![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Понякога човек изгубва думи, но все още не е застинал неподвижно. А понякога просто думите са излишни.
Тялото и духът са неща, които не се подчиняват едно на друго. Танцът е магия - понякога светла, понякога тъмна. Пиянство на духа и на тялото. Желания и граници. Движение, израз, чувство… Все повече хора забравят за танца. Какво се случва с красотата му? Забравят, че един танц може да бъде любов и страст, живот и смърт. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Да красиво е да го гледаш отстрани когато си като отрязан пън.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Язе танците не ги разбирам ...
Язе разбирам да скачам да се бутам ида си удрем главъта у стенъта ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ми то тва си е танц
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Имаме си ПОЕТ!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
ей пого и/или куфееене да става - те тва е танц за мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Вие отдавна си имате. За твое нещастие.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Авторе на колко ракии си бил докато си правил темата да те питам аз
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не е на ракии. Човекът просто споделя свои дълбоки усещания, без да е наясно що за коментари и подигравки ще получи.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Понякога човек изгубва думи, но все още не е застинал неподвижно. А понякога просто думите са излишни. Тялото и духът са неща, които не се подчиняват едно на друго. Танцът е магия - понякога светла, понякога тъмна. Пиянство на духа и на тялото. Желания и граници. Движение, израз, чувство… Все повече хора забравят за танца. Какво се случва с красотата му? Забравят, че един танц може да бъде любов и страст, живот и смърт. ![]() Предполагам, че става въпрос за танц с любим човек? Ако е така - подкрепям напълно. Тогава не ти трябва музика даже, просто изпитваш удоволствие от усещането за човека до теб и финната еротика от танца, която винаги освежава. Иначе при мен - да, може и да имам някакъв скромен усет към музиката, но да я възпроизвеждам визуално, не. Затова и не мога да разбера самото усещане за танцът, като такъв, ако в него не е включен любим човек. Мисля си, че и пола има значение, понеже повечето момичета могат да танцуват за удоволствие и да усещат защо го правят. Ние, с малки изключения, сме по-скоро кочове, блъскащи се един в друг, когато ни се прави някакво движение. Все някой трябваше да го напише... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Танцът може да изразява любов и всяко друго силно чувство и без да го танцуваш с любим човек.
Човек може да изтанцува и радостта, и смъртта си. Дори може да накара другите да преживеят всяко едно усещане чрез жестове и движения. Не знам защо танцът трябва да се свързва на първа асоциация с еротизъм и любов. От край време танците са символ на човешката жизненост, на желанието за живот, на желанието да създадеш нещо хубаво, макар и просто. Да вземем само българските народни танци. ![]() Идеята е, подобно на музиката и песните, чрез танца човек да изрази себе си. Точно, да изрази онова, което не се казва с думи. Сега не мисля да се впускам в разсъждения за ритуалния/религиозен аспект на танците, май не е това темата. Но да, смятам, че в тях има нещо магическо, завладяващо, древно и същевременно толкова непосредствено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Евала на автора, няма да обръщаш внимание на критиките, ти си пич хехе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Страшна тема!
![]() Мога напълно да подкрепя мнението на емералд като човек, играл народни танци ![]() Танцът не е само израз на любов или на еротично привличане към някой човек... аз съм танцувала с много приятели и приятелки, при това на балади, без да съм била влюбена в тях ![]() Естествено, навремето са ги използвали при много ритуали - като започнем от древните цивилизации като Египетската и стигнем до /дори днешна/ Индия. Там всяко чувство, всяка емоция, всеки детайл от ежедневието си има съответното движение в танца. И дори да не съм почитателка на Индия, танците им не мога да отрека, че са изключително въздействащи. Не може и да не спомена любимите си индианци ![]() ![]() ![]() А естествено, че като сте с любимия/любимата понякога просто танцът може да каже много повече, отколкото някакви думи... както и повечето действия ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
къде да танцуваме бе душици златни???
![]() кво да ида на някой чалготека и да са разкълча ли (не че не мога ама предпочитам ако съм там да избия всички започвайки от човека дето избира песните) ако иде реч за балади и ако толкова много ми се налага да ги слушам ще си ида спокойно в някое ъгълче с някоя бутилка и ще и се обяснявам в любов поне докато не я чуя да ми каже че и тя ме обича после ще се трогна ще си се нарева и накрая историята ще завърши драйфайки в кенефа ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Абе друго си е да тръскаш кичара, размахвайки кутрета и показалци...
-------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:18 AM |