![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
До този момент, 11 групи са потвърдили участие в предстоящия пънк/хардкор фест, който ще се проведе на 31/10/2003 в гр. Шумен. Реда в който ще излизат групите е както следва: Scandal [Шумен], Maniacal Pictures [Варна], Auto-Dafe [Добрич], Спънка [Шумен], aBASEMENT [Ловеч], Re-Play [Асеновград], Cabini [Варна], Linoleum [Варна], Delate [Пловдив], Plastic Bo [Асеновград], Indignity [Варна].
Малко късно пиша новината... извинявам се! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() Mnogo mi se hodi, no Shumen e mnogo daleche! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Ех, и на мен адски ми се ходи, но съм на даскало и няма да мога. Plastic Bo. и Indignity силно ми се гледат на живо, а и другите групи ми е интересно да ги чуя...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Opredeleno 6te e qko... Jalko 4e nqma da moga da doida, a taka mi se hodi pak na qk koncert. Diveite i za men
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
baa az ne znam koi 6te hodi
pak Plastic Bo sum gi slu6al najivo ne znam kvo im se kefite ujasni kavuri pravqt tiq osobeno na House Of Pain - Jump Around i na A-ha -Take On Me .. ujas ina4e sa priqtni no..ako se kefite na toq stil slu6aite Pizza tam e qkata oligofreniq mene mi e blizo 6umen no ne mersi.. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th August 2025 - 02:49 PM |