![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 2-June 07 Град: Силистра Потребител N: 2120 ![]() |
Казвам се Калоян , на 14 години съм и живея в град Силистра . Слушам най-много Merilyn Manson , Rammstein , Linkin Park и Korn . Имам дълга кафява коса и съм висок около 1,70 метра и тежа 68 килограма . Маи няма какво друго да напиша освен
![]() ![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и добре дошъл
![]() ![]() Приятно прекарване из форума ! -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 2-June 07 Град: Силистра Потребител N: 2120 ![]() |
Форумът е свързан с метъл значи със сигурност ще ми бъде приятно
![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Добре дошъл
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Странно само, че от групите, които изброи, никоя няма много общо с метъла
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
добре дошъл,поздрави за Rammstein яки са!!!!!!!
а и колкото и да ти намилат за групите които слушаш-не им обръщай внимание,това си е в кръвта на всеки-трябва да плюе по нещо. аре приятно изкарване тук -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Правилно^^ Защо ли нито една от групите няма нищо, ама нищо общо с метъл?! Офф, приятно писане, пък дано малко се вразумиш
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Само Еминем бе, набзори, нищо не разбирате :>
/me се кефи на Teh Eminem Show след две години прекъсване :> Приятно прекарване тука бате, тук ще откриеш нови интересни групи, хев фън брадър :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Здрасти! Къде виде метъл сред твоите групи?
п.п. чак сега видях, че всички се повтаряме ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Добре де , добре разбрах !!!!!! Ама се пак мене ме кефят повече песните на Merilyn Manson , Linkin Park , Slipknot , Rammstein и може би Korn отколкото Manowar , Metallica , Iron Maiden и т.н. , защото в тях може би намирам по смислени текстове и по добра музика
![]() ![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Трябваше да спреш до там че просто те кефат повече
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Здравей и добре дошъл. Предлагам ти преди да почнеш да пишеш усилено обаче да се поровиш из форума и сайта, да почетеш доста от материалите и темите и да послушаш повечето от разискваните неща. Така може би няма да се излагаш повече.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре де , добре разбрах !!!!!! Ама се пак мене ме кефят повече песните на Merilyn Manson , Linkin Park , Slipknot , Rammstein и може би Korn отколкото Manowar , Metallica , Iron Maiden и т.н. , защото в тях може би намирам по смислени текстове и по добра музика ![]() ![]() Напълно разбираемо. Все пак групи като Айрън Мейдън и Металика са много далеч от класата на Линкин Парк или Мерилин Менсън. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не е до класа, а е до стил. Не мога да разбера защо толкова усилено се опитвате да превърнете всяко живо същество в пауър метъл лумпен някакъв????
Добре дошъл, пич. Не им обръщай внимание на тия тука. Наистина има и по-готини групи от тези, които слушаш сега (според мен поне де). Слушай музика и може да намериш и по-яки неща ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
защо ли?
Защото групите които слуша той правят талаш за да печелят пари - като принципа на чалгата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
защо ли? Защото групите които слуша той правят талаш за да печелят пари Но не са гей. И Привет и от мен тук ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Не е до класа, а е до стил. Не мога да разбера защо толкова усилено се опитвате да превърнете всяко живо същество в пауър метъл лумпен някакъв???? Добре дошъл, пич. Не им обръщай внимание на тия тука. Наистина има и по-готини групи от тези, които слушаш сега (според мен поне де). Слушай музика и може да намериш и по-яки неща ![]() Тук не става дума за пауър метъл, а за какъвто и да е метъл! А колкото до твоя коментар, manson_ss, нещо не разбрах- може песните на Менсън и изброените да те кефят повече от Меноуор и тн, но защо ги сравняваш след като едните групи са метъл, а другите не са?! -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ги сравнявам по стилове а по смисъл и музика ! И просто съм казъл кои са моите любими групи !
![]() ![]() ![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, дано стане, пич мятай по някой поглед на материалите в сайта- така ще разбереш за съществъването на уникални и велики групи, за които не си чувал, заеби ги тия Линкин Парк лайна, не е там истината ...
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
+11
Добре дошъл.Надявам се да прослушаш нещо по-така метъл ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Стефан донякъде е прав о>О Но пък стига с тоя пауър метълизъм бе, брате, ти вече фобии докара
![]() Пич, ще научиш, споко, има време, важното е квото слушаш теб да си те кефи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() Збалуден е човекът, не му се карайте. Колкото до Стефан - и той е заблуден, че под метъл разбираме пауър, но пък за това не е виновен той. ![]() manson_ss, порови се насам и натам и питай за банди. Не може човек да слуша 4-5 състава и с това да се изчерпва музикалната му култура. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласен! Бтв Менсъне, защо все още си мислиш, че Merilyn Manson, Rammstein, Linkin Park и Korn0 са метъл?! Съдя по подписа ти. Колкото до музикланата култура-ти си на 14 все пак, има време, но може да се каже, и че няма. Истината е, че на 14 години аз слушах към 40 групи, но се стараех да проумея всичко свързано с тях, стилът им, посланието им към другите... Няма смисъл да се залъгваме, че си се примирил, че твоите "групета" не са метъл. Колкото до коментара ти, твърдиш, че слушаш метъл, но малко - не ми е ясно, защо подписът ти е такъв. Но да заебем подписа, важното е в това какъв си, а не каква е визията ти, макар че и тя може да каже доста за теб. Абе прави каквото си знаеш ти и искрено ти пожелавам да започнеш да слушаш по-стойностни неща, но запомни едно от мен -Merilyn Manson , Rammstein , Linkin Park и Korn НЕ СА МЕТЪЛ!!!
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
А Rammstein какво са?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
група псевдо музиканти - като депеш мод.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^Tи щот си голям разбирач
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лично аз не а за него незнам
![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здрасти!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:48 AM |