![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Здравейте!Аз съм на 14 и съм от София!От женски пол съм.
Зодия Блзнаци съм/маймуна -цербер --асцедент-дева/. Имам 2 котки--персийки.Слушам предимно Blind Guardian, Korn, Godsmak, Iced Earth, Malevaland Crieishan, Ever Gray, Metallica, Slipknot, S.O.A.D, Distraction, Soulfly... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Здрасти , има някой групи които и аз харесвам от твоите , но с това нео няма да се разбереме
![]() Иначе приятно писане във форума ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Здравей добре дошла... дано ти хареса тук...
![]() кажи малко повече info за себе си ...примерно Име и с какво се занимаваш ...? BTW Evergrey се пише заедно... и аз доста често го бъркам ![]() хайде весело постване... и не забравяй понякога да хвърляш по едно око на материалите и ревютата в самия сайт на www.metal-world.info ![]() А ако имаш и профил в Last.FM скачай в нашата група |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла!
Зодия Блзнаци съм/маймуна -цербер --асцедент-дева/. Моята зодия. ![]() Имам 2 котки--персийки. Моята котка. ![]() Iced Earth, EVERGREY, Metallica Моите групи. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Привет, хубави групи си изредила. Аз мога само да се присъединя към призивите на Dragontear и да ти пожелая приятно писане, четене и слушане.
Цитат BTW Evergrey се пише заедно Да, и освен това се пише с е - Evergrey. И моля те, не ми казвай, че под Malevaland Crieishan си имала предвид Malevolent Creation. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^^И на твоите години даже
![]() И здравей от мен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре дошла
![]() Някоя снимчица може да постнеш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей и от мен. Destruction ли си имала предвид? Приятно прекарване във форума. Вярвам, че тук ще ти хареса!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре дошла, яки групи :> Блайнд фтв муахаха
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Добре дошла!
С Dragontear ще се зарадваме на твоя снимка(имаш ли? ) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Култов аватар
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ех, нямате търпение девойчето да се върне от училище (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Последно време се регистрират само 14 годишни.
![]() Добре дошла и от мен. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошла!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 13-November 06 Град: София Потребител N: 1672 ![]() |
Добре дошла
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Danke,danke!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Добре дошла
![]() Сигурна съм че тук ще ти хареса ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1831 ![]() |
Последно време се регистрират само 14 годишни. ![]() Добре дошла и от мен. Това и за мен ли се отнася? ![]() ![]() ![]() -------------------- EVERGREY LOVE YAAAA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
кажи малко повече info за себе си ...примерно Име и с какво се занимаваш ...?
Ми Зари ми казват за по на кратко,шото името ми е много дългооооооооо! С ко са занимавам - предимно уча,а през свободното си време рисувам и пиша текстове на песни и пея доколкото мога! Иска ми се да свиря на китара, но не мога!: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
NEIN,NATURLICH NICHT!
SPOKO HA HA ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, майне гешенке ист... натюрлих. Д'еба, не става, Зари, учих немски като втори език в английска гимназия, за мене нямаше разлика между час по немски и час по междучасие...
![]() Иначе ти ако не си сигурна, как се пише някоя метъл група, използвай гуугъл и копи/пейст. Повечето тук така правим, затова сме такива отвореняци. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Здравей и от мен, приятно постване във форумите.
И да се допълня към корекциите - Godsmack се пише с C. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Danke за съветите от всички!
Имам доста да работя по себе си така като гледам! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Явно и това не си успял да научиш.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ха и аз незнам,кой знае кво!
Всъшност го уча от тая година и знам само около 1000 и нешо думи! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз китара имам!
Ама не знам как да свиря на нея,наистина искам,ама не е толкова лесно! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() ![]() Посмях се искрено на тая тема. Здрасти, Зари. Английският не ти е сила. Опитай да начучиш имената на бандите, защото скоро ще искаш да си ги търсиш сама и няма да ги откриваш в търсачките. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Всъшност го уча от тая година и знам само около 1000 и нешо думи! ![]() Бройката е важна!!!!!!!!!!! Здравей, Зари. Този глист спъндж Боб ли какво е на аватара ти, искарено ме дразни. Добре дошла иначе, и аз имам слабост да си измислям имена на групи, ама отбягвам да ги използвам. Смело от твоя страна! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 17-February 07 Град: София Потребител N: 1884 ![]() |
Здравей,въпреки че съм се регистрирала след теб .Много ми допадна представянето ти ,защото си колкото мен на възраст и зодия а ими кефят групите ,който си изброила!Искам да те помоля за твоя (когато можеш)снимка или скайп.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Божке, божке...Ицо помагай!
Дойдоха странни времена. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Здрасти
![]() Много готин ник и аватар ![]() Приятно писане във форума ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Ама оставете го момичето, на 14 още се ядат доматите с колците, принципно...
![]() Колкото и да се правят на отракани днешните 14-годишни, си остават на 14 (и така до 15-тата) ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 08:32 PM |