![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-May 07 Потребител N: 2080 ![]() |
Такаам казвам се Иван на 17 от Варна съм и слушам метъл (lol), обаче понеже съм адски мързелив ся ще ме домързи да напиша какво слушам, а пък мразя и ласт.фм.Като се замисля даже ме мързи да напиша кои са стилове, които слушам щото пак са много.Като цяло слушам от почти всеки стил без готик и нео и там другита алкор малкор не моа ги изброя те 1000 лайна се пръкнаха.И рок слушам но все по малко и то главно прог или алтернатив, пънк и хардкор не слушам,а да и ембиънт малко слушам.Какво друго да напиша, аве то не че няма какво да напиша ама се сещате мързи ме.Ще напиша и още нещо, обичам да чета книги и гори обичам, и да ям обичам, и да спя обичам, и да пия обичам, ама умерено.Тва е от мен.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
хахаха "умерено". Като те знам къв си, найш ли кво умерено щи дам. Аре добре душъл, не-лайстунг такъв(пропуснах да кажа, че ние тая седмица нямаме немски за разлика от вас :Р)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Да обичаш е разковничето
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Добре дошъл и ..ъъ... ако вместо да напишеш 1000 пъти колко те мързи, беше написал нещата, за които казваш, че те мързи да напишеш, щеше да е същото, ама по-съдържателно. Иначе - ми то и мен ме мързи, ама виж колко глупости изписах.
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
lol
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Забрави да напишеш най-важното и то е ,че обичаш да ходиш в "Гюрлата" и да ядеш шкембе чорба и ,че имаш голям нос
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
съгражданин
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Набзорите атакуват форума
![]() Remember, you be napp!111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-May 07 Потребител N: 2080 ![]() |
Здр на всички ся ще напиша по важното понеже спря да ме мързи слушам основно -Enslaved,Tool,A Perfect Circle,Zyklon,Empreror,Blind Guardian (все по малко за жалост), Summoning,Edguy,Ensiferum,Korpiklaani,Kromlek,Wintersun,Avantasia,In Flames,Equilibrium,Finntroll,Marduk(от скоро),Falkenbach,Amon Amarth,по малко от -Iced Earth,Sonata Arctica (срам ме е
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
групата е Kalmah* а не Kaumah
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Mangalf е станал голям строгар!
![]() Скоро може да идвам във Варна затова ще ти кажя "Добре Дошъл" ![]() ~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
той се подиграва с някои от любимите ми групи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Любима таратънци Геш
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
ай здравей и тук
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Хай..
![]() Защо ли това с мързела ми е до болка познато ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Защо ли това с мързела ми е до болка познато ![]() "ако ме болеше колкото мързеше, да съм умрял във мъки адови" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здрасти!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Добре дошъл!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здрасти (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нос :Р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
"Адски ме мързи да напиша какво слушам, но не ме мързи да изпиша 234176872 реда с подобни обяснения."
Yeah! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ще дойда във Варна да ядем шкембе и да мързелуваме на плажа
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре довъл
![]() Sonata Arctica (срам ме е eeeee, що бе? ![]() ![]() Нищо, ще пораснеш ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:15 PM |