като запее оплесква съвсем работата!Не ми харесва тази група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
5 неща за тях
-Bullet for my valentina,наричана често просто Bullet или BFMV,са:Матю Тък,Майкъл Педжит,Джейсън Джеймс и Майкъл Томас -Бандата е основана през 1998 година под имато Jeff Killed John -Първоначално нямат свои песни,а свирят кавъри на банди като Metallica,Limp Bizkit и Nirvana -Дебютният им албум-Poison,бе издаден в Англия през октомври 2005 година.Наследникът се очаква през първата половина на 2007 -По време на своите концерти на живо членовте на BFMV са засичани да носят тениски на : Slayer,Iron Maiden,Motley Crue,Metallica,Megadeth,Cannibal Corpse,The Punisher и други мене си ме радват ^^ -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
^Трябваше да напишеш и с какви четки си мият зъбите
Иначе готина група. Даже се учудвам, че тука толкова хора им се кефят. Имат доста яки песни в албума. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Да бе да
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Ми че да си купим и ние
![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Мммм... не ми харесва изобщо .. и няма да ми хареса
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слаба ракия са както вече казах...сравнени с много други групи са като разредено вино с вода срещу домашна кайсиева
![]() ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Nirvana са пък, тъй ли? Дано Зевс наистина да не съществува, че до сега да ти е изсипал поне дузина мълни на главата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нирвана нямат нищо общо с метъла... Алтернатив рок, гръндж - пънк и глупости... Поне да бяха почнали с Judas Priest или Iron Maiden щом ще правят метъл (Bullet For My Valentine).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
дръпнах си 2-3 песнички ама да ви кажа ни мъ грабват бе честно да кажа ни струват
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нирвана нямат нищо общо с метъла... Алтернатив рок, гръндж - пънк и глупости... Поне да бяха почнали с Judas Priest или Iron Maiden щом ще правят метъл (Bullet For My Valentine). Нищо такова няма в музиката им. Нито пънк, още по-малко пък имат пресечни точки със сиатълската вълна. Те точно с Мейдън и Металика са си почнали, ако не си чул галопиращия ритъм тип тъгъдъдък в някои песни и солачките. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бранник, стига си се излагал. Какво от това, че са правили кавъри на гръндж и еди-каква си група? Това ли определя по-късния им стил и начин на свирене? Ебаси простотията.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чувал съм ги. Не ми харесаха. Ама ми се струва че тея ще са поредната група която ще си замине безславно, типичен представител на "нео-метъла". Ама са почнали доста зле...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаха, по-голяма простотия не бях чувал отдавна. BFMV - нео метъл!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе, всички сте някакви много компетентни...
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мане мане
хората не могат да различават чалга от поп-фолк, та повече какво искаш... ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Преди ми харесваха, но вече не, вкусът ми доста се е променил напоследък.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Ами да, все по-сладка и по-сладка ще ставаш, следейки форума и научавайки нови групички...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаха, по-голяма простотия не бях чувал отдавна. BFMV - нео метъл! ![]() ![]() ![]() Да не би да са хеви?!... Нео-метъл е популярното име за малкор/металкор, а тази група е нещо от тоя вид. М/у др. направило ми е силно впечатление че сред чалгарките са голям хит... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаха, по-голяма простотия не бях чувал отдавна. BFMV - нео метъл! ![]() ![]() ![]() Да не би да са хеви?!... Нео-метъл е популярното име за малкор/металкор, а тази група е нещо от тоя вид. М/у др. направило ми е силно впечатление че сред чалгарките са голям хит... Няма смисъл да се раздробява еди коя си група по кое на коя друга приличала, кой е елемент е хеви, кой не знам си какво... БФМВ са си хеви метъл група, но в по-различен смисъл от общоприетото схващане. Основен момент в музиката им са именно хевито и траша, при тях дори липсват кораджийски структури. Това че от време на време имат емо вокалки и такива текстове не ги прави по-малко хеви метъли. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А Sodom са чист блек?
И аз съм забелязвал нещо като траш в тях, но все пак нео стиловете са доста странни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
БФМВ са си хеви метъл група, но в по-различен смисъл от общоприетото схващане. Основен момент в музиката им са именно хевито и траша, при тях дори липсват кораджийски структури. Това че от време на време имат емо вокалки и такива текстове не ги прави по-малко хеви метъли. LOL! Това отива директно в "Что Делает"! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво, не е вярно ли?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не е!
![]() П.П. Дай да пробвам все пак. Цитат Няма смисъл да се раздробява еди коя си група по кое на коя друга приличала, кой елемент е хеви, кой не знам си какво. В днешно време съществуват стотици видове сирена. Хората, които произвеждат сирене, както и любителите на сирена познават видовете и могат да ги различават. Други хора предпочитат да наричат всичко сирене, а някои дори ползват само думата кашкавал. Това може би те убеди защо задълбаваме толкова много в метъл-стиловете. Ако не те е, можеш да продължиш да наричаш и Рокфора, и Дунавията сирене. Да, може и да ме убедиш (ако съм пиян), че BFMV са "хеви метъл група в по-общ смисъл" - точно толкова, колкото и метълът като цяло е блус в по-общ смисъл! ![]() И да, в модерната сцена има много групи, чиито стилове не се поддават на разчленяване и за които е глупаво да се спори, но повярвай ми, BFMV не е сред тях. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Венци, разбирам модерните ти терзания. Тенденция е новите неща да ги наричаме с хиляди имена, но не и хеви. И знаеш ли кое е лошото в това? Отдалечаваме се от културата, от това, което обединява всички тия стилове. И нека не стигаме до това всеки да е почитател на каквото иска.
Аз лично слушам съвсем каквото ми допада-не подбирам стилове и въпреки това се въртя винаги около Blind Guardain, Isis, Kreator, Nile, Tad Morose, Unearth, Daylight Dies, Tristania, Immortal, Edguy, Crowbar и всеякакви подобни. И ще се намерят много хора, които да твърдят, че това или онова, видиш ли, не било хеви, щото не приличало на Менуор. Не е хеви? ОК. А какво е тогава, мамка му?! Faget си е прав, че хевито е отживелица. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, хевито не е отживелица. Има много качествени нови банди, които свирят хеви. Въпреки това, замисли се колко нелепо звучи изказването ти в тема за BFMV!!! Ако смяташ, че всичко е хеви, защо изобщо се занимаваш с термина метъл. Можеш съвсем спокойно да кажеш, че е "модерен блус с разкривени китари". И ще си прав, защото си е точно това. Е, и?
Ще цитирам отново бандите, които си споменал - Blind Guardain, Isis, Kreator, Nile, Tad Morose, Unearth, Daylight Dies, Tristania, Immortal, Edguy, Crowbar. Ще ми кажеш, че всичко това е ХЕВИ (в по-общ смисъл)? Всичките? Не се излагай!!!! А и колкото да знам, че си радетел за незадълбаване в стилове, помисли колко СМЕШНО е цитираното по-горе от мен изказване на RocknRollNigger! Edit: Btw, BFMV са си метълкор както и да го гледaш и то с превес на кора! Даже към емокор клонят... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Венци, +1. По-добре не бих могъл да го кажа. Ако следваме въпросната порочна логика, тогава всичко, което слушаме днес, е всъщност праисторическа музика. Но Киро ми знае позицията по въпроса...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси за уточнението, видиш ли, не бях слушал BFMV. Какви са тия?
Те не са МЕТЪЛкор по простичката причина, че дори само думата "емо" е намесена в тях. НО какво говоря аз, ти съвсем сигурно си слушал повече кор от мене и си по-наясно. Нищо, че емокора вече няма нищо общо в метълкора. Все едно да сравниш Aiden с Hatebreed или Hawthorne Heights с Throwndown. Няма 6-5! ![]() И да, метълът в по-общ смисъл е носталгията по романтизма на електрически блус в контекста на европейския фолкор. Но ти едва ли би разбрал за какво ти говоря. Твърде зает си да определяш кои групи са "хеви", кои не са. Истината е някъде в ранните The Beatles, The Who, Rolling Stones, King Crimson, ELP, C5, The Stooges, Iron Butterfly, че и Van Der Graaf Generator, но ти едва ли ще се престашиш да видиш какво има там. Чуй и виж, пък после се опитай да обориш дори и тях! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Предпочитам да слушам Linkin Park....Тази група
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
BFMV - хеви метъл?! Някой е сбъркал темата.
![]() http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=3069 -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Свтата инквизиция на метъл братството ще накаже жестоко всеки, който посмее да каже, че земята не е плоска.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но ти едва ли би разбрал за какво ти говоря. Разбирам идеално какво ми говориш - пълни глупости. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но ти едва ли би разбрал за какво ти говоря. Разбирам идеално какво ми говориш - пълни глупости. Ми не, просто ти е твърде ограничено съзнанието. Слушай си там европауърчето и недей коментира кое било кор, кое не било блус и тн. Нормално е да наричаш пълни глупости нещо, с което въобще, ама въобще не си наясно. Свтата инквизиция на метъл братството ще накаже жестоко всеки, който посмее да каже, че земята не е плоска. АМИН! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
сигурно си слушал повече кор от мене Не знам дали съм слушал повече кор от теб, а и честно казано не ме интересува. Нямам намерение да превръщам спора в мерене на пишки. Между другото, не задълбавай само в хевито. От онзи цитат имаше още бисери, свързани с траша и липсата на кор елемнти. Нещо по въпроса да измъдриш? Слушай си там европауърчето и недей коментира кое било кор, кое не било блус и тн. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Странни комплекси причинявал тоя пуст европауър на хората...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно казано, нямам никакво желание да се запознавам с вкуса му. Или по скоро с липсата му на такъв.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой и не може да те накара да се запознаеш.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не ме кефят.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ти мен не ме кефиш
![]() Големи демагози сте всичките. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...riendID=2306924
Абе слушайте тези юнаци и не се занимавайте със смешните BFMV ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1744 ![]() |
neshto ujasno!...porednata boza
![]() -------------------- I Am...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 10-February 07 Град: Vidin Потребител N: 1856 ![]() |
По принцип слушам по тежки работи, но покрай приятелката ми прослушах и BFMV. Според мен стила им е метълкор. А факта че чалгарките слушат BFMV е много лош. И тъпото в цялата история е че само Tears Dont Fall прави чалгарките BFMV фенки защото съм сигурен че и друга тяхна песен не са чували. Иначе определено са добри но не и велики. Лично мнение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Готички, чалгарки... има ли разлика
![]() -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Не !!!
И едните и другите слушат романтични песни с любовна тематика ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Много ми харесва тази група
![]() ![]() ![]() Имат страхотни песни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
за кво спорите тука къв стил са бфмв да бяхте питали кака си по рано - точно тази групасъбира апсолютно най големите бруталии в едно водят се блек дед траш хеви и палър банда абе всичко ... аз като ги чуя избива ме всичкия гняв който съм натрупала и ми идва да троша ...телевизора компютъра или там откадето се чува тая музика
![]() ![]() абе то самото име си говори само за групата - балет (малко по различен от лебедово езеро ама на подобна тематика) а ако трябва да бъда сериозна имам само две думи - емокор съкссс ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
абе готите и емотата на сапун
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 10-February 07 Град: Vidin Потребител N: 1856 ![]() |
Абе това за готите и емотата и сапуна си е чиста дискриминация. Какво са ви направили хората та на сапун ще ги правите. А и как може да има толкова много хейтъри на тоя свят и хора които си мислят че неща по леки от Кенибъл Корпс са шит. Каквото и да казвате BFMV са добри а и все пак са били подгряваща група не на кой да е а на самите Iron Maiden така че няма какво да спорим!
P.S харесвам Canibal Corpse |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
ехе дискраминация ... като се имат напредвид лигавите текстове на такива емо песни,прическите на групите и публиката хах и че това влияе на хората които се кефят на тоя стил
![]() ![]() и ако това ми мнение ме определя като хейтър така да бъде ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Софи Маринова и Устата = Bullet For My Valentine = gothic emocore =
![]() -------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Групата е забита |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Софи Маринова и Устата = Bullet For My Valentine = gothic emocore = ![]() Полека, СЛОВЯНСКИЙ ВОЙНЪ. Да не се окаже, че Князъ Варгготъ ти е отецъ. 14 |Y| 88 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 25-February 07 Потребител N: 1919 ![]() |
Не са кой знае кво... абе имат 1-2 готини песни, ама иначе са слаба работа......
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
И на нас ни харесват само 1-2 песни ,иначе не ни радват!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^И толкова не ми харесват
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нека издадат още един албум пък ги оплювайте на воля или не..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Софи Маринова и Устата = Bullet For My Valentine = gothic emocore = ![]() Полека, СЛОВЯНСКИЙ ВОЙНЪ. Да не се окаже, че Князъ Варгготъ ти е отецъ. 14 |Y| 88 Ти да мълчиш. ;р -------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На тебе пък русенско пишлеме кога толкова много ти пораснаха въшките? В осми клас беше марксист, в девети беше Слов'янин, сега сигурно си NS? Хахахах.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-February 07 Потребител N: 1901 ![]() |
Страхотна група , доста оригинално и интересно звучене , вокалите са страхотни също , отскоро взех да се зарибявам по тях
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега слушам новият Raintime и се сетих пак за BfmV - много ми мязат на тях
![]() Кефят си ме ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вярно? Сега ще ги сваля да видя .
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Тия са емокор, а аз мразя емо, мн ми е лигаво...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 09:07 PM |