![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сетих се, че няма такава тема във форума! Та, хайде да се видим като бебета кви сме били
![]() ![]() Ето аз подемам парада ![]() Ей ме на 1 месец и тате ми бърка в ушите ![]() ![]() ![]() ![]() А тук са ми първите опити да пея, явно доста безуспешни ![]() ![]() А тази ми е просто любима ![]() ![]() Хайде забавлявайте се, ако не ми се посмейте от сърце ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Този тате, дето ти бърка в ушите, ми е познат отнякъде.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Егати лигите
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
имам някои голи бебешки снимки, тамън да зарадвам някоя фенка. `Само да се прибера у дома, да ги сканна и ги поствам.
Незнам само трябва ли да ги цензурирам преди да ги постна. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не, разбира се. Магията е в подробностите.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Жалко че нямам скенер ,щото имам страшни пикчета като бебе
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Е не може ли когато сме били на 4-5? Мен са ми по-интересни. Всики бебета си приличат.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Може, може. Всичко до първи клас се приема. Че даже до прогимназията...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
хехехехе...
Та ей ме и мен: Тук съм на рождения ми ден на около 5-6,нещо такова. ![]() А това е детската градина - ![]() ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Е то е все едно и също дали ще дам от сега или преди
![]() ![]() Иначе ViolentBeauty е била хубаво бебе ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Кви са тия гащи?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Пост-осемдесетарски...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
^^^
![]() ![]() ![]() Слаш, ти си бил много хубаво момченце ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^А сега не е ли?
Ехх....само да си набарам да си сканна нюд фотосите и ще заземя сички бебешоци в темата -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Violent Beauty, много готино бебенце си била. На първата снимка си най-сладка
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Тъй като нямам мой снимки ще сложа на децата ми.
Това е големия ми син Самуил ![]() А това е малкия Ивайло ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^ +1!Че и по-малкият ти син ми е адаш .
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Благодаря.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пхахахаха жестока си!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Абе страшни бебе-нца сте всички
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Трябва да издиря една снимка от детската градина, където съм с коса до коленете
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
![]() тук съм някъде на 3-4 сигурно...с моя човек-дядо Коледа ![]() ![]() тук съм на някаква люлка,макар,че не се вижда...на годинка-две,да кажем.. ![]() ![]() тук папкам,явно ![]() абе била съм много пухкаво бебе... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
^ въй кво сладко бебе със ебати и запленяващите сини очи
![]() абе аз уж не кефя на малки деца ама сега като ви гледам всичките ми се стопля сърцето ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Не си го целувала достатъчно.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аз нямам снимки на компа...трябва да кача, но ето в това бебе се влюбих! то сега е също толкова сладко с брада и дълга коса
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето едно бебе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
^?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Няма друг такъв каубой просто!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Яка тема, браво, Нели!
![]() И така, ето няколко мои: Единствената ми снимка с дядо ми: ![]() Young, but sexy: ![]() Първата ми бас китара!: ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахаха Щурме много яко клинче имаш на последната снимка...
![]() Аз също намерих снимка ..ама трябва да я сканирам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Хаха, Щурма определено е сила!
![]() Имам една, която е сканирана, но ще трябва да я потърся и ще я постна веднага. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Тъй като нямам мой снимки ще сложа на децата ми. И аз така. Това е наследникът: ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Веси, страхотен е, да ти е жив и здрав!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 29-June 07 Град: Bulgariq Потребител N: 2180 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Нямам скенер, обаче имам по-хубаво бебе от мен самият за показване ...дами и господа, представям ви Михаил! http://i.data.bg/07/07/02/444911_orig.jpg
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Иии, че яко
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страхотен е бебокът, и на него всичко най-хубаво!
![]() И съм убедена, че и той ще стане уориър... ![]() Ей ме и мен ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам скенер, обаче имам по-хубаво бебе от мен самият за показване ...дами и господа, представям ви Михаил! http://i.data.bg/07/07/02/444911_orig.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Благодаря на всички! Той е НА татко гордостта!!!
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
И развалнуваният татко забрави едно "На". То е нормално. Поздрав за бащата и сина с Manowar-Defender.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Милене, страхотен бебок... да ти е жив и здрав и много да те радва
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
I see hell in their eyes!
на Милен и на WrathChild децата де ![]() Ще станат метълисти! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нели, мерси.....а за другото, СТАРАЕМ СЕ ДА СТАНАТ!!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Кой да предположи, че такива сладки деца ще станат говеда!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами имаме ограничение за големината на снимките в форума..... но действай
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой да предположи, че такива сладки деца ще станат говеда! ![]() ![]() Тъпа шега ! Поправи я ! ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Страхотен е бебокът, и на него всичко най-хубаво! ![]() И съм убедена, че и той ще стане уориър... ![]() Ей ме и мен ![]() ![]() ма ти си си същата ![]() ... само дето сега малко си се позаоблила... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още малко търпение ми остана, Боби...
![]() ![]() edit: Да не те прокълна цял живот флауър метъл да слушаш, хохо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
демек на-към твоето да се насоча
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаха абе Васке тая рокла дали ти става още
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ нали по-горе съм обяснил защо не и става
|
|
![]()
Коментар
|
|
Васка пак я взеха за мезе...
![]() Абе, ей, пияници, вижте ме каква съм Снежанка на тая снимка, вие тука квакате глупости. ![]() Ники, някоя събота ще дойда с нея. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не си Снежанка, Снежанките са руси
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Момче, не са руси, с, цитирам, "коси черни като абанос" са...някой не си е чел приказките май.
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз говорех за Снежанка на Дядо Мраз
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той е гледал от тея забранените екранизации "Снежанка и седемте водопроводчика"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Една от любимите ми снимки ![]() ![]() ![]() Много я обичам тази снимка ей.... забележете оградената с червено кръгче част ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[joke] Тази снимка от преди 3-4 години ли е?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Направо е зловещо че като е правена тази снимка аз съм бил на твоята възраст сега.... а други форумци пък даже са били на моята възраст сега ...бати как минава времето
![]() Едит: прочетох си поста и нищо не рабрах ...но аз имам навика да пиша толкова умни неща понякога.......и си ги рабирам чак след време |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Ами имаме ограничение за големината на снимките в форума..... но действай ![]() Като бебе и малък не съм бил дебел... за разлика от теб! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурно имаш няква крайна цел с всички тея заяждания... не че ми дреме, ма си има PM за тая работа!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() PS .. Пълничк ..ти па кво ми се връзваш....не свикна ли вече? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Ок махнах го ;р
И аз обичам бебета ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за това, ако съм на Ицо, ще те банна, изрод миризлив !
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ +1
![]() (смисъл всички знаят, че си прост) Говори си от твое име!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де аз знам че си прост....другите го предполагат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде моля ви, ако имате да мерите нещо, не тук
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох Пак ли ...
![]() Стига занимава хората с твоите снимки ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
абе щом е цветна не ми се пъчи ![]() Боби, Боби, цветната фотография не е открита през деветдесетте, да мълчиш! ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
-------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боби, Боби, цветната фотография не е открита през деветдесетте, да мълчиш! ![]() знам, ама в България беше рядка гъзария да снимаш с цветна лента ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оле, че си сладкуууу ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:00 AM |