![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
абе яко ми се играе ...едно време бях добър....Някой навит ли е някой път да поджиткаме ...и да каже къде...?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това е супер бърза игра, не е за мен.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ба, навсякъде из София има маси бе, Ники
![]() Иначе аз никога не съм бил добър, но това не означава, че няма да мога да ви спукам задниците ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Пробвайте в Заимов, едно време там се правеха денонощни турнири
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
защо ти е притрябвало да си слагаш Пениса на Маса? Искаш да си счукаш топките ли?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Металните маси из София за нищо не стават. Ние имаме една разтегаема дървена точно до бара и от време на време джиткаме с приятели. Навит съм да поиграем малко някой ден като се върна, мен лично тази игра ми харесва страшно много.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Дървените маси са истината.
Като ходехме на море с нашите, в хотелчето имаше такава, и как разцъквахме лелей ![]() Загубил съм тренинг, ако съм го имал някога... ;p -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ей, някога бях страшен
![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ И при мене горе долу беше така с малката разлика , че по-често дупката се оказваше в някой прозорец...под формата на хилка :срам:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
не съм играл от 2-3 месеца. Иначе съм любител и цъкам от време на време, когато има с кого
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ники, има ли къде? Ще бъде страшно забавно!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Тенис покрай маса (в моя случай) pwnz. Казвайте кога ще играем.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Преди няколко дена с една приятелка "играхме" на една маса в младежкият дом и какво стана кака ударих щях да счупямпрозорец, а след това почнахме да се цели....а нали ние просто играхме и не беше нарочно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Току що направихме една сутрешна тенис на маса с приятели. Играхме на едни излючително приятни маси до националния стадион (докъдето се отива доста лесно от НДК и изобщо откъдето и да е). Цената е 3лв на час + 1 за хилки. Лично аз мисля, че определено си струва и съм навит да праснем една игра, когато някой иска. Имайте предвид, че макар над масите да е закрито, все пак не е оферта да се играе, когато е прекалено топло.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
На човек по колко излиза така и не разбрах.... 3 лв на час е ясно ....а за хилките какк седят нещата....а който има?
хаиде някоя неделя да се съберем и да ви покажа как се играе ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм навит, ако приемате нови членове в отбора
![]() Ще е яко, ако се съберат хора и за игра по двойки. Турнирчета си правехме в класа едно време ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
аре, и аз съм навит
![]() метални маси има и до стадиона васил левски в посока лодките някъде, криви, разбира се ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На човек по колко излиза така и не разбрах.... 3 лв на час е ясно ....а за хилките какк седят нещата....а който има? хаиде някоя неделя да се съберем и да ви покажа как се играе ![]() По два лева на човек на час ако дойде без хилки. Хубави маси и много хубаво място. Хилките не са про, но са ок. Неделя не съм убеден дали изобщо работят, макар че би трябвало предвид, че тогава най-много се играят футболни мачове (освен тениса имат и футболни игрища). Аз обаче предлагам да бъде през седмицата и да се съберем 3 или 4 човека, което е най-удобно, защото инак повече от час игра е уморително. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз играя тенис на маса. Добра идея е да пробваме някой път. Уведомете ме, ако ще се събирате.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С теб играта би била крайно интересна, предвид ръста ти
![]() Определено трябва да се организираме! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Никога не съм играл, но ми е интересно и бих се пробвал
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 05:46 PM |