![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Тука пънковци има ли?!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Нямам против. Има си хубави групи. Обаче някои пънкари много ме дразнят. Много са... абе хайде да не обиждам. Иначе не ми е любим стил, но има някои наистина добри неща.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Харесвам пънк-рока. И изобщо по-тежкото и музикантско звучене. Класическият пънк не ми понася поради крайната си лигавост и наивен, немузикантски "сарказъм".
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Ами...то повечето пънк групи пеят за бира, скинхедс, нацизъм, кубинки, братство..."UNITED WE STAND, DIVIDED WE FALL"(тва не е от пънк група, просто цитирам) и неща от тоя сорт. Иначе самите музиканти не са добри...просто си свирят за кеф и пого.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Както InsArtTure и аз харесвам само пънк рока. Допадат ми групи като Sex Pistols, 7 Year Bitch, The Distillers и Rancid.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Слушам малко от така наречения пънк-рок... понеже май е най-разпространен. Хубаво е от време на време разнообразие. ^^ Харесват ми точно заради това,че свирят за кеф..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
![]() ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кефя се доста на разни от сорта на The Offspring, Bad Religion, Pennywise, Millencolin и прочие. Много ме отпуска тая музика някак си. Особено Bad Religion и Pennywise с яките текстове... Иначе някакви по street punk неща като The Casualties и Exploited по-малко. Мноо са ми крайни някви. Иначе са яки за на живо
![]() П.С. Иначе с falio' сме ултрасите на Crowfish в тоя форум! ![]() . -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Crowfish са малки гении! Обаче де име пънкът на тях?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Щи кажа аз къде им е
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кефя се доста на разни от сорта на The Offspring, Bad Religion, Pennywise, Millencolin и прочие. Много ме отпуска тая музика някак си. Особено Bad Religion и Pennywise с яките текстове... Иначе някакви по street punk неща като The Casualties и Exploited по-малко. Мноо са ми крайни някви. Иначе са яки за на живо ![]() П.С. Иначе с falio' сме ултрасите на Crowfish в тоя форум! ![]() . The Casualties и The Exploited не са стрийт пънк. Т.В.У. са стрийт пънк, както и Контрол. За чужди стрийт пънк групи не мога да се сетя сега, но тези, които ти каза не са стрийт пънк. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Ок,а Exploited какви ги водят?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
В GG Allin е истината!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма кой знае какво значение...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
Sex pistols и Ramones-това са групите които слушам
но ианче има и други от които ме радват определени парчета -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ооо страхотни групи
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Харесват ми Sex Pistols,Ramones,The Exploited,Fear,Bad religion,но не съм ги слушал доста..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Plastic Bo > Crowfish
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
Пънк-рок
![]() Особено Bad Religion и Ramones, и Sex Pistols.... Малко съм некомпетентна в този област, така че бих се радвала някой "просветен" да разясни някои неща около стила, както и да препоръча групи ![]() -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз вече написах...
Ramones са пионерите. Anti-Flag, Discipline е стрийткор, което е хардкор+Ой!, The Opressed, The Casualties, Bad Religion, Youth Of Today, Dead Kennedys, T.В.У., Ремонт, The Exploited, Rancid, NoFX, Perkele, Los Fastidios, Контрол...Тези са, които имам на компа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе те Експлойтед хубаво си се водят пънк обаче от масъкъра са си направо жив траш.Иначе за пръв път чувам че Контрол са стрийткор.А Лос фастидиос също не са най-големите пънкари,но то и аз ги обединявам всички ой-йове и такива разни като пънк.Иначе пънка си е супер музика.Пък и много се кефа на пънкарщината като цяло.Само дето не като се свири от разни свлечени келеши дето ми пеят лигавщини.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Експлойтед - траш?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
punk-a si e punk
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Като цяло не слушам ...
Тук таме може Ноефекс или нещо от рода ,но не! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Ramones са просто любимите ми уникални идиоти (с любов разбира се
![]() Определят ги като: Пънк-Рок/Тийн-Рок/Дрог-Рок и кво ли не ![]() Слушам пънк главно заради ритъма и купонджийското настроение, което създава. Също и за гневните изблици на ярост разбира се ![]() ![]() Я (между другото) дайте некви линкове на по-твърди групи, като Експлойтед например ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бих се позанимавал да потърся, обаче сега се връщам от концерт, на който ми разбиха носа и си лягам...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Преди време доста слушах пънк. Който слуша, задължително да си свали Millencollin
![]() ![]() Rancid, Mad Caddiеs също са хубави групи. От българските - Холера, Crowfish ![]() Този стил трябва да си го припомня. Като се замисля от доста време не съм слушала сериозно пънк. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Имаше време, в което ме дразнеше, но сега го приемам за музика.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Никога не съм слушал тази музика, няма и да я прослушам. Разбира се изключение правят хиподил, които винаги са ме радвали. Пънкарите доста ги ненавиждам, защото държат 1вото място на най-големи отрепки и пропаднали типове. А голямата част от пънкарите, наричаща себе си "анархисти" ...без коментар съм към тях (освен някоя и друга вметната псувня).
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^Хайде да не започваме пак темата за определянето на хората като еди-какви си според това, което слушат, plz
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
^Говоря по общите си впечатления ,които не са малко и не съм зачеквал такава тема ,а изказах личното си мнение
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Я (между другото) дайте некви линкове на по-твърди групи, като Експлойтед например ![]() http://store1.data.bg/exploited/The%20Casualties/ е една от най-големите пънк групи http://store1.data.bg/exploited/Capitalist%20Casualties/ А тва е малко кръст обаче ако се кефиш на по брутал пънка би тряяло да ти хареса -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
От тоя стил ме кефи една-единствена песен: Powerman 5000 - Bombshell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
От тоя стил ме кефи една-единствена песен: Powerman 5000 - Bombshell. jesus fuckin christ. ti ne mozhe da si po-tup, bate. priatelkata ti sigurno e po-kuha i ot tebe... no razbiram te. muzhe sme, imame niakoi nuzhdi. p.s. i do ostanalite wannabes, suvet ot mene... yeah.... po-dobre ne postvaite nikoga poveche prez zhivota si v podobni temi, ako se imate za neshto poveche ot ekskrementite na hlebarka. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^^а ти с кои групи си запознат та стигна до този извод?
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебахти изказването обаче
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Vlad, мерси човече
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Exploited наистина бият доста на траш в по-новите албуми. Тва е яко
![]() Бих се позанимавал да потърся, обаче сега се връщам от концерт, на който ми разбиха носа и си лягам... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ти скива ли ме?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Срам и Позор - Настрадин
![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Музиката като цяло ми харесва
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^
![]() БАГЕР, БАГЕР, БАГЕР, БАГЕР, БАГЕРА ДОЙДЕ!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Багер багер багера доидееее (следва двуминутен цикъл от т'ва) ...няма какво да се коментират.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Време ееееее да заколим ченгееето със еднааа бутилка Каберне Сувиньон...
![]() И все пак Холера са си най-ценни ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 21-September 08 Град: ND Потребител N: 2999 ![]() |
По принцип слушам готик метъл (е не само, но най-вече), но слушам и много рок... и пънк рок-а включително. Минавам сичко от хард-рока до най-лигавия рок от рода на Panic! At the disco, Fall out boy.. някой ше каже ся че нямам вкус или нещо от рода. Еми просто ми харесват и ги слушам.. иначе пънк рок слушам: NOFX, Green Day (малко), Sum 41, Exploited, Sex pistols..
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() ФАК ДА Ю ЕС ЕЕЕЕЙ, ФАК ДА Ю ЕС (Ю ЕС ЕЙ) ФАК ДА Ю ЕС ЕЕЕЕЙ, ФАК ДА Ю ЕС (Ю ЕС ЕЙ) ФАК ДА Ю ЕС ЕЕЕЕЙ, ФАК ДА Ю ЕС (Ю ЕС ЕЙ) ФАК ДА Ю ЕС ЕЕЕЕЙ, ФЪК ДА Ю ЕС ЕЕЕЕЙ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Охо, май тук ще обавя Хейт Сити Фест-а..
![]() http://www.hcspirit.com/bg/news/hate_city_...informacia.html SETTLE THE SCORE (Германия) HITMAN (Сърбия) LAST HOPE ENVY DEATH SQUAD BROTHERS IN BLOOD A.D.I.M. COLD BREATH MELEKH RISE UP UNDERDOGS REJECTION Това са групите, предполагам, че ще е много добро. ![]() Гледам, че Perkele са споменати..не са баш пънк, ама как да е. Много любими са ми, така че ще ви поздравя с Visitors /примерно/. http://ca.youtube.com/watch?v=c_sQLj5iNWw When we go to Stockholm, we will drink some beer with you The same when we go to Oslo, we all know what to do Have a party in New York and have a laugh with our friends In every town, in every country, it's party time, Oi! Oi! Oi! When we come to your town you'll name it It's time to drink some beer When we come to your town you'll name it It's party time all the night When we go to London, we will drink some pints with you The same when we go to Glasgow, we all know what to do Have a party in Berlin and have a laugh with our friends In every town, in every country, it's party time, Oi! Oi! Oi! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
Има добри групи
![]() от БГ групите мен ми харесват Кокоша глава ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Гледам сте пропуснали една от най-великите и значими пънк-рок групи - MISFITS. Мене по ме влече Oi! музиката и банди като Cock Sparrer, Cockney Rejects, The Last Resort, 4-Skins, Discilpine, Perkele, Argy Bargy, A.C.A.B. От българските си заслужава да споменем Конфронт, Контрол, Хиподил, Т.В.У., Момчета с кубинки, Ремонт, Срам и позор.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител N: 3421 ![]() |
хахахах дааа страхотно е тук..., но приятели ...не забравяйте - the Damned - класиката в пънка... поздрав за всички вас
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 09:40 PM |