![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 17-November 06 Потребител N: 1682 ![]() |
Ами това е едно сайтче от 2-3 месеца което работи .... Irontrees.com ... Има актоални новини, пикантни новини, интервюта, ревюта, биографии...
... аз лично много го харесвам и мисля че тук има хора, на които би им било интересно да го видят ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
3. Без реклама (освен със съгласието на админите/модераторите)
Това е реклама до колкото знам.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Сайта е... грозен. Нататък не си направих труда да го проучвам.
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе не е толкова зле като замисъл, обаче малко...пък и като гледам по-голямата част от потребителите, слушащи Корн и подобни. Не би било подходящо място, за мен говоря, за другите не знам. И действително може би това си е чиста проба реклама...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сайтът е готин. Разглеждам го от време на време. Хубаво е, че има информация за различните стилове - кое какво е. Някой по-неопитен може да му е доста полезно това
![]() Какъв е проблема да слушат повече хора Korn не мога да разбера? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Казах, че от моя лична гледна точка не ми харесва този факт. Виждам, че има доста интелигентни хора там, но си има и доста нео-метъл ориентирани юзъри. А за Корн мнението ми не е особено високо, затова го споменах в такъв контекст
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 17-November 06 Потребител N: 1682 ![]() |
ами аз посещавам сайта от месец насам и ми е много приятен ... вярно - повечето от юзърите харесват по-нови банди ... ама все пак сайтът е млад и не го знаят много хора ...
съжалявам, не знаех че не трябва да се прави тема |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
съжелявам, не знаех че не трябва да се прави тема Не съжалявай, ами спазвай правилата, които и без това си одобрил при регистрацията си тук. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ами сайта, изглежда добър, но не обещава нищо. Все пак пожелавам му да се развива и да се харесва на потребителите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^Тва да не ти е Ахмед Доган да обещава нещо бе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Не съм казал че не е хубав - напротив, просто ще е добре ако не наблягат толкова на Slipknot, КоЯn и другите шитни. (А и незнайно защо връзката ми към сайта е изключително бавна)
ПП: Израза ти е култов ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат ...за почитателите на по-тежката музика Ама нищо не видях още за дет-метъл. Дерзайте! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Отначало ми се стори малко пренатруфен, за визия става въпрос, но има интересни материали, успех в доусъвършенстването му.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 19-November 08 Град: Where it's cold and it's dark ... Потребител N: 3110 ![]() |
не е лош форума обаче е доста празен от към потребители... почти никой не пише.
-------------------- Only dead trees are growing hear
as it comes from a far Only dead trees are growing hear ............Funeral Fog ............Funeral Fog! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 09:12 PM |