![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 26-May 07 Потребител N: 2109 ![]() |
ПРОДАВАМ БИЛЕТ ЗА КОНЦЕРТА НА"IRON MAIDEN" НА 4 ЮНИ,АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА НЕКА МИ ПИШЕ НА litle_big@mail.bg
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 26-May 07 Потребител N: 2109 ![]() |
ПРОДАВАМ БИЛЕТ ЗА КОНЦЕРТА НА"IRON MAIDEN" НА 4 ЮНИ,АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА НЕКА МИ ПИШЕ НА litle_big@mail.bg(ЦЕНА НА БИЛЕТА 40ЛВ,МЯСТОТО Е ПРЕД СЦЕНАТА.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Трябва ми един такъв, имаш мейл.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
oki,pratil sum ti mail pro4eti go i zvunni da se razberem:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Някой друг да продава?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Този се оказа голям несериозник.Разбрахме се да му се обадя и да го взема, обаждам му се 'Ами (мънка, мънка) чакай да видя дали не го е продало момчето, айде ще ти звънна след малко' и ми затвори.Естествено не звънна след това.Тия хора хич не знаят какво значи коректност!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Колко пари ми давате за да ми го продадете?
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Брато как може да разчиташ за това на некъф дет се казва Хахаха
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 30-May 07 Потребител N: 2113 ![]() |
Prodavam analogichen bilet za pred scenata samo che za 50lv ako niakoi se interesuva da drasne dva reda na vbg1982@abv.bg
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Този се оказа голям несериозник.Разбрахме се да му се обадя и да го взема, обаждам му се 'Ами (мънка, мънка) чакай да видя дали не го е продало момчето, айде ще ти звънна след малко' и ми затвори.Естествено не звънна след това.Тия хора хич не знаят какво значи коректност! ![]() ![]() ![]() ЕЕЕЕ, БОБИ, ЗА КВО НЕ СИ КАЗАЛ, ЧЕ ТИ ТРЯБВА БИЛЕТ БЕ, АЗ ИМАМ ЕДИН И ПРОГЛУШИХ 100 ФОРУМА ДА ГО ПРЕДЛАГАМ!!! Ся в момента продавам за 40лв ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Взех билет от това момче по-горе.Търся спешно още един за пред сцената и евентуално един от 30
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Ахахаха, ми надявай се някой да дава за 30
![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе до колкото виждам то си има онлайн билети още за по 30 лв
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
В форума на Maiden един екстремист продава вилет от 30 за 50$
![]() иначе билети от 30 би трябвало още да се намират някъде |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Абе до колкото виждам то си има онлайн билети още за по 30 лв ![]() ![]() Бабината ти трънкина, нали знаеш, че ще идвам един ден преди концерта ![]() ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
аз заменям един за 30 за такъв за 50 с доплащане
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Айде на Женския пазар
![]() Цитат Бабината ти трънкина, нали знаеш, че ще идвам един ден преди концерта Аз що останах с впечатление, че няма да идваш ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^^
Това е често срещано явление ...много познати отказаха да повярват че стадиона ще е разделен и си купиха билети от 30.. като мислиха че цените на билетите са така както и на Manowar и сега се чудят как да ги сменят. Проблема е че никой който си е взел билет за 50 няма да го размени за 30 освен ако е решил че няма да ходи или нещо такова хах сещам се че имаше и изказвания от сорта на " Да бе да кой ще ми попречи да отида отпред..какво като съм си взел билет от 30 все едно не мога да прескоча" ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Айде на Женския пазар ![]() Цитат Бабината ти трънкина, нали знаеш, че ще идвам един ден преди концерта Аз що останах с впечатление, че няма да идваш ![]() ми то аз 100 пъти ше обяснявам, че ТОЙ няма да идва, а не аз ![]() А за прескачането и аз имах известни теории, въпреки че опитът ще покаже какво има да става ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе незнам колко педераси със светещи елечета ше я пазят тая ограда, ама може и да падне под напора на многохилядните пълчища. Аз ще съм отпред естествено, ама все пак си е гейска историята с това разделение.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен е напълно правилно и логично разделянето пък и се съмнявам че само "светулки" ще пазят хората
и се съмнявам че оградите ще са направени така че да паднат от напора на хора ...до сега не съм виждал такива огради да падат... ако се случи това ще е грозно... ![]() не съм бил на DEPECHE и не знам какви огради е имало ..но е било доста спокойно |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Е, шефе, ти пък сега сравнявай депеш с Мейдън ...
![]() Та да си дойдем на думата - билет за 40лв, носим го на 3-ти през деня. На крака, с целувка гратис, на място по избор, не по-долу от гърлото ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен е напълно правилно и логично разделянето пък и се съмнявам че само "светулки" ще пазят хората и се съмнявам че оградите ще са направени така че да паднат от напора на хора ...до сега не съм виждал такива огради да падат... ако се случи това ще е грозно... ![]() не съм бил на DEPECHE и не знам какви огради е имало ..но е било доста спокойно Абе Депеш не са Мейдън ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Е, шефке, не съм тръгнал да ги сравнявам.. просто отбелязах че това ще е втория концерт с такива ограждения който се провежда тук... и се съмнявам да има проблеми
^пак казвам: не сравнявам групите( най малко аз бих ги сравнявал ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм присъствал на падането на такива огради...и то не веднъж. И все пак беше редно - редиш се, чакаш, плащаш повече - гледаш по от близо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
От алчни групи и организатори - толкова.
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Дори и да няма охрана пак не може да се бутнат оградите.Едната тежи 90 кила.Представете си как ще накараш стотици хора(и то пияни метъли) по една линия 50 метра да се организират и да направят нещо синхроинизирано
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ма чакайте малко сега, къде всъщност става въпрос за събаряне - ние ще прескачаме, кой ше ти губи време да бута огради???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Глупости ще са това. Да си бяхте взели билети от 50 лв щяхте да получите и безплатна напитка.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...само да отбележа, че това с напитката е за билети от по 60лв.
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Последно продават ли се някъде билети за максимум 40 лева..
Извинявам се предваритлено на ултрасите, че не бих дал повече. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Поправка - купувам билет за 50 кинтара
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1178 ![]() |
Еми аз продавам два от 30
![]() Ако някой ги иска да пише |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Всъщност от 30 също е изгодно, защото направят ли пауза (а и на втората-третата песен от концерта) хората пред заграждението ще се откажат да проверяват. Аз бях на концерта на Джордж Майкъл, защото ми подариха билет за терена, но си минах безпроблемно отпред пред сцената.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Продавам 30 000 билета за Мейдън, ама скъсани.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Имам интерес. Пиши ПМ да се разберем...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 10:09 PM |