![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
Всъщност идеята на темата е ...харесвате ли С. Кинг или Диин Кунц или Едгар По или друг автор. Кои са любимите Ви заглавия?
Аз например съм чел почти всичко на гореспоменатите автори и определено това е любимият ми жанр заедно с фантастиката!!!На Кинг обаче съм пропуснал Тъмната Кула и всичките и части. Някакъв коментар? Заслужава ли си? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Братята англичани биха казали в случая...booooring....
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
:
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ако продължаваш така да се мръщиш, не те чака нищо хубаво.
![]() Харесвам ужасите в лирика. Не ми се чете цял роман, за да разнищя една случка. Иначе гледам трилъри. Всъщност те са единствените филми, които гледам. *прозява се* Чакай че си изгубих мисълта... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Това можеше да го постнеш в Случайни глупости
![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Киро is teh pro horrorfan crusher!!!!
Не обичам много Кинг и подобните му, имат някои попадения но като цяло не ми допада този вид изкуство ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
И на мен не ми допада, ама Кинг си е Кинг
![]() Цитат и не е хубаво когато си нов да си имаш неприятели тука Тука линчуват за Добре дошъл, не разбра ли ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако продължаваш така да се мръщиш, не те чака нищо хубаво. ![]() Харесвам ужасите в лирика. Не ми се чете цял роман, за да разнищя една случка. Иначе гледам трилъри. Всъщност те са единствените филми, които гледам. *прозява се* Чакай че си изгубих мисълта... ![]() ![]() ![]() Не е нужно да показваш че си много 'booring' от нещо което не си правил. Както разбирам романи не четеш. Какво си точно Поет с китара или Бард аматьор? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Харествам ужасите, но предпочитам фантастика и крими. Любимите ми автори на ужаси са: Стивън Кинг - несравним, няма втори такъв! Чел съм всичко негово, любимите ми книги са "То", "Сияние" и "Очите на дракона".
Освен това: Дийн Кунц, Лоръл К. Хамилтън, Ан Райс, Томас Харис, Лий Дейвис, Айра Левин и други ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мен не ми допада, ама Кинг си е Кинг ![]() Визирайки Кинг и Кунц нямах предвид класическия хорор от рода ....рязане на глави или кълцане с резачка. Специално Кинг е много повече от това,той е увлекателен,разнообразен,пленяващ!!! Генератор на великолепни идеи! Колко са нощите които съм прекерал без да мога да оставя книгата преди да я прочета до край! 'Ранният' Кунц също е доста увлекателен,заглавия като Древният Враг, Пазители,Лицето на Страха са си класика отвсякъде!Впоследствие обаче Кунц се поизчерпва[от моя гледна точка] ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Ужасни истории!!!
Ужасни ама баба ми... Мислех, че ще попадна на точната тема, ама се оказва, че говорим за С,Кинг и тинейджърските му нощни препикавания, последици, разбира се, производни на сложните му тогава семейни отношения между шестата жена на баща му, осмият любовник на майка му и третата любовница на двамата ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точната история се нарича 'Четри След Полунощ',точно като за теб!Само да не се напикаеш от страх
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Кинг е забавен, когато си на 13.Но ме забавляват еротичните му перверзии.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Играта на Джералд!!!
![]() 'Гробище за домашни любимци' може да е за 13 годишни,но 'Дългата Разходка' например е разказ за ценители!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Мене ме кефаг някои от късите разкази също като сборника "Нощна смяна"
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Не е нужно да показваш че си много 'booring' от нещо което не си правил. Както разбирам романи не четеш. Какво си точно Поет с китара или Бард аматьор? Ама ти май не знаеш кога да си затвориш устата. ![]() Цитат Кинг е забавен, когато си на 13.Но ме забавляват еротичните му перверзии. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами не!Мисля че темата е ясна ако те интересува и искаш да участваш Welcome
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Браво, човек, кефиш!
![]() На мен Стивън Кинг ми е любимият писател, нищо, че е "скучен" за някои ![]() "Тъмната половина" ми е любимата. Също и "Гняв" и "То". Абе почти всичко. Обаче пък Дийн Кунц нещо не ме грабва, не знам защо. Всъщност знам де, там се набляга предимно на действието, докато при Кинг нещата са доста по-дълбоки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Благодаря ти!!!Колкото до Кунц може би просто не си попаднала на подходящата книга.Както вече казах измежду романите му има страхотни попадения но също така и доста досадни истории.Вече изброих няколко негови книги,прочети ги и ще останеш доволна.Особенно Лицето на Страха и Древният Враг!!! И ми кажи нещо за Тъмната Кула...струва ли си? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе вярно,объркал съм се
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иронията ти не върви
![]() Изобщо не става на въпрос дали е писател за деца или възрастни, нито пък на трилъри или ... садо-мазо ![]() ![]() ![]() Сложи като подзаглавие нещо от сорта на "С.кинг и терибълските му романи" и такива като мен дето влизат за да разберат за някоя ужасна история ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ами като влезеш в книжарницата, на лавицата с надпис HORROR стоят книгите на автори като Кинг и Кунц. Все пак може би си прав, че залгавието не е най подходящото, но нима това е най важното, така ли? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Темата я направиха ужасна хората, задълбаващи ненужно в несъществения детайл относно несъответсвията в интереси и ориентираност.
InsArtTure Преди да заспиш, загубиш мислите си и тъй нататък, ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е най-важно естествено!
Ти като се ровиш по форумите, по заглавията на темите ли се ориентираш или по съдържанието вътре ![]() ![]() ![]() ^Нищо лошо не и е направено на темата. Нема нужда да се вживяваш излишно ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз по форумите не се ровя, прочети първият ми пост и заповядай отново с коментар по темата!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много си зле
![]() Не мога да проумея, че нищо не си проумял ![]() Както и да е.. продължавай нататък ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Можеш да проумееш нешо ако имаш с какво,така че опитай отново да проумееш какво аз не мога да проумея
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха, бате не се тормози повече ами седни изслушай 2-3 жици и ... продължавай да вървиш
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хайде кажи нещо за Тъмната Кула?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма смисъл. Виждам, че се нуждаеш от компания, ама не съм аз човека
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами тогава Take the road King
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приятел, дръж се според годините си егати.
![]() Един по един ще изгониш всички от твоята тема. Ако искаш сам да си пишеш в нея, не я създавай. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
"Тъмната кула" не съм я чела...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Книгата наистина е уникално добра! Дори да си я купиш, определено си заслужава парите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Това е поредица, която всеки уважаващ себе си почитател на фентъзи жанра трябва ако не да притежава, то поне да е чел. С "Тъмната кула" Кинг слага в малкия си джоб всякакви автори на конвенционално фентъзи.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е това вече е нещо, явно книгата си заслужава! Страхувам се обаче че трудно ще намеря първите части, скоро минавах по Славейков и видях Тъмната кула 3 но никъде не забелязах едно или две!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Когато става дума за фентъзи и Стивън Кинг не трябва да се пропуска и една от наистина прекрасните му книги - "Очите на дракона". Аз съм безнадеждно влюбен в романа...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 22-December 06 Потребител N: 1745 ![]() |
^ Книгата наистина е уникално добра! Дори да си я купиш, определено си заслужава парите. Нужда от копуване? не естествено! @Lucretia просто потърси из интернет за *.pfd/word формат на книгата неможе да си представиш какво има преведено ![]() -------------------- "Imagination is more important than knowledge..."
- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Това да я четеш на PC са пълни глупости , много мразя да чета нещо на компа и после като погледна на някъде и имам чувството че очите ми ще изкочат , защо да се кьори на компа като може да си я купи и да си легне удобно на леглото и да си я чете с часове , според мен така е много по добре
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Не, мерси. Предпочитам да ги чета на книга, за това давам луди пари за книги
![]() ^^^На скоро я прочетох! Такъв добър роман не съм чел от месеци. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
какъв роман, какви пет лева??? Хайде някой да каже колко части е книгата?! Подържам мнението на Iron Maiden че сто пъти прдепочитам да си чета книгата удобно отколкото да се кьоравя пред камп.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:42 AM |