![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Виждам тук сме се събрали няколко човека от русенския клон на слушателите на праведна музика
![]() Спокойно няма конспирация, не сме решили да завладяваме света (не ни стигат калашниковите автомати) все още... ![]() За мен... хм изобщо не съм добър в тези неща, но ще опитам. Сега съм в Швеция - шведките нещат да правим шведски традиционни спортни упражнения, но инъче всичко друго е 666-ца (като изключим липсата на метали околе мен ![]() Обичам да слушам метал и рок ![]() Обичам да правя любов (с ЖЕНИ) ![]() ![]() Обожавам животните от семейство котки - големи, малки, всякакви, любимото ми животно естествено е тигъра. Опитвам се да свиря ![]() ![]() Опитвам и от време неуспешно да пиша и да снимам, пак неуспешно... Какво друго, държа на приятелите си, пия (много?! ![]() Ами това е, и пак да кажа името ми е Борислав, но можете да ме наричате както ви е приятно (стига да не ви псувам за това и да не е "куче"). ПС: Честит празник на всички пак! ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Здрасти от мене
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Здравей, Борко! Избра много хубава дата, за да се регистрираш!
![]() Приятно писане! П.С. Русенци сме доста повече от "няколко човека" . ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре дошел у форумъ ,пич
![]() Честит празник и на тебе ![]() П.С.Замалко да забравя ...Да четеш материалите в сайта не само в форума ей !! Сайта! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
айде здравей и от мене и честит ти празник
![]() ![]() да знаеш че трябва да има повече перверзни хора като тебе че напоследък повечето момчетата са станали много големи романтици и ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Приветско от мен. Не може да няма метъли в Швеция - просто не си се разтърсил както трябва. А по каква причина си в Швеция? Надали е (само) за физ. зарядка с шведките.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Enemy, познай чия е заслугата за грима?
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
^еее браво браво добре си го гримирала ... жалко само че на мен не ми дават да ги гримирам че такива творения щях да имам
![]() ![]() ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен пък ме молят.
![]() ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Благодаря на всички писали, направо ме гътнахте, не очаквах да има такъв отзив, че и толкова бързо!
![]() Има метъли да, но градчето в което живея сега не е много "населено" с тях, особено от към нежния пол... В Швеция уча сега, като за начало един семестър, но ако имам късмет може да остана още ![]() Любими банди... ъъ много са, виж профила ако не те мързи. Инъче като съм перверзник, не значи че не разбирам от романтика ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^хаха като искаш женско ела си в българия бе ... навсякъде са всичко женско чуло линкин парк се облича в черно и казва че е олд скул металка
![]() та окей да разбираш от романтика ама друго нещо си е бруталията ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Русенци....Русенци....
(poolparty) (poolparty) (poolparty) (poolparty) (poolparty) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Здравей и от мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О аз съм много лош когато трябва
![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
А пиеш ли ме интересува , заеби перверзията , погледни ми подписа и ще схванеш накъде бия.....
![]() || || || \/ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, пийвам си, понякога повече отколкото трябва (според другите ... )
![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Швеция, а
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти, добре дошъл и приятно писане! Това, че си в Швеция предполагам не ти пречи да хвърляш и по някое друго око на професионално направените
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
За втрои път.
![]() Здрасти, Бориславе. ![]() ![]() Снимай ни некой Фиорд. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Привет!Приятно писане и чете у форума!..Сега вече наистина мисля,че не остана човек от компанията,който не е регнат
![]() п.ц.Влади отново е надминала себе си като е гримирала:))) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Засега нямам апарат, опитвам с GSM
![]() ![]() О да хвърлям око на страничката, много добре е пипната... Hej (здрасти) InsArtTure, фиорд нема да снимам скоро, аз съм в южната част, но ако се дигна нагоре към севера няма да пропусна. Хех, благодаря Тери (нали не греша?...), да беше яко, но за дизайна съм виновника аз ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошъл!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Здрасти, шъ тъ адна в майспейс...кефи ме оназ снимка стил AC/DC
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега вече наистина мисля,че не остана човек от компанията,който не е регнат ![]() Има, има... -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тру си, братко, добре дошъл и от мен, нека шведките да се избиват в краката ти и да си прекараш хуаво тук ;>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошъл тук.
Откъде е подписът ти, някакво стихотворение? Звучи интересно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Борко, аре на изруд бе
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Борко, аре на изруд бе ![]() Едно ![]() Адвай яката ![]() Подписа не е от стихотворение, всъщност незная от къде е... много отдавна бях открил едно пожълтяло лисче, на което с избледняло мастило беше написано това, хареса ми и си го записах. 10х на всички за поздравите ![]() ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
^^Не грешиш
![]() Мдаа..Искам и аз,шотове на домашно... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, не Тери. На изрод с Борко се играе само с ром!
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може, но сега трябва да пиеш, защото трябваше да напишеш - ДВЕ ![]() А, не Тери. На изрод с Борко се играе само с ром! ![]() Аз и със шотове мога, правете ги по-силни само :РРРРРР -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Здрасти пич!
Готино е, че се сещаш за БГ и намираш време да пишеш точно тука ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е как няма да се сещам за БГ, от тук са ми най-яките спомени
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Здравей, Борко! Прияно писане във форума!
Дъ клана "Русе", расте ли расте... А за изруда, ай с буздугани? тц-тц Как не се сетих вчера?! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравей Ивче.
Честит Рожден Ден на патерци! Съжелявам, че е с закъснение, но вчера не бях жив ![]() ![]() Това с боздуганите е идея! Една идея никога не е късно дошла, ще има още кооооооолко възможности да се усъществи ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
![]() хаххахахахахахах ![]() -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кое е толкова смешно ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, много кофти.
Ето например днеска се обажда един колега по скайп и вика "Извинявам се че прекъсвам" защото чува, че слушам музика. И аз му казвам, спокйто то и без това съквартиранта ще се радва, че я спирам за малко и зад мен се чува "Дааа , Благо не иска да слуша Бруталика" ![]() ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
това е, защото Благо не стои по цял ден в зала, където шефа му нон-стоп върти едни и същи парчета от хауса и ретрото.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бруталика е предаване по ZROCK, него имах предвид, а не някаква игра на букви с името на Металика, която съм правил.
Но инъче си прав, трябва целия форум да ти съчуства, и да се създаде профсъюз на металите ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 12:51 AM |