![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Понеже има тема за най-тъпо име на група, аз реших да открия за най-тъпо име на песен. Хайде вие сте!
Но преди това ето нeщо от мен - Erik, May You Rape the Angels на Nargaroth. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Винаги съм "харесвала" имената на песните на gore metal бандите и грайндкор бандите, имена от типа на: Addicted To Vaginal Skin (Cannibal Corpse); Post Mortal Ejaculation (Cannibal Corpse); Entrails Ripped From A Virgin's Cunt (Cannibal Corpse); Spray Me With Fecal Matter (Fuck...I'm Dead); Army of Hermaphrodites (Fuck...I'm Dead) и т.н.
Други тъпи имена на песни, за които се сещам в момента са: Nuns Have No Fun (Varathron) и Kill All The White People (Type O Negative) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Последното тъпо име на песен на което съм попадал тия дни е Chuck Berry wants hardcore
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Post Mortal Ejaculation - Това не мога да си го представя.
![]() Spray Me With Fecal Matter, Army of Hermaphrodites ![]() ![]() ![]() ![]() Nuns Have No Fun (Varathron) - Ами нормално. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Винаги съм "харесвала" имената на песните на gore metal бандите и грайндкор бандите, имена от типа на: Addicted To Vaginal Skin (Cannibal Corpse); Post Mortal Ejaculation (Cannibal Corpse); Entrails Ripped From A Virgin's Cunt (Cannibal Corpse); Spray Me With Fecal Matter (Fuck...I'm Dead); Army of Hermaphrodites (Fuck...I'm Dead) и т.н. Други тъпи имена на песни, за които се сещам в момента са: Nuns Have No Fun (Varathron) и Kill All The White People (Type O Negative) ЕЕЕЕ, че кво им е на гор метъл бандите пък ся! Все пак са хетеросексуални хората - да не искаш Addicted to Dick Skin, a? П.С. Чуй Fucked With A Knife ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Слушала съм я. И нямам нищо против гор метъл бандите и грайндкора, имам нещо против текстовете им. Някои са изключително смислени, кой знае може би все пак това им е чара.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Killwhitneydead - I'm Just One Girl, I Can't Fuck The Whole World
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Не знам на вас, обаче на мен много смешно ми звучи Rape Me на Nirvana. И на всичкото от горе в песента се пее 'из насили ме, приательо'
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Слушала съм я. И нямам нищо против гор метъл бандите и грайндкора, имам нещо против текстовете им. Някои са изключително смислени, кой знае може би все пак това им е чара. ![]() Абе малко ши ми е странно Кенибъл да пеят песен с любовен текст... Представяш ли си, некви яки двукасия, некъв извратен риф и Джордж вряка АЙ ЛЪВ ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Itsy Bitsy Teenle Weenle Yellow Polka Dar Bikini на Brain Kontini ...... е кажете ми сега какво е това име!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И какво им е тъпото на тия имена?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Megadeth - Symphony Of Destruction
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Да ти кажа ли, на мен това ми е едно от любимите заглавия на песни и не виждам нищо тъпо в него. А песента няма равен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ето няколко тъпи заглавия на песни на XXX Maniak:
6. Uncompromising Sexual Harassment At Work, Home, And In Public 11. Buying A DVD Player (Then Raping You With My Old VHS Tapes) 23. Baptized In Semen And Steel 26. Fucked By Lightning 27. If I Dismember Your Cunt, Are You Still A Virgin? 28. Only Those Who Eat The Feces Will Be Spared За повече инфо: http://www.redcandlerecords.com/html/downloadsPAGE.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 6-July 07 Потребител N: 2203 ![]() |
Warriors of the World United
Gloves of Metal Kill with Power Metal Warriors Brothers of Metal и т.н. По-тъпи от тия няма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ Обясни в кой аспект на думата са 'тъпи' , защото аз не се сещам. Ако е в онзи, че си на 12 годинки и не ги разбираш, не е хубаво да пишеш
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^ХАХАХАХАХ!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 6-July 07 Потребител N: 2203 ![]() |
В аспект, че цялата идея за Дъ тру уориърс оф стийл е прекалено хитра за мене. На ми се заяжда с никого. А като гледам тук за "тъпи" заглавия повече се посочват забавни такива. В такъв случай: Sperm Overdose, Consuming Animal Vomitricide, Born in Menstrual Excrements. Тва ли са тъпи заглавия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ ^ Всяко изключение доказва правилото. Честно казано много пъти съм го обяснявал това, ManOwaR в абсолютно всеки албум, независимо концептуален или не слагат по една песен - химн за цялото Метал общество.
Battle Hymns - Metal Daze Into Glory Ride - Gloves of Metal Hail To England - Army Of Immortals Sign of The Hammer - All Man Play on Ten Fighting The World - Fighting The World Kings of Metal - Blood Of The Kings Triumph of Steel - Metal Warriors Louder Than Hell - Brothers of Metal pt.1 Warriors of The Wolrd - Warriors of the World United The Dawn Of Battle - I Believe Gods of War - Die For Metal Безспорни химни , метафорично предаваши простата идеология, която си е напълно реална, но странно защо някой хора просто не могат да проумеят... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ауууу, метъл обществото - тази армия от безсмъртни истински воини. Защо аз, непросветеният, не мога да вкуся от свещената им сила. Човече, ти ме просълзи
![]() ---------------------------------- Ето ви още едно "тъпо" заглавие :Bruce Dickinson - I'm in a Band With an Itallian Drummer |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пич, намери си приятели, може и приятелка при по-голям късмет.
Отиди на някой концерт.... Например 30 Юни в Каварна беше добро място да видиш 22 000 души заедно вдигнали ръце без капка омраза помежду си, забравили проблемите , поведени от 'простичкото' и 'плоско' шоу на тез американци, Меноуор май... И да, ако прочетеш текста на Арми ъф Имортълс ще разбереш какво са имали предвид. Всеки път се заричам да не обяснявам тия прости неща дето хората ако не са ги разбрали до 12 години - няма да стане, ама на... П.П. Прочети последното интервю на Joey в Про-Рок... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Боби, стига си се стягал пък ти, няма сми...
![]() Все ще е пълно с хора, дето ще ги дрънкат тея работи, не се занимавай с тях. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това не са тъпи заглавия. На мен май ми беше нужен точно тоя концерт, за да разбера кава всъщност е идеята на Manowar. Сега като се замисля, май тъпо заглавие на песен няма... всичките грайндове и тем подобни умишлено търсят тези заглавия. Не можем да ги наречем тъпи, те са част от... "философията" на стила.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Деси, знам аз че няма смисъл , ама все пак да пробвам...
То е ясно че акЪЛ и цикЪЛ ако не дойдат на време - не ги чакай! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Лошото е, че при някои цикълът е в наличие, но не и акълът...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() ...както би казал Stage ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така, първо темата не съм искал да взима никаква насока, но явно тука, ако кажеш нещо против Кралете, нямаш право на мнение. Тва си е мойто мнение, и аз можех да ревна срещу мозъка дето е сложил Symphony of Destruction, ама за какво? - всеки с мнението си.
Второ, щом намирам нещо за смешно, съм 12 годишен плъх без приятели - Ooooh Yeaahh! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 08:59 PM |