![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Какво сте слушали преди да прослушате метъл?Аз като бях съвсем малка слушах с майка ми сръбско, минала съм през Spice Girls, Britney Spears, Jennifer Lopez
![]() После 8-9 клас взе наистина да ми писва ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
По едно време гледах мтв а иначе не съм се интересувал сериозно от музика (до преди 3 години
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Техно, хаус и други електронни.
Но съм в метъл музиката от седми клас, така че каквото съм слушал сериозно е било паралелно с хеви метъла. Не съм го открил късно, че да съм бил почитател преди това на нещо друго. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Хип-Хоп
![]() Но това беше много преди. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Класика, понеже като малък се занимавах с класическо пеене, а по-късни и пиано и солфеж.
Kill the loser -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Няма пък.
Това е хубаво. Солфежа е забавен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Аз слушах 5-ти клас рап и хип-хоп , после към седми клас забивах яко Лимп Бизкит и други такива комерсиални бандички и към 10-ти клас вече стана голямата зарибявка с Rammstein и след това с Manowar и от тогава до сега си слушам тия банди заедно с още много други банди от всякъкви стилове в метъла
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Електроника (и сега слушам), Техну, колкото и да ме е срам да си призная - диско музика, кънтри, блус, джаз и нео-класика. Още си слушам някои като изключим диското и технуто.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Roxette основно. След това Pink Floyd...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аха излезнахме сега позьорчетата изпод тру грима си, а? Като стане въпрос за някоя по-така група, примерно Linkin' Park, змии и гущери се сипят тука, а иначе сичките сте слушали рап преди тва (преди цели 3 години, уау!).
Аз пък първия диск, който съм си пуснал по свое желание през живота си е Metallica - "Re-Load", така че OWNED. А и вече за the ultimate pwn4g3 ще споемна и, че преди тва съм се кефил по Mtv като пускат Aerosmith, Queen и Guns'n Roses. Вие тия сигурно и сега ги мислите за метъл. Кой е тру сега? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
първото, ама наистина първото, което слушах беше чалга и то когато Сани, или там как й беше името, пееше "Ах банана", след това Мишо Шамара е номер 1, но паралелно с него слушах и Металика
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Linkin Park-Hybrid Theory
Наистина стойностен албум, след това станаха другите зарибявки. Преди седми клас почти не слушах музика, защото просто не изпитвах потребност... Между другото метъла много ме дразнеше, защото брат ми постоянно слушаше като беше колкото мен... тогава бях на 6-7 ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Аз преди да прослушам метал, слушах разни MTV хитове.Но това беше периода когато от MTV ставаше нещо, а не е такава голяма простотия като сега.
-------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ами кво ... до 5-6 клас слушах основно стари класики - Queen, Beatles и т.н. (голямо разменяне на касетки падаше) после се мина през Prodigy и най-популярните години на Metallica дето всеки ги слушаше и накрая като тая мания отмина аз открих Maiden и Manowar и така се почна (трябва да съм бил 8-ми клас)
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
хех, да си призная като по-малка (не че сега съм много голяма) бях луда по Бритни и Шакира, а 50 цента ми беше любимия.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
първо слушах чалга след тва в 7-клас открих Blink 182,LP,Avril Lavigne.
И паралено си слушах и тях и чалга и също MTV хитовете И След тва продължих с Bon jovi,Nickelback,Evanesans(не знам дали се пише така) Но 10 клас втория срок реших да разпитам метъла от моя клас за някоя група и така и аз станах метъл. Общо взето станах метъл като си прекарах интернет и можех да си дърпам спокойно музика -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Какви хронологии какви металописи
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Преди да прослушам метъл не съм слушал сериозно друга музика.Не съм се и заслушвал де.Общо взето прослушах музика и по-точно метъл в 8 клас, когато ми прокараха интернет.Братовчед ми поръча да му изтегля клипа на Ich will на Rammstein.И така аз прослушах метъл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
първото, ама наистина първото, което слушах беше чалга и то когато Сани, или там как й беше името, пееше "Ах банана", след това Мишо Шамара е номер 1, но паралелно с него слушах и Металика Да и аз между другото тогава (4 клас) слушах Пантерите, Камелия, Глория и по-добре да не казвам какво още ![]() Като си помисля само, че брат ми сега е 3 клас и вече слуша Killswitch Engage и се срамувам от себе си ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 30-December 06 Град: в къщи Потребител N: 1759 ![]() |
ми от както проходих слушам ретро и рок.като станах на 10-11 започнах да слушам рап и въобше комерсиална музика.но жинаги съм мразил чалгата
![]() ![]() -------------------- metallica e nai-velikata grupa na sveta!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бреййй, кой те запали от толкова малък?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Хахахаха тази тема ме радва
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аха излезнахме сега позьорчетата изпод тру грима си, а? Като стане въпрос за някоя по-така група, примерно Linkin' Park, змии и гущери се сипят тука, а иначе сичките сте слушали рап преди тва (преди цели 3 години, уау!). Както и преди така и сега слушам понякога рап, проблем ?! Позиорче съм за това, че не се ограничавам в 1 стил музика ли?! Преди да бях и чувал за рапа се кефих и на Нирвана и на Металика и на Продиджи и на Бекстрийт Бойс - просто ...каквото беше модерно. Засегна темата за Линкин Парк ...Както съм отбелязал вече във темата за комбинацията "метъл и рап" това е възможно най - отвратителното нещо.По отделно се надят но заедно ![]() И слушам метъл от 4 години и половина - не е малко ![]() Хахахаха тази тема ме радва ![]() ![]() Гангстерче на 9-10 годинки ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Слушал съм и продължавам да слушам всякакъв вид алтернативен рок, преди да харесам и по-тежките жанрове в метъл музиката. Продължавам да си тача еднакво нещата, които обичам да слушам...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Само това съм слушал
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1761 ![]() |
mmmm,metullllll,ot kakkto sum rodena,nasledstvo ot rodata
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
ами аз честно казано... нищо! тъй де... преди да открия метъла само и единствено Green Day
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз слушам метъл от 9 годишен. Нямам спомен преди това да съм слушал друго.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Винаги съм слушал рок, 1990-1991 се запалих с Бон Джоуви, Скорпиънс и Брайън Адамс, после се продължи с Металика и Мегадет.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аха излезнахме сега позьорчетата изпод тру грима си, а? Като стане въпрос за някоя по-така група, примерно Linkin' Park, змии и гущери се сипят тука, а иначе сичките сте слушали рап преди тва (преди цели 3 години, уау!). Както и преди така и сега слушам понякога рап, проблем ?!Позиорче съм за това, че не се ограничавам в 1 стил музика ли?! Преди да бях и чувал за рапа се кефих и на Нирвана и на Металика и на Продиджи и на Бекстрийт Бойс - просто ...каквото беше модерно. Засегна темата за Линкин Парк ...Както съм отбелязал вече във темата за комбинацията "метъл и рап" това е възможно най - отвратителното нещо.По отделно се надят но заедно ![]() И слушам метъл от 4 години и половина - не е малко ![]() Нямах предвид теб, освен тва повечето от нещата, които изброи ги слушам и сега ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахам ....тей кажи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Аз слушях рок,а преди него хмм ми нещо смесено.
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Преди Death и Napalm Death слушах Take That
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Почти нищо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
Преди Death и Napalm Death слушах Take That ![]() и си нямал никъв преходен период м/у тези два коренно различни стила ![]() не ми се вярва -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 30-December 06 Град: в къщи Потребител N: 1759 ![]() |
малко съм незапознат с разновидностите на метала,за това ще попитам кво е Death и Napalm Death
![]() -------------------- metallica e nai-velikata grupa na sveta!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май не разбрахте Revenant.
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
Преди метъла почти не слушах музика, а квото слушах бяха разни попари и комерси...
-------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Чалга и рап .... преди метъла
Не че сега не слушам рап, даже повече отпреди |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Минал си от чалга на метъл?! Рядко срещано явление...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Преди Death и Napalm Death слушах Take That ![]() Да не си слушал Take Death ? ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
аз слушах нещата които пускаха в Блус Общество по радио Тангра. Но сега го няма Дечо Чипилов да ни...мълчи в ефир. Този човек изравяше невероятни неща от стария блус. Но сега го няма и затова само IN THRASH WE TRUST!!!
лиричната нотка умря в мене ![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз слушам метъл от 9 годишен. Нямам спомен преди това да съм слушал друго. Кой те запали толкова малък? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Наш приятел музикант, който пътуваше в чужбина и ми носеше касетки на KISS, ACCEPT, JUDAS PRIEST и TWISTED SISTER.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Че аз от както се помня все това слушам.
В къщи само такава музика се слушаше като се започни от Black Sabat,Deep Purple.............................. и т.н..Мозъка ми друга музика неразпознава -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
преди 3-ти клас - нищо
3-ти и 4-ти - MTV и комерсиялните хитчета 5-ти - поп-фолк ![]() ![]() 6-ти и 7-ми - MTV и имах един период, в който слушах само hip-hop началото на ваканцията след 7-ми - рок в продължение на 2 месеца. След тва е ясно на какво минах Направо съм горда от себе си!...особено за периода в 5-ти клас ![]() Иначе чалгийката я спрях по простата причина, че дойде хубавия момент, в който текстовете за несподелената лубоф ми втръснаха. -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 14-May 03 Потребител N: 109 ![]() |
Преди да се запаля по метъла, не слушах нищо по-специално, но си спомням че въртях един албум на MC Hammer - Adams Family се казваше май
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^ Минал си от чалга на метъл?! Рядко срещано явление... ![]() Не е толкова рядко като гледам ![]() до 1ви клас - рок до 6ти включително - Каналето и всичко, което произлезе от него през тоя период 6-ти - поп 7ми - чалга и поп 8ми - HIM След 9ти Linkin park, после блек и траш и сега 'откривам' старите групи. По тоя повод поздрав за всички - Soldier of fortune -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
В интерес на истината никога преди не се бях интересувала от музика докато не открих метала. Преди това предпочитах да гледам по 999 пъти един и същ филм по смислено м исе виждаше отколкото да слушам 999 пъти една и съща песен. Ако се случваше така, че слушах музика, то това бяха бозите които слушаше сестра ми. Първата група, която тя ми пусна беше Spice girls. Не см ги слушала толкова колкото се кефих на визията на някои от мадамите. После имаше период през който изобщо нищо не слушах. След като гледах Матрицата много се запалих по Менсън и Рок ис дет. Горе долу по това време излязоха и Линкин Парк. Много ми харесваше Кроулин - песента клипа, мацката с размазания грим. Също така адски много харесвах Guano Apes и DMX. След това минах на Evanescence. Постепенно започнах да се интересувам от метъл. Минах доста стилове докато намеря този, който най-много ми приляга. Запознах се с творчеството на много групи и омешах доста стилове, ако не друго поне разбрах че фолк, блек, пауър и пейгън метала не са за мен, грайндкора също, освен в случаите, когато искам да се забавлявам. За такива моменти съм си запазила едно албумче на Fuck...I'm dead.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
преди слушах предимно поп,r'n'b и някъв рап.отделно си слушах класиките...даже скоро изрових от колекцията на майка ми една аудио касета...от едната страна записи на пинк флойд,от другата бебешкото ми гласче ^.^
после почнах и аз като voodo girl да се кефя на размазани гримове и пр. почнах с evanescence,после lp ми се виждаха даже "тежки"...след тва открих nightwish.след време чух и soulfly и се запалих по тях.но понеже се ровя по форуми и имам познати,слушащи метъл се запознах и с блека,пауъра,дет метъла и дуума...и от 6ти клас някъде да ми е започнало сериозното развитие,относно музикалната ми култура.наред с жицата слушам джаз,ретро и класика...не обичам ограниченията просто ;Р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Gore.
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 4-February 07 Потребител N: 1839 ![]() |
Какво сте слушали преди да прослушате метъл?
слшах мама и тате и всичко друго ама не и метъл - добре че беше кака ми да ми жлее акъл в главата Поздрави |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Ами HIP HOP,a преди него ...о не срам ме е, а и сигурно 6а ми теглите гилотината, но преди HIP HOP-а слу6ах чалга!
По тва време ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Простотии... няма да уточнявам какви, не си струва.
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
Аз пък преди да прослушам свясна музика случах черно и nightwish,within temptation,rammstein,s.o.a.d. и разни такива крайно отекчителни работи(въпреки че още се кефя на rammstein) ...
-------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Преди да открия Sinister и Mayhem слушах келтска музика, което беше отдавна. Не че сега не я слушам... Но наблягам на друго
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Нищо, песничките в детската градина ;р Първо открих метъла, после по-интересните работи ;р
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мислех, че ще кажеш "блек".
![]() Абе много е лошо това с бита. Човек не може да пробва от всичко и да си избере. Преди да задълбае в определен жанр не е имал възможност да слуша нищо сериозно, предвид възрастта му. Хмм, оплетох се. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Ами аз имам 10 год. по-голяма сестра, на 5 вече знаех доста текстове на Контрол ;р
Цитат Абе много е лошо това с бита. Човек не може да пробва от всичко и да си избере. а ако баща ти ти дава да пиеш ракия и ти пуска сръбско пък съвсем ;р -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
Ами предвид групите които слушам сега nightwish или within temptation звучат някакси ... поп и лигави
![]() ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Като бях съвсем мъничка помня, че покрай мен се слушаше Roxette, East 17, после поотраснах с поп културата, докато не чух неща, като HIM i LP, които се чудя как допреди 2-3 години са ми харесвали...e...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Преди доста рап слушах ,а сега се чудя как изобщо съм го понасял
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
enemy , допада ми мнението ти , радвам се че имаш смелостта да го напишеш , щото обикновенно някой човек като напише нещо такова и после го заринват с обиди , псувни и незнам си кво , и аз мисля така като теб , метълът за мен си е тежка и груба музика , а не нежна и красива, мое лично мнение , Найтуиш гардиъните да не се впрягат.....
Rammstein..... определено имаш добър вкус ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Цитат Какво слушахте преди да откриете метъла? Метъл не съм "откривал", нито имам намерение да го правя, нито съм слушал нещо кой-знае-колко различно тогава, когато и да е било това. Та, след тези мнения... е, как да не ви напсува човек сега? Вие тъпи ли сте или какво? Някой тука каза, че човек израства, без дори да разбира смисъла на казаното. Така е, сега е моментът да продължите в тази насока на "израстване", че като знам повечето тука какво слушат, no comment. Сигурно има двама или трима човека, дето наистина слушат яки неща. the rest is kinda...........well..........gay. Вие си го знаете това, де. regards. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Каквото ми падне на практика (с леки изключения). То и сега съм си музикално псе и ПОЧТИ няма музика, която да ме дразни, но метъла е единствения стил, който до голяма степен е отражение на душата ми. Преди да "открия" метъла нямах свой стил.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Преди това слушах неща като Д2, Щурците, Ахат, ФСБ, Сигнал, Б.Т.Р, Дони, Атлас, Тангра и такива неща, които си ги слушам и до днес.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
КАМОН БАРБИ ЛЕЦ ГО ПАРТИ - А-А-А ЙЕА
КАМОН БАРБИ ЛЕЦ ГО ПАРТИ - УОУ-УОУ Едит: а, и Prodigy. И все още им се кефя. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Рап, рап, рап.
и ЕЛО -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
попец ...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Нищо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Хард рок, класика, Флойд и покрай това Sting, Cher, Mariah, Seal, които за ужас на половината форум още харесвам.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
^ Май забрави някои неща от архивите
![]() Иначе Елтън Джон и Роксет и сигурно други бозици, които съм забравил (SPICE GIRLS ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
До 10/11 - годишна слушах това, което ми пускаше татенцето - някакви дискота, както и хард рок. Тоест смесици от C.C.Catch, Modern Talking, Scorpions, Queen, Whitesnake, Metallica. Смятай, ахахах.
Слееед това хардкор, пънк, ой! И слеееед това(на 12 някъде да съм била) прослушах това, което си слушам сега. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
През целия си живот съм слушала метъл ,рок такива нещица
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
НИЩО, мамка му и съм горд с това!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^ Май забрави някои неща от архивите ![]() Иначе Елтън Джон и Роксет и сигурно други бозици, които съм забравил (SPICE GIRLS ![]() хах... не съм забравила Guns'n'roses, които още харесвам, HIM, БТР ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
Преди да слушам метъл си дъних хип-хоп, покрай момчетата..щото все покрай тях се въртях..В такива компания отрастнах
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Дочувах некви мелодийки покрай себе си, но в едното влизаха, от другото излизаха. За първи път нещо се спря между тях, когато чух моята музика.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Аз па преди слушах Линкин Парк и Лимп Бизкит и се мислех за много луд. Са като се сетя смешно ми става, добре че се осъзнах.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Хип-Хоп... Американската Чалгия!
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
Класически/Прогресив рок. И имаше един период, в който слушах и ню-уейв, сега май тоя период се връща. И фънк, James Brown FTW!!!
Общо взето това, което слушах преди, пак го слушам. -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 29-September 08 Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex Потребител N: 3015 ![]() |
Преди да открия метъла с помощта на Найтуиш бях... рапър.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Бях типичен рапър-дунди(дебеличък).Прослушах със СОАД - Токсисити. Сега съм два метра и слаб. Ех, мамка му прекалих с тия калции.
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Честно казано до 10-11 годишна възраст не мога да кажа, че съм слушал музика, постоянно бях вънка с приятели, играехме футбол и не съм се интересувал особено от музика, харесваха ми най-много македонските песни и разни рок балади. След тва случайно открих един диск Bryan Adams - Greatest Hits. Може да се каже, че това беше най-първата ми любов
![]() ![]() ![]() ![]() И да не забравя - Македонски песни FTW ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Преди това слушах Queen, Foreigner, Deep Purple, Scorpions и други такива. След това (бях на 14) - Metallica, W.A.S.P., после Death, Sepultura, Slayer... и `айде в кюпа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Слушах поп музика и всякакви радио хитчета.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Хип-Хоп музика, тревата в ръката и мислите извън глвавата. Това беше светът (на около 12-13 годишна възраст).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 1-April 09 Град: София Потребител N: 3340 ![]() |
Какво ли не.
МТВ поп, комерсиален рап, шамари... В 8 клас брат ми ми пусна Manowar - The Crown and the Ring и това ме промени завинаги. 2-3 години слушах ню метъл (Корн, Слипнот, Дистърбд, Адема), после чух Children of Bodom и станах трю и започнах да бродя в гората. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 22-April 09 Град: Sofiq Потребител N: 3370 ![]() |
mii Hip-Hop
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Пънк, хардкор, класически рок...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Ми рап май
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 1-May 09 Град: Русе Потребител N: 3393 ![]() |
Майкъл Джексън
Бг РАП - мишо шамара (омфг), и другите не ги помня МТВ а иначе стария бг хип-хоп ставаше \Explozia - Tlyst pryst, Spens, OCG\ даже сега от време на време си слушам wosh, denyo i bat pe6o ![]() \това последното май не трябваше да го казвам тука ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 28-April 09 Потребител N: 3389 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 9-December 07 Град: Toronto, Canada Потребител N: 2473 ![]() |
Преди много се радвах на Спайс Гърлс, Бекстрийт бойс, Н синк и тн. По-късно преминах към БГ Рап. След това ме обхвана една дълга ХИМ фаза. Сега слушам всякаква музика... Зависи от настроението ми
![]() -------------------- Ungir kallar, kátir kallar, gangið upp á gólv dansið lystilig!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 30-July 09 Потребител N: 3512 ![]() |
az sum star fen.slu6am tazi muzika ot 1983g.ot mnogo godini tursia edna kanadska banda .anvyl. ni6to ne moga da im nameria. niakoi moje li da pomogne .az imam mnogo bogata fonoteka.-0898270042
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Потърси ги като ANVIL и няма да имаш проблеми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Като малък се кефех супер много на Queen (и сега си се кефя, де
![]() Иначе сестра ми слушаше повече музика от мен и тя през цялото време ме тровеше с класически пънк, ска, реге и малко индъстриъл от време на време. Ташакът е, че половината банди, които тя слушаше аз тогава ги псувах, а сега са ми едни от любимите ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
ABBA - бяха ми любимци... Можех да ги слушам до отказване на слуховите ми рецептори.
сетне от към 87година се почна с Rainbow i AC/DC , докато не открих Металица. И се започна една... -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Електронно
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:46 AM |