![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
...Просто ми стана интересно дали спите на музика и ако да, какво конкретно си слушате =)
На мен лично ми е по-добре да слушам, иначе съня ми е кофти ![]() ... и ако е имало... някога такава тема, съъъъжалявам ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
темата е супер
кво да кажа аз винаги заспива с z-rock като лягам си го налгасям след час да се изключи и така си заспивам сладко сладко,много обичам да се приспивам с музика -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Преди спах на някви брутални дет изродщини... ама вече на музика не мога. Става въпрос за нощно време де, иначе следобедната дрямка много ми се вързва с нещо по спокойно. Някое рокче или Енигма.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Да....на музиката на комшиите...и на виковете на пияниците отвънка.
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Следобед,ако легна да придремна слушам.
Ама то си е придремване,най-често нямам спомени от 2-3 песни от плейлиста,всичко останало е било в просъница. Приятно е,опредлено... Венъж оставих един диск с Анатема - Джъджмент и разни песни още да се върти през нощта... беше хубаво да се събудя и да звучи любима група и то баш Анатема. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Преди заспивах на музика, различна..готино ми беше, но сега свикнах да си загасям всичко и на тишина си спинкам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Почти всяка вечер, и почти всякаква музика. Само не си пускайте Annihilation of the Wicked на Nile за спане..става лошо сутринта.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Също и Dimmu, после се чуди човек от къде е тая нервност
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не. Нужна ми е абсолютна (или почти) тишина, за да заспя.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Преди да, но в последно време нямам това желание
![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Вечер не мога да заспя на музика, освен ако не съм изморена, но ако става дума за някоя следобедна дрямка, пускам си нещо много любимо като Evergrey, Оpeth или някой саундтрак и заспивам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^^^+1
Само следобед ако дремя ,то ще е на Апокалиптика или некви други инструменталчета си нареждам... темата е супер нях нях нях ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Да, музиката ме приспива, като си я пусна вечер. Но всякакъв друг звук може да ме държи будна цяла нощ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
О. и питатш
![]() Не МОГА да заспя без нещо да звучи ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Хъм, това е много относително! Винаги намирам какво да си пусна, напоследък това е Амон Амарт, ама заспивам чак като свърши албума.
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1948 ![]() |
Ми да. Понякога даже без да искам спя на музика. Пускам си нещо на mp3 плеъра с онези малки слушалчици... разбира се с идеята да го спра преди да заспя, но не винаги успявам. И така сутрин се събуждам с тия слушалки в ушите, а главата ми е пълна с мууузика......
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Преди спах на някви брутални дет изродщини... После сигурно сънуваш кошмари ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ами аз спя толкова неспокойно, че и на тишина трудно заспивам. Никакъв шанс да ме приспиш с музика, освен, ако не нещо от сорта на моите парчета.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Тъй като не мога да едитна, само да добавя, че на Pearl Jam се спи най-хубаво, после сънувате само велики неща и т.н.
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Е определена музика я използвам да се отпусна, да си поседя със затворени очи или нещо подобно. Но не ми харесва да спя на музика, някакви отделни звуци в просъница действат много стряскащо. Най-хубаво се спи на тихо, или да вали дъжд и други такива природни звуци.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
В този дух, преди година-две си бях сътворила един аудио диск с природни звуци от ветрец, водопадчета, птички, шумолене на листа и други такива благини. Ако знаете как добре се спеше на това
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
По-добре направо човек да си пусне Omnia и да се вкара в аграрната атмосфера...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
В този дух, преди година-две си бях сътворила един аудио диск с природни звуци от ветрец, водопадчета, птички, шумолене на листа и други такива благини. Ако знаете как добре се спеше на това ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ На Ошо му имам 6 оригинални диска, много са добри.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ошо толкова ми е омръзнал, че нямам думи...
Майка ми го слуша и го чете и т. н. още от... преди да съм се родила... И тази музика вече ме побърква, в лошия смисъл... не, че не е хубава, но вкъщи е пъъълно... не само с негова музика ами с всякакви производни, индийски... ... но се спи добре на това... винаги ме приспива, всъщност... оО -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Аз обикновено си зареждам един албум преди да си легна, но не повече, защото ако сложа по-дълъг плейлист сутринта почвам да се будя от музиката. Инак нямам проблеми със заспиването, обикновено съм толкоз уморен, че и с хилти да ми бичат на главата, сигурно пак ще откъртя, та до третата песен обикновено съм се отнесъл вече. Не подбирам нещо по-специално за спане, пускам си от нещата, които слушам и буден (но трия по-стряскащите интродукции за всеки случай
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
Ем аз следобед закъртвам на некъф мега грамаден плейлист и кърта 4 часа, ама вечер нещо не ми върви
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Случвало се е, обаче без да искам.
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Преди веме много обичах да заспивам на хаус музика
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ами.. по принцип обичам и компютъра да е изгасен да ви призная. Просто да ми е спокойно и да заспя по корем.
Преди време пробвах на музика.. за целта оабче трябжа да си легна в леглото на обратно. Главата ми да е до компа.. просто щото иначе не ми стига кабела.. И на сутринта се събуждам недостатъчно отпочинала. Така че.. what's the point? Спя си на тихо..наистина на тихо:) *В София като бях нямаше такова нещо..сутрин се будя от трафика:) хахахха -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Преди да заспя редовно си слушам, но докато спя не слушам :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Мнооого обичам да заспивам на музика,тихо и кротко ме унася..Спирам мп3-то когато вече думи и мелодия се замазват и на сутринта се чувствам сто пъти по-отпочинала:)Иначе в автобус по принцип мога да спя единствено със слушалки..иначе няма начин.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има само една песен която ме приспива. Винаги, когато си я пусна се отпускам напълно и нерядко заспивам Казва се Native American Dreams от Buddha Bar. В момента я слушам, BDW.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да. Хипер яко е. Влиза на някакво подсъзнателно ниво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Напоследък спя на Frozen Tears, много красиво и успокоително ми действат...
-------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не спя на музика. Не съм пробвал и изобщо не ми харесва идеята. Случвало ми се е обаче да забравя да намаля звука на усилвателя и някъде през нощта да бъда аднат в нечий контакт лист на ICQ-то. Звук от чупене на стъкло, ако се сещате... но СИЛЕН! Бати ужаса!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^хаха и на мен преди така ми се случваше ,но със скрипта ...Легна си аз да дремя и земе по едно време да реве Кори Тейлър
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Отдавна съм си изключил всякакъв звук на ICQ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^+1, само ме изнервя :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^^+2
Aбе я кажете слушате ли музика докато серете ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Убеден съм, че някои и това правят.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Незнам за срането... но аз обичам да слушам докато се къпя
![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Преди 2 дни заспах със слушалките в ушите и се събудих на солото на One на Металика ...
Иначе често заспивам на музика, защото оставям случайно компа да си бучи там като за фон, но не се събуждам отпочинала... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Спя на Dimmu Borgir, когато в съседите има купон (ъъъ - АЗ си пускам Borgir... "Патрицият нападна чиновник с нож"
![]() И преди да сте ме набили, че пиша пак, се махам - просто "случайно" видях темата... ![]() -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Стейдж, аз лично слушам. Само трябва да усилиш колоните, че да се чува чак в нужника и...пускаш нещо Of Fire.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Обожавам да спя на музика и го правя винаги, когато сестра ми я няма. Преди спях на нещa от сорта на Slipknot и COF или пък радио Гонг. Обикновено си правя листче на Winamp-a с любими песни, или с песни според настроението. Миналата седмица бях зациклила на Burzum, а после на Mayhem. На Burzum се спи много хубаво. А веднъж бях заспала и сънувах сън, в който всичко се развиваше в синхрон с някаква много зловеща музика - движенията, репликите, всичко. Даже имаше някакви пламъци, които лумваха изведнъж, в тон с по-високите ноти. Сънят си беше доста страшничък и по едно време се събуждам и чувам същата музика от съня си. Сериозно се стреснах! Докато разбера какво става... А се оказа че съм заспала, докато съм слушала "Твърдо нашествие" и то е свършило и е почнало някакво предаване за класическа музика, доста зловеща класическа музика...
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Последно време само тогава ми остава време да слушам музика.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
аз лягам със Сирения, отивам на работа с тях, с тях работя, с тях играя, с тях се ровя в нета, с тях се прибирам, с тях си лягам, с тях сънувам.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щом е така опитай и Tristania - имат допирни точки
![]() Защо ли ? ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
това, което ще ти кажа за Тристания го казах днеска и на Scion_of_Storm като дойде в матрицата - песните на Тристания ми звучат като набързо скалъпени и недоизпипани.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
честно казано ми трябва тишина за да заспя...иначе радко но когато си пусна Енигма, Апокалиптика или нещто от сорта мога да се унеса...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Заспивал съм на Pantera, Death, Control Denied
Забелязал съм, че докато се унасям се чува и възприема по съвсем различен начин музиката -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напълно прав си за възприятията.
-------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докато друсаш е 2 пъти по различно
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Аз без музика много трудно заспивам. Всяка вечер си лягам под звуците на З-Рок и сутрен Буги ме събужда с някаква изцепка. Сега ще пробвам да спя на новия албум на The End
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
Понякога си пускам някое трашче и заспивам но това не се случва често
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Само 1 път съм заспивал на музика - беше на Rainbow - Temple of the King
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-May 07 Потребител N: 2058 ![]() |
ООО, определено че е много по-хубаво да се спи на музика .......аз например си пускам едно радио -радио 1 или Шлагер ...хахахаха...какво да се прави ..трябва да се спи както трябва
![]() -------------------- Let it rock!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди няколко дена си свалих Nature Whispers и го изпробвах по предназначение. Мога да споделя, че е доста приятно да спиш на фона на течаща вода или буря с гръмотевици.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
Ми когато спя слушам балади на Manowar.Много добре ми действат и заспивам мн бързо.Само лошото,че понякога строшавам слушалките
![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Понякога преди да заспя си пускам Лунната соната.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Мъжът ми като беше в чужбина, ме беше страх да спя сама и си пусках музика за през нощта.
Гарантирани са цветните сънища. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Е че закво ти е да слушаш музика докат спиш...Кат заспа за половин час и после да си свири там, да ми се хаби батерията(или да ми се товари компа).Де а знам, странно ми се вижда
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Е що пък-зависи от наличните уреди. Аз си пускам на CD/КАсетофона един диск и той докато привърши аз съм заспал. От своя страна дискът, веднъж свършил не се въти повече и единствената актвиност в стаята е на малка черена лампичка, показваща,ч е касетофонът работи.
![]() Язе съм уреден. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
е и аз преди пробвах така, ама някои песни не въврви да се слушат тихо, за да не събудя старите, а пък проблема на слушалките е че като спиш на една страна обиват, а пък по гръб немога да спя...моля дайте съвети...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато спя със слушалки, махам едната, за да лежа на една страна. Когато почна сериозно да се унасям, спирам плеъра, махам слушалките, слагам ги на шкафа и толкова съм унесен, че след това заспивам за секудни.
Един вид се приспивам. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Леле, мислих си, че аз съм трагичен случай като не спирам музиката по цял ден, ама има и по-зависими от мен. Да не повярваш каква дрога е това!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Ама от полезните
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Когато спя със слушалки, махам едната, за да лежа на една страна. Когато почна сериозно да се унасям, спирам плеъра, махам слушалките, слагам ги на шкафа и толкова съм унесен, че след това заспивам за секудни. Пха.Заспивам по абсолютно същия начин ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Обикновено преди да слегна си пускам Era или Enigma...а може и нещо по-леко като Lunatica.Иначе да,спя на музика.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато спя със слушалки, махам едната, за да лежа на една страна. Когато почна сериозно да се унасям, спирам плеъра, махам слушалките, слагам ги на шкафа и толкова съм унесен, че след това заспивам за секудни. Един вид се приспивам. Това е идея. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Миналата нощ спах на дискографията на Kreator и се събудих със зверско главоболие. Не смятам да повторя опита.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Леле, мислих си, че аз съм трагичен случай като не спирам музиката по цял ден, ама има и по-зависими от мен. Да не повярваш каква дрога е това! Мани! Имах един период, през който в кратките моменти без слушалки на ушите ми чувствах някаква особена празнота. Миналата нощ спах на дискографията на Kreator и се събудих със зверско главоболие. Не смятам да повторя опита. ![]() Важен е качественият подбор:по-(как да го кажа)атмосферична-музика,такава на която може да се сънуват яки сънища. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
преди задължитено...сега слушам 10 месечният ми син, има доста добри вокални дадености
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Предпоръчвам на някой да пробва да спи на Graeme Revell и по точно на първите 2 саундтрака на The Crow...невероятно е
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Не знам спите ли,но оня ден една велика банда имаше лайф във София..........В тоя форум няма нито дума за това,а разни измикярски нео , део , блек , алтернатив , атмосферик и не знам къв си стил даже имат теми.?!.?!.?!..........
![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Велика пфффф Колко велика са щом в ТОЗИ форум няма една дума за тях, сам си прави изводите
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Момче, ако не си разбрал , Този форум е над всичко!!!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както и Quake 3 отборите, родени от него!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз чух за някви дето свирили на една поляна, Еър Майден май се казваха, ама не чух добре името от дънещия нео алтернативен блек атмосферик метъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
правилният въпрост според мен е: "Слуша ли ви музиката докато спитИ"
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Да! Музиката със сигурност ме слуша
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Аз чух за някви дето свирили на една поляна, Еър Майден май се казваха, ама не чух добре името от дънещия нео алтернативен блек атмосферик метъл. Следващия път слушай по-внимателно ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Когато спя със слушалки, махам едната, за да лежа на една страна. Когато почна сериозно да се унасям, спирам плеъра, махам слушалките, слагам ги на шкафа и толкова съм унесен, че след това заспивам за секудни. Един вид се приспивам. Случвало ми се е и това но....в повечето случаи се унасям направо с музиката...просто не питайте кфа ![]() ![]() ^Леле, мислих си, че аз съм трагичен случай като не спирам музиката по цял ден, ама има и по-зависими от мен. Да не повярваш каква дрога е това! Хаха... и аз си мислих абсолютно същото,но са поне ме успокоихте малко.... ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Когато спя със слушалки, махам едната, за да лежа на една страна. Когато почна сериозно да се унасям, спирам плеъра, махам слушалките, слагам ги на шкафа и толкова съм унесен, че след това заспивам за секудни. Пха.Заспивам по абсолютно същия начин ![]() ми триии! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-June 07 Град: Варна Потребител N: 2128 ![]() |
Не помня кога за последно съм спал без музика
-------------------- randomness
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Мразя когато около мен е тихо,дори нощем.... -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Преди имах някви гадини в стаята дето нощем само мърдаха иза тва с пусках мп3-то,ама на HammerFall не се спи мн добре.Сега като си слушам Anatema - Forgotten Hopes некво мнооого ми се доспа.
![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Хах .. ами аз обичах/м да спя на музика .. двоумя се, защото последно време постоянно се будя, на определени песни, хем са тихи и се водят спокойни и колкото и да ми е писнало, продължавам да си спя на музика, въпреки че преди два-три дни опитах да спя на изключено пц .. ии оо, Божествено беше
![]() ![]() Иначе спя на някакви супер спокойни ритми ((: от рода на : Sting, Vonda Shepard, Sade, Dire Straits, Demon, Foreigner, Damien Rice, Eric Clapton .. и още много, няма да се отплесквам в изреждане ![]() ![]() Веднъж(мамка му, с извинение) бях сложила Burzum в плейлиста или не го бях махнала не помня, тъъ беше огромна грешка, събуди ме към 4 сутринта и оттам не можах да заспя ![]() ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Когато си оставам компютъра включен си заспивам и с музиката която звучи. Няма значение какво е просто след 1-2 песни и заспивам. Иначе мога да се въртя сумати време.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Aз по принцип мноого трудно заспивам...за това пък слушам музика до по-късно,или гледам ТВ...за да се изморя и да спя спокойно,случвало се е обаче да заспивам на музика.
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Ами не, като усетя че ми се доспива, гася компа/емпетройката и си лягам...
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Понякога
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Преди като спях в хола, където е компа винаги заспивах на музика.Обикновенно на 2-3 песен заспивах.Гадно е понякога като се събудя, и още съм неадекватен да се стряскам от музиката.Веднъж мнго се стреснах от интрото на Pantera - The Great Southern Trendkill
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
От 2 месеца насам ако нямам i-pod в ушите докато заспивам не мога да заспя
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Гася компа и лягам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Е то The Great Southern Trendkill с неговото незабравимо начало , на 4-5 пъти сутринта ми звъни GSM-а докато спя и след това целия ден ти е крив... иначе принципно заспивам на Sick of it all.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Въобще не мога да спя на музика, на светло, на ТВ и т.н.
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^+1 И аз така...веднъж заспах на Enigma и като се сабъди чак изпищях, защото много се уплаших
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 12:44 PM |