![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
1. Голям сънливец съм
2. Обичам котките 3. Искам да си гледам тарантула 4. Мразя да ме будят по ниое време само и само да си лафят с мен 5. Отмъстителна съм 6. Обичам да се чувствам свободна 7. хресва ми да ходя на училище, колкото и странно да звучи 8. Обожавам плюшените играчки и пухкавите същества ![]() 9. Обичам спорта и да спортувам 10. обожавам да рисувам сега е ваш ред ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
1....
2.... 3.... 4.... 5.... 6.... 7.... 8.... 9.... 10 ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
1.Ами....Мразя котки
2.Обичам метъл ![]() 3.Обичам въздоха ![]() 4.Слушам музика ![]() 5.Мразят ме... ![]() 6.Имам скайп ![]() 7.Днеска изпих 1 литър бира... ![]() 8.Форума мачка ![]() 9.Харесвам едно момиче.... 10.Незнам какво да напиша тука...сори ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Тренирала съм тенис в 1 клас;
В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; ![]() Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; ![]() Имам по-малък брат; (на 10 год.) ![]() Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; ![]() Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
1 - Мразя Цигани
2- Мразя чалга и чалгари щото са кухи като пръцкащи тензухчета 3 - Мразя паяци 4 - Мразя сякъкъв вид спорт без електронните спортове 5 - Мразя даскало и целия шибан град 6 - Обичам да пуша 7 - Обичам да пия по много 8 - Обичам моторите от рода на Harley , Chopper и Titan 9 - Мразя да ставам рано сутрин 10 - Обичам нощта и по цяла нощ будувам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
1.Пуша много
![]() 2.Пия умерено ![]() 3.Обожавам руска музика (което не ме прави комунист) ![]() 4.Винаги съм оптимистично настроен ![]() 5.Обожавам да шофирам ![]() 6.Мразя зъболекари ![]() 7.Не вярвам на хороскопи ![]() 8.Мога ежедневно да ям риба ![]() 9.Пия точно 3 кафета дневно ![]() 10.Любимите ми отбои са Валенсия и Ботев Пловдив ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
1. Много исках да се науча да рисувам, но в крайна сметка стигнах до извода, че просто нямам талант.
2. Любимият ми инструмент е цимбала. 3. Имам брат близнак, с който въобще не си приличаме... 4. Мечтая да си имам къща сред полето и да си отглеждам котки ![]() 5. Голям съм сънливко - не можеш да ме дигнеш от леглото, когато ми се спи. 6. Много съм ревнив! 7. Когато съм на вълна пиене - пия и пуша...доста. 8. Мразя си дома, искам да живея другаде! 9. Аз съм смятан за хейтърчето на класа (да подчертая - не съм ограничен ![]() 10. Винаги скланям нещата до "зависещи от гледната точка" и смятам, че хората излишно си правят илюзии, че живота е сложен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^3. Имам брат близнак, с който въобще не си приличаме...
Пича дето играеше танго на метъл ? Това ме побърка от смях ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Яка тема превърната в смешна...
![]() П.п.Най ми хареса поста на Светъл... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Тренирала съм тенис в 1 клас; В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; ![]() Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; ![]() Имам по-малък брат; (на 10 год.) ![]() Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; ![]() Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; Мери ми! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
1.Харесвам руският метъл.
2.Харесва ми да ходя на училище. 3.Много хора ме мразят... 4.Мразя черньовци и анархисти. 5.Харесва ми националистическата музика(Landser, Skrewdriver, Absurd, Bound for Glory, Бранник...) 6.Интересувам се от военна техника. 7.Интерсувам се и от хладни оръжия(ножове, мечове...) 8.А също и военни награди, знаци, значки и униформи... 9.Не обичам да действам в екип с някого, единак съм... 10.Мразя християнската религия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
1. всъщнос обичам брат си
2. мразя късите полички 3. мразя всичките си съученички 4. много обичам плюшени играчки 5. обичам змиите 6. живяла съм на остров Кипър 2 години 7. много оничам да спортувам, да карам колело най-вече и да играя хандбал (тренирам го от 2 години) 8. искам да отида в Антананариво (столицата на Мадагаскар) 9. не веднъж съм се напивала ![]() 10. през лятото се събирах с едни мазни чалгари ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Темата е яка, но пишете нещо, което хората не знаят за вас и което е интересно. Интрига да има....
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Ти обичаш брат си !!!
1.Харесвам руският метъл. 2.Харесва ми да ходя на училище. 3.Много хора ме мразят... 4.Мразя черньовци и анархисти. 5.Харесва ми националистическата музика(Landser, Skrewdriver, Absurd, Bound for Glory, Бранник...) 6.Интересувам се от военна техника. 7.Интерсувам се и от хладни оръжия(ножове, мечове...) 8.А също и военни награди, знаци, значки и униформи... 9.Не обичам да действам в екип с някого, единак съм... 10.Мразя християнската религия. Че какъв националист си щом си антихрист...То и Хитлер се е молил на Бог да успе в войната... -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венка...Незнам разбираш ли каква ГОЛЯМА грешка направи,че спориш с Миро за Хитлер и всичко покрай него !?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХАХА че аз 5 години бях нацист как няма да знам толкоз съм прочел че глава ме боли...та Хитлер е имал даже така нареченото острие на "съдбата" което е в германския музей и представлява ръждиво острие от 1 век с кото според проучвания е бил прободен Христос...Та книгите му е майката
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Християнството е мекушава религия.
А. Х. Мисля че е достатъчно?А може би трябва да прочетеш библията и да внимаваш за да разбереш че богоизбраният народ в нея е евреиският...Книгите, книгите...Истината е някъде там... П.П.По-добре не спори с мен за нацизма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Аве човек няма да споря мразя да споря с Националисти...няма смисъл...а и не искам враждебни мнения...
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не е "острие", а копието на съдбата което е било притежание на Карл Велики, Наполеон, Константин I и други знатни европейски владетели.Хитлер е бил запален по мистицизма...Както и други знатни владетели...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ПРАВИЛНО ЕВАЛА ТИ КАЗВАМ НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ КОЙТО ДА ГО ЗНАЕ ДО СЕГА ВСИЧКИ МИ ВИКАХА ЧЕ БИЛО ЛЪЖЯ ЙЕС...браво явно и ти си фен на Дискавъри...
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не съм фен на Дискавъри, но съм чел много за нацизма.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да много ама мисля че малко сменихме темата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
1. НЕ ПИЯ КОНЦЕНТРАТИ
2. АЛЕРГИЧЕН СЪМ КЪМ ГОРЧИЦА 3. ОБИЧАМ МАЛКИ КУЧЕНЦА И СЕ ЛЕПВАМ КАТО ЛЕПЕНКА НА ВИТРИНИ НА ЗОО МАГАЗИНИ 4. ИМАМ ФОБИЯ ОТ АНИМЕ И МАНГА 5. МАРАЗЯ АБСОЛЮТНАТА ТИШИНАТА 6. МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВ 7. ПИША КНИГА ![]() 8. ЛЕСНО СЕ ВЛЮБВАМ 9. ИМАМ ФОБИЯ ОТ КЛОУНИ 10. ПОЛУ-ГРЪК СЪМ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ По-интересното е какво точно си мислиш за малките кученца
![]() Tell me why all the clowns have gone...Tell me where did they run.... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Помислих, че темата е пуснал някой, щотто става на 10 години...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
1. Слушам Heavy Metal от 1982г.
![]() 2.Купих си първата плоча[Judas Preist UITE] от Лазаров за 45 кинта. ![]() 3.Имам ел. китара ![]() 4.Най голямото ми алкохолно постижение е каса бира! 5.Пре 1991 емигрирах в Южна Африка 6.Имах си гажде негърка ![]() 7.от 1993 съм си пак в България 8.Женен съм от 12 г. 9.Най хубавото събитие в живота ми е раждането на сина ми ![]() 10.този форум RULE ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Помислих, че темата е пуснал някой, щотто става на 10 години... HAHAH nali avtorkata stawa na 10 ![]() P.P. Admin sorry chovek na daskalo sym i nqma Flekstype ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
1. НЕ ПИЯ КОНЦЕНТРАТИ 2. АЛЕРГИЧЕН СЪМ КЪМ ГОРЧИЦА 3. ОБИЧАМ МАЛКИ КУЧЕНЦА И СЕ ЛЕПВАМ КАТО ЛЕПЕНКА НА ВИТРИНИ НА ЗОО МАГАЗИНИ 4. ИМАМ ФОБИЯ ОТ АНИМЕ И МАНГА 5. МАРАЗЯ АБСОЛЮТНАТА ТИШИНАТА 6. МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВ 7. ПИША КНИГА ![]() 8. ЛЕСНО СЕ ВЛЮБВАМ 9. ИМАМ ФОБИЯ ОТ КЛОУНИ 10. ПОЛУ-ГРЪК СЪМ От 4 до 9 важат и за мен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
1. Повръщам от миризмата на зелен боб.
2. Сънувам едно и също от около 7 години насам. 3. Обожавам българската народна музика и никой не ми вярва.(аман от лъжепатриоти) 4. Макар че нямам глас, пея много. ![]() 5. Обичам гората и ще се оженя за нея, на което хората реагират както реагира Скалата с веждата си. 6. Имам фобия от дълбока вода.(да започнем с призанията ![]() 7. Обичам да се пека и то много, но не на пясък, а в планината. 8. Много съм добър по математика, но страшно ме мързи да уча по тази дисциплина.(което е ктастрофално и тъпо) 9. Дежавю-тата са ми слабост(за да ви скандализирам още повече) 10. Свободно говоря за себе си, защото всичко онова, което не е за казване не го казвам, т. е. знам кога да мълча. 11.(бонус) Смешни са ми хората, които споделят какво ли не за себе си без мярка и без ум, а после се чувстват ограбени и сами...и пусти. ![]() Следва продължение. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За 3.Остави ги, повечето не слушат и мислят, че само се правиш на патриот. Много се чудех дали да го пиша и аз това за народната музика, но в крайна сметка се отказах
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Да видим сега:
1. Много забравям и съм малко несериозна 2. Не мога да лъжа! (просто не ми се отдава) ![]() 3. Имам татуировка на гърба 4. Ходих 2004 година на Wave Gotik Treffen в Leipzig Велико преживяване!!! 5. Като малка съм тренирала : Лека атлетика, Плуване, Народни и състезателни танци и бях в кукления театър на читалището до нас. 6. Никога не съм се местила. 7. Семейството ми са протестанти 8. Никога няма да взема шофьорска книжка 9. Като малка изпитвах панически ужас от асансьори 10. На косъм да съм финландка ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
9. Аз още изпитвам, не чак панически страх, но ми са неприятни
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
1. Аз съм тъпо копеле!
2. Мразя тъпите копелета! 3. Мразят ме тъпите копелета! 4. Тъпите копелета дето ме мразят, мразят тъпите копелета! 5. Мразя тъпите копелета, дето мразят тъпите копелета! 6. Мразят ме тъпите копелета, дето мразят тъпите копелета! 7. Мразя копелетата на тъпите копелета! 8. Копелетата на тъпите копелета ще ме мразят! 9. Копелетата на тъпите копелета мразят тъпите копелета! 10. Копелетата на мразените тъпи копелета, мразят копелетата на тъпите копелета! Бонус (copy InsArtTure) - Всички сме тъпи копелета ![]() Изводи; Да стаа погото ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
1.Като мнооого малък съм свирил 2 години на пяно.
2.Като мааалко по-голям съм щял да ходя в "Като Лъвовете" защото можех и друго освен грухтене и истерични писъци. 3.Пуша (тва май го знаехте ![]() 4.Пия (и това) 5.По жени ходя (и тооова) 6.По мъже НЕ ходя (иииии това ![]() 7.Друсам .... 8.Спортувам ![]() 9.Обожавам да съчетавам полезното с приятното. 10.Сърбят ме таша***е -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
МНОГО ХАРЕСВАМ Noel x 10
![]() ![]() ![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
^Ей мангал,не и се натискай
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^Ей дъртак - леко със заплахите
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
take the road King
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къф ти е проблема с човека
![]() Темата е "10 неща, дет не знаем.. итн" - Искаш да кажеш, че той няма право на дума ли бе ![]() И аз да я харесвам и аз ще постна квото си искам - нема ти искам мнението калъф! Ти ли каза, че тази музика се пише за определени слоеве а??! Нещо искаш ли да кажеш ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Ей, ... я по-кротко. Недейте да се избивате.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Именно. Нека не заключвам темата.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Пак я обърнахте тая тема на Пазар Илиенци...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съжалявам, че не се придържам към темата, но по повод скандала, в основата на който стоя аз, искам да кажа, че с Randall Flag се изяснихме и се оказа, че просто се е шегувал. Странно чувство за хумор, бих казала, но щом самият той твърди така...
Randall Flag, не мога да разбера какъв ти е проблема? Обидила ли съм те с нещо, засегнала ли съм те по-някакъв начин? Когато казах, че си почти на възрастта на баща ми, нямах предвид да те обидя, а просто да кажа, че да флиртуваш с мен би било неуместно, поради голямата разлика във възрастта ни (18 години) и поради факта, че си женен. Затова ако мислиш, че съм те засегнала, без да искам,разбира се, можеше да ми изпратиш лично съобщение, за да се изясним, а не да ме обиждаш публично! Всичко което съм казал до сега е просто шега!Извинявай ако съм те засегнал с нещо Гергана!Желая ти всичко най добро openwidehug.gif Не пропускай да ми пишеш какво става с книгата biggrin.gif -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Тъй...
![]() 1. Въпреки, че живея на морето изпитвам панически страх от вода и не мога дори да плувам. 2. Изпитвам и панически страх, ако някой ме вдига на ръце... затова повечето ми приятели постоянно го правят и писъците ми се чуват чак до Мексико сигурно ![]() 3. Тренирала съм 4 години спортна стрелба и ако не бяха закрили стрелбището сега щях да съм олимпийска шампионка ![]() 4. Пия поне по 5 кафета на ден и много силни... и ако един ден не пия кафе страшно ме боли глава ![]() 5. Почти винаги нося шарени чорапи или с фигурки - като кокошки, пилета или някакви анимационни герои. 6. Луда съм по индианците, тяхната култура, музика, нрави, обичаи... 7. Бих се омъжила за Трите Хикса ![]() 8. Обожавам всякакви влечуги - имам костенурка, подариха ми и змия преди година, но понеже майка ми не я понасяше аз се принудих да я дам на един приятел ![]() ![]() 9. Много съм инатлива и докато нещо не стане на моето мога да докарам някой до лудост ![]() 10. Обичам да готвя и смятам, че съм добра в тази област ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съжалявам, че не се придържам към темата, но по повод скандала, в основата на който стоя аз, искам да кажа, че с Randall Flag се изяснихме и се оказа, че просто се е шегувал. Странно чувство за хумор, бих казала, но щом самият той твърди така... Randall Flag, не мога да разбера какъв ти е проблема? Обидила ли съм те с нещо, засегнала ли съм те по-някакъв начин? Когато казах, че си почти на възрастта на баща ми, нямах предвид да те обидя, а просто да кажа, че да флиртуваш с мен би било неуместно, поради голямата разлика във възрастта ни (18 години) и поради факта, че си женен. Затова ако мислиш, че съм те засегнала, без да искам,разбира се, можеше да ми изпратиш лично съобщение, за да се изясним, а не да ме обиждаш публично! Всичко което съм казал до сега е просто шега!Извинявай ако съм те засегнал с нещо Гергана!Желая ти всичко най добро openwidehug.gif Не пропускай да ми пишеш какво става с книгата biggrin.gif Скъпа Noel, първо ми пускаш частно съобщение после го споделяш и с останалите ![]() Всъщност да споделяш частните си съобщения с другите е меко казано некоректно към този с когото си си писала ![]() Това е Message Board, не влагай толкова силни чувства! Хайде успех с мангала ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
1. мразя нацита, кефят ме пънкарите и анрхистите, на нацитата препоръчвам да прочетат Свирка от Стюарт Хоум
2. Гледал съм 4 пъти на живо металика, искам да ги докарам до 20 пъти, виждал съм отблзио и съм говорил с Кърк и Джейсън, Трухилио избяга на улицата във виена като ги наобиколохме. 3. Работя като уеб дев, а желанието ми е да си развия дейността на НПО-то. 4. Завъшил съм културна антропология в СУ 5. Искам да си купя къща в планината (Родопи или района около Трявна) и да се преместя изцяло да живея там. 6. Живея под наем близо до Ялта. 7. Обичам да пия бира и гледам да спра по хард напитките, но на хубава ракия никога не отказвам, от уискитата съм фен на иралндските - бушмилс, блекбуш, пади... 8. Много ме кефят Стайнбек и Изабел Алиенде, както и Стивън Кинг. 9. Понякога ходя с килт...по традиционният начин. 10. Скачал съм с парашут...фен съм на екстремните спортове като цяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скъпи Randall (не мога да провярвам, че го казах),
Знаеш ли какво пък аз мисля, че е некоректно или по-точно подло - да ми се подиграваш пред всички във форума и после да твърдиш, че си се шегувал и което е може би върха на подлостта - да искаш да те оставя да продължиш да ми досаждаш. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ОМФГ
![]() ![]() Стига ве хора недейте така просто или се сприяделете или си се сърдете...но това да се карате... 1Обичам белени семки ![]() 2Обичам хората който ме обичат(приятелски) ![]() 3Мразя позиори ![]() 4Имам страх от кучета но за сметка много ги обичам и котките също ![]() 5Мразя лицемерните хора ![]() 666 Мразя сатанистите който си мислят че след смърта ще станат демони и ще Е*ЪТ и ще командват в Адда ![]() 7Обичам соя ![]() 8Докато съм с хубаво момиче не мисля за секс или по точно ми минава тази мисъл но бързо се забравя и след това се осъществява:) 9Ям белени семки наистина е яко ![]() 10Мразя хора който са слушяли групи от рода на мейдан менолар слеиар и след това прослушват блек и дет и грайнд и казват ми то мейдан и менолар съм ги е*ал и у рокендрола слеиар не е метал,металика е кънтри,такива мразя да забравиш какъв си бил е най-жалкото нещо:) ОБИЧАМ БЕЛЕНИ СЕМКИ !!!!! -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Я са сдавете бе
![]() ![]() П.С.Само кажете кои са наще да нее станат некви обърквации ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^Кога ти е рожденият ден, Vermic? Държа да ти подаря един правописен речник!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
666 Мразя сатанистите който си мислят че след смърта ще станат демони и ще Е*ЪТ и ще командват в Адда ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Бре че интересно. Айде и аз да напиша нещо сериозно.
1. До пети клас ме мислеха за момиче заради дългата коса. После ги изненадах ![]() 2. Изпитвам ПАНИЧЕСКИ страх и непоносимост от игли и кръв. Венозно не са ми взимали от 8 години почти. А като видя игла ако не се махна и припадам ![]() 3. Мразя пчели, оси и хлебарки, смятам, че нямат място на Земята. 4. Не мога без да обичам момиче... дори да не е взаимно. 5. Пиша стихове. 6. ОБОЖАВАМ котки! 7. ОБОЖАВАМ всякакви вафли, бисквити и тем подобни, само с тях мога да се изхранвам. 8. Дюстабанлия съм. 9. Мисля много и рядко рискувам... не знам добре ли е, или зле. 10. МРАЗЯ, НАИСТИНА МРАЗЯ, предмета физика! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
8. Дюстабанлия съм.
Няма да ходиш в казарма пич ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^То няма казарма по принцип.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, наистина, и аз съм чувала, че вече нямало...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. До пети клас ме мислеха за момиче заради дългата коса. После ги изненадах ![]() HAHAHAHAHA много ми е интересно да видя лицата на изненаданите в него мемент... Баси ве Светъл ти не приличаш на момиче :/ те явно не са знаели нищо...ти си си момче... -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още десет неща, които не знаете за мен:
1. Мразя да гледам телевизия. Българските канали са изключително дразнещи. Харесвам само "Забравени Досиета" и "Отървах се на косъм" по Дискавъри Channel. 2. Също мразя и озвучени на български филми - българският дублаж винаги е адска шитня. 3. Пиша книга. До пет години очаквайте да е издадено, щото измислянето на концепцията ми отне...три месеца ![]() 4. Обожавам шкембе чорбата. Баба ми винаги ми правеше през ваканцията ![]() 5. Ненавиждам насекоми...направо ме е страх от тях. 6. Смятам, че градския транспорт в София е срам за Бате Бойко. 7. Преди ходех по дикотеки ![]() 8. Изпитвам адски ужас, като видя някой да гледа сапунен сериал, смятам тези филми за измет и за идиоти, всички, които ги гледат. 9. Свободолюбив съм - побърквам се, ако не ми дават да излизам... 10. Луд фен съм на Бон Джоуви ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^То няма казарма по принцип. Eдин съсед го викат другата седмица... може и да ме занася, но ме съмнява -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Двама от моя клас също ги повикаха.Но повиканите от сега нататък ще се водят нещо като запасни войници...Ако някой знае повече по въпроса да пише.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
Скъпи Randall (не мога да провярвам, че го казах), Знаеш ли какво пък аз мисля, че е некоректно или по-точно подло - да ми се подиграваш пред всички във форума и после да твърдиш, че си се шегувал и което е може би върха на подлостта - да искаш да те оставя да продължиш да ми досаждаш. Аз съм виновен ![]() Ама и тоя Randall e наистина доста вулгарен ![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мъжът и ръката интимно
|
|
![]()
Коментар
|
|
това ще бъде интересно да бъде пуснато като тема
![]() ![]() Какво ли ще кажат жените тук ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мъжът и ръката интимно ![]() Ами да, то за Randall Flag най-подходящо ще бъде "Мъжът и ръката интимно". С какво друго може да бъде интимен той? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не обръщайте форума на порнетка
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Ах.бъди сигурна че мога да ти доставя удоволствие каквото никога не си изпитвала
![]() ![]() Ти лично мастурбираш ли? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не ми се налага да го правя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Определено си го закъсал
![]() Има други сайтове за тая работа сексссс4о ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Не зная за колко от вас следващите неща са (не)известни, но все пак предполагам, че ще се намерят едно-две със сигурност, които няма да знаете.
![]() 1. Обръщам изключително внимание на знанията и учението и е изключително важно за мен да се доказвам - винаги и при всяка възможност. 2. Рядко намирам теми за разговор, но винаги имам какво да кажа. 3. Изключително ми е приятно да посещавам спа-центрове: джакузи, римска баня... Въпреки това мразя да спортувам и единственото ми по-сериозно занимание в тази област бе ходенето на фитнес... за известно време. 4. Нерядко оставям впечетление у хората за необщителен сноб. 5. Много държа на външния си вид. Никога не излизам без грим - с него подчертавам красивите черти на лицето си. 6. Имам фобия от пера, но околните незнайно как са решили, че аз мразя птиците, което не е вярно. Не ги мразя, просто ме е страх! 7. В последно време все повече се колебая с какво и къде ще кандидатствам и съмненията ми не ми се харесват особено. Усещам, че изборът е изключително важен, и, признавам си, притеснявам се. 8. Винаги нося косата си пусната. 9. Открих, че някогашното ми пеене се е превърнало в грозно грачене. Диапазонът ми е малък. Открих също така, че страдам от този факт. 10. Сигурно съм най-непохватният и неспособен лингвист в историята на цялата наука. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вирус от форум не се фаща, както и въшки от проститутка
![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде вече да спрем с тези offtopic постинги, защото преди малко някои се оплакваха, че от ''нашите глупави постове'' ги било срам да отговарят по темата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз мисля, че вие двамата можехте да си направите отделна тема и да си ръсите пуберските простотии. Не е редно да разваляте темата на момичето.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам кой разваля темата
![]() Винаги съм препоръчвал внимателното четене пред внимателното гледане ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, но аз какво да направя. И не ме обиждай, ако обичаш, защото аз не съм виновнал Той просто ме провокира с нападките си. Не можах да се оставя да ме унижават просто!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Оттук насетне или пишете стриктно по темата, или не се хабете въобще. Благодаря.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Нека аз да съм пионера.
1. Не мога да слушам Metallica 2. Полу-'македонец' съм. 3. Страшно много обичам еротиката. 4. Имам някакъв странен афинитет към розовото. 5. Слушам и чалга (то вече едва ли има някой в тоя форум, който да не го знае) 6. Най-близките ми хора нямат нищо общо с метъл музиката. 7. Не понасям характера на котките. Отвратителни, гнусни същества! Но пък са толкова сладки ![]() 8. Сваляли са ме лица от моя пол. ![]() 9. Обожавам Cappy круша и цялата серия на Nestea ![]() ![]() ![]() 10. Най-великото нещо на този свят (след жената, музиката и природата) е МУСАКАТА! И който го отрече - не е човек! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Хехе, ето и някои пикантни факти за мене:
1. Навремето тренирах тенис на корт; 2. Повръща ми се от миризмата на сос "Бешемел"; 3. Не мога да плувам; 4. Никога не съм виждал как изглежда чалга бар отвътре; 5. Харесвам някои песни на Слипнот и Корн; 6. Ненавиждам дългите телефонни разговори; 7. Бил съм вокал на прогресив група; 8. Понякога пуша трева; 9. По образование съм инженер; 10. Най-обичам мусака. ПС. Опаа, Мариан вече ме е преварил с мусаката... Е, веднъж да сме с него на едно мнение ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Аз ще напусна този форум защото явно създавам доста проблеми
![]() Noel ти си много красива и ще се радвам да се срещнем някой ден ![]() ![]() Колкото до Randall Flag ![]() -------------------- So this song is for all of you
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^Сега, след тоя трагичен пост, трябваше да се застъпим за тебе ли? Бухахаха...
Randall Flag, мой, според мен си леко ![]() А noel да не се прави на прекалено обидена... Едно време момите опищявали мегдана, само и само да разбере цялото село, че са ги ощипали. ![]() Кой каза, че съм хейтър? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе кво се занимаваш с някви тийн истории...
|
|
![]()
Коментар
|
|
ее какво толкова е станало някой е харесал това моммиче, нищо нередно според мен.. Или какво дайде да го линчуваме заради това? А Вие мадам би трябвало да се поучвствате поласкана че някой си казва откровено че Сте красива
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нужно е да кажя че си непросветена
![]() Ае стига ве хора !!!Кви са тея детинщини,аз та харесвам той та харесва ?!?!!?!Имаме любовен триъгълник по точно с един остър връх и то е Ноел ф...Няма ли други момичета веее... Ноел сори не се обиждай ама е кофти да се разваля цяла тема ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебати бушуващите хормони. 'Оди си набий една чикия, пич...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() 2. Мразя учителката ми по немски( немкинята), да можеш да убивам аахха ![]() 3. По-принцип мразя тиквички, патладжани и подобни повръщни (за мен). 4. Доста често ми казват че съм лигав. 5. Понякога обичам да стоя в тъмното и да си мисля просто така, или да слушам музика в пълен мрак. 6. Обичам игрите на Близърд ![]() 7. Супер мързел съм в повечето случаи, и понякога страдам от това ![]() 8. Мм скоро ще тръгвам на китара, впъреки че трябваше да започна по-рано, ама както и да е. 9. В момента ми се спи ужасно, както и във всеки час по:немски, литература, математика, физика, география и руски език. 10. Няма 10, че не мога да мисля. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ее какво толкова е станало някой е харесал това моммиче, нищо нередно според мен.. Или какво дайде да го линчуваме заради това? А Вие мадам би трябвало да се поучвствате поласкана че някой си казва откровено че Сте красива ![]() ![]() ![]() Какво ревниво гадже имаш предвид.Няма никакво ревниво гадже. Още веднъж повтарям, че НИКОГА през живота си не съм срещала нито Randall Flag, нито Little Dreamer, не ги познавам, изобщо нямам представа кои са -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Добре аз не мога да разбера не ви ли писна! То е ясно,че темата се прецака / жалко за което, защото беше забавно до колкото беше по темата/ И мисля,че е крайно време да се затвори, защото явно не разбирате от дума....
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз съм съгласна, напълно!
Затова ще напиша още 10 неща, които незнаете за мен. Сигурна съм, че Sodomicdream няма да има нищо напротив, че поствам още 10. И така: 1. Ненавиждам Slipknot и не разбирам какво толкова харесват на тази група, но който ги слуша, OK, това си е просто мое мнение; ![]() 2. Харесва ми миризмата на бензин; ![]() 3. Срамежлива и малко стеснителна съм; 4.Всяка сутрин си купувам вестник;(''Труд''); ![]() 5.Искам един ден да живея в ранчо; 6.Искам един ден да посетя Южна Америка; 7.Много обичам малки деца ![]() 8.Много държа на стила си на обличане; 9.Много съм емоционална и притеснителна; 10.Искрен човек съм и мразя да ме лъжат и манипулират. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
1 Имам котка(която гледа подло)
2 не мога да правя пого като хората 3 в осми клас се напиках от смях щото един приятел увисна на един клон и на мен ми стана толкова смешно че се изпуснах 4 не мога да плувам 5 дразнят ме метълите които се правят на голамата работа (като че ли да си метъл е всичко и ако не знаеш някоя група и почват да се подхилкват) 6 кефи ме идеята за непукизъм 7 мразя цигани 8 няколко пъти съм играл кючек (след употреба на алкохол) 9 харесвам страната си (но не може да се каже че съм голям националист) 10 убих куче (беше нещастен случай) и три котки (тва го направих умишлено) -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моля, какво искаш да кажеш?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
...лелелеле как аз не съм един админ... ей така като се прибера някой път ЛЕКО подпийнал и като прочета тея простотии на 40 годишните недоебляци и 13 годишните недорасляци и как не им туря по некой бан ...направо не знам ...то тая тема си е за затваряне... ако продължи така...
НАИСТИНА БИХ ИСКАЛ ДА ПОМОЛЯ ...пренесете си спора другаде (Искрено и лично, Море от любов, Имате поща) и бих добавил нещо за мен... 11. Имам сребърен медал по стрелба с ловджийски лък ...на състезание в Пампорово някъде през 1998, който така и не получих заради лошата организазия... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Браво Ники
![]() НАИСТИНА БИХ ИСКАЛ ДА ПОМОЛЯ ...пренесете си спора другаде (Искрено и лично, Море от любов, Имате поща) teenproblem е идеалното място за такива спорове.Айде преди да е късно и аз да напиша нещо...някои подробности в стил списание блясък 1. Като малък обичах доста да карам колело. Дори в 3-ти, 4-ти и началото на 5-ти клас почти не ставах от колелото. Сега може дори да съм забравил, как се кара. 2. Когато тренирах карате, можех да правя и шпагат. Сега някой ако ме види, как се опитвам да го правя, няма да ми повярва. 3. Стигал съм до републикански кръг на олимпиада по физика. 4. Първата ми приложна програма я направих, като бях в 10-ти клас. Използваше се в Транспорта Камара - Бургас. 5. През лятото, когато бях на 11 години за малко да се удавя в морето, заради проклетото мъртво вълнение. Ако не ме беше спасил баща ми, нямаше да ми четете постовете. 6. По физическо съм бягал 60 метра за 5.9 секунди. 7. Водели са ме на логопед, защото не мога да изговарям правилно 'л' и 'р'. Това е било 1-ви клас. 8. Гмуркал съм се на 10 метра дълбочина. 9. Само един път съм се напивал по-сериозно. 10. Родил съм се 2 месеца предварително. Ако бях се родил когато трябва, щях да съм зодия лъв. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Още не съм се представила,но смятам и това да направя скоро.Така,че каквото и да кажа все ще е ново
1 Аз съм "баба" разбойничка която си пада по дива музика ![]() 2 Обожавам да пътувам ![]() 3 Плувам за удоволствие (вече) ![]() 4 Падам си по екстремни спортове ![]() 5 Често ходя на планина (по всяко време) ![]() 6 Пиивам си предимно бира и вино по рядко концентрати (всичко това в умерени количества) ![]() 7 Рисувам когато съм в настроение (предимно глупости) ![]() 8 Веднъж се пробвах да пея в караоке бар,но не се получи ![]() 9 Шофирането ме кара да се чувствам жива ![]() 10 Мразя да ме лъжат.Направо побеснявам (обикновено винаги разбирам) ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^И обичаш да дразниш колегите в офиса.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
^Забрави също,че обичам да ги ритам и оплювам когата го заслужават
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Затова ще напиша още 10 неща, които незнаете за мен. Сигурна съм, че Sodomicdream няма да има нищо Noel_F, нямам нищо против ![]() А относно това за гаджето просто така си помислих, защото тук се разиграха някакви страхотно смешни драми ![]() Нека да напиша още 10 неща за мен: 1. Тренирах волейбол 7 години 2. Мразя да ми повишават тон ![]() 3. Ако реша мога да изкарам човек извън релси точно за 10 минути 4. висока съм 154 cm ![]() 5. Обичам предизвикателствата 6. Не разговарям с всеки човек 7. любимото ми число е 2 8. Имам само трима души, които мога спокойно да нарека приятели 9. бъркали са ме няколко пъти с момче ![]() 10. като бях по-малка пребивах момчетата ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
3. Ако реша мога да изкарам човек извън релси точно за 10 минути Да бе! ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
1. Много харесвам керамични съдове - чинии, паници, изобщо всякаква керамика
2. Голяма съм паника 3. Имам мания за чистене, пране, почистване, чистене... ![]() 4. Имам страх от високо 5. Не мога да шофирам 6. Мислех да ходя в манастир (но ме разубедиха) 7. Без малко да се омъжа преди 5г. Сега щях да съм "женена с деца" ![]() 8. Прабаба ми и дядо ми са преселници от Беломорска Тракия 9. Като малка съм била убедена, че баща ми ме е родил 10. Харесвам източните бойни изкуства и хокей на лед |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:38 PM |