![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 07 Потребител N: 2230 ![]() |
а здравейте от един фен на истинския, корав, и първичен блек метъл. Името ми е Георги Атанасов, и съм на 19 години. принципно живея в софия, бил съм роден тук, и тук си живея, но в бъдеще искам да захвърча към някоа по-интересна и екзотична страна, може би любимата ми Норвегия.
както казах, любим стил ми е истински, първичен блек, не разни мелодични лайна като Dimmu Borgir, CoF и тем подобните просоттии, които развалиха любимият ми стил в метъла. групи, които харесвам са Mayhem, Darkthrone, Emperor, Old Wainds, Watain, Zyklon-B, Ragnarok, Burzum, Nargaroth, и други групи, които сигурно не знаете, поне повечето от вас...все пак се иска да сте навътре в нещата, ако ме разбирате какво имам предвид, хехе ![]() ако имате въпроси, feel free to ask, не хапя, освен ако не искате, и не пия кръв, защото не съм като шибаните разлигавени педали-готици. а, и мразя пауър флауър хепи гей метъл шитни, това не е метъл, а някаква съпроводна музика за излет на педали...шибани дракони. ае, вървете под знака на Сатаната, приятели! ![]() п.с. розовите понита на клада и ритуали... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
![]() ![]() Инфърнъл хейл. Я кажи кои банди не знаем, защото не сме навътре. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
не е много умно да обиждаш половината форум, за това какво харесва....тук това не се толерира! Слушай си каквото искаш, но не обиждай вкусовете на останалите хора тук !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 07 Потребител N: 2230 ![]() |
не ми пробутвай ирония, момченце, който и да си. врял съм и кипял в тази музика още преди ти сигурно да си помислиш за метъл
![]() Zyklon-B са със сигурност неизвестни примерно за по-голямата част от вас, имайки предвид, че блекарите тук сигурно са фенове на оная пауър метъл педерастия х.и.м. и такива подобни... извинявай за грубия тон, но ме засегна, ебаси. недей прави така. ^ не обиждам, просто казвам истини, които ще разберете...някой ден. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Адски хейл! Приятно писане из форумчъ !
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
хахахахахаха
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Избягваи етикети към съфорумците или стиловете музика които слушат.
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абе май аз плаках, че сме нямали достатъчно трю блекари из форума. Обаче все идват някакви индивиди весели. Приятно писане из форума иначе.
П.П. Reign of Intolerance ми липсва обаче. Той май беше единственият интелигентен блекар, откакто съм се регнал във форума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
те да не са етикети на бира нещо тея хора, няма да се обидят мисля. плюс това, това си е мое мнение.
а защо стана такъв спор... айде наздраве, да не се караме ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти
![]() Чакаме да ни образоваш ! -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
всеки има право на мнение, затова е форум, но ти обиди почти всички стилове, без "любим стил ми е истински, първичен блек". Слушай си го, лошо няма, но не забравяй, че не всеки споделя твоят вкус. И да казваш на хора, който са много навътре с метъла като цяло, че ти на 19 години си слушал толкова музика, колкото другите не са и сънували, е меко казано несериозно!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Рейни и на мен ми липсва, мамка му... :(Брато, я се стегни малко, да не ти навра тези розови носорози...понита, се в гъз, у задникО :PНе бе, добре дошъл, ама намали малко конфидънса ;)Хейл! :whistle
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ а ти като слушаш Уиндир се чувстваш някакъв як, а...
![]() изказах си моето шибано мнение, ебаси, какво да го направя, че е такова. прейърчето (ебаси и ника, честно), казвай кога и почвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ в този форум , обикновенно аз се чуствам "някакъв як," , без да слушам Уиндир, ама виж по "педалски групички за дракони" яко си падам
|
|
![]()
Коментар
|
|
добре, извинявам се, просто не съм толерантен човек, това е положението. харесвай ги, просто не са мой тип, надявам се да ме разбереш някакси...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то и аз не съм, ама си запазвам мнението си за себе си, за групите които слушаш....тренирай и свикавай, има полза от това
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Аз ще пропусна да те поздравя за добре дощъл
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
ЕБА ТИ ТЪПАТА МУЗИКА СЛУШАШ ЧЕСТНО!
Иначе здравей и нищо лично хехех -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Morrigan - Come on bitch, be my victim
![]() поздрав, нищо лично ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Леле, тука яко шоу се вихри.
Привет,забавни младежо. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
забавен е, спор няма
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз се опитвам да помиря нещата, ама нещо от другия полюс ъ-ъ...
еми, какво да кажа. това съм, сори, че мисля така. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
споко ве, това беше ведра закачка, не се заяждам с теб....то като го правя си личи
|
|
![]()
Коментар
|
|
окс, извинявам се тогава. както сигурно сте забелязали, засягам се лесно, още повече на тема блек метъ, защото това е животът ми...айде, мракът да е с вас, мир
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Дреме ми на кура,дет го нямам, че се засягаш лесно, след като със същата лекота засягаш другите.
Е, всъщност се опитваш да ги засегнеш.Тук повечето сме имунизирани от такива явления като теб. Ай наздраве! ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Абе мани, за какво да го обсъждаме. Поддържа тезата ми, че тру блекарите са изключително тесногръди и комплексирани същества. Наздраве, пийни си абсент
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сци, аз всъщност се забавлявам бая.Таз вечер направо се треса от смях.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хахахаа. Това да не е поредната шега на Стефан?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 18-July 07 Град: софията Потребител N: 2229 ![]() |
а добре дошъл от мене че и аз съм нов тука. Мани ги тиа. блек метала е единствената музика освен дета която си струва да се слуша. Аз не си падам много по нея но от време на време слушам по някои Лорд Белиал
![]() -------------------- Lying there cold after a torturous death Your life ended fast you took your last breath Dead in a grave, your final place The maggots infest your disfigured face Pus through your veins takes the place of blood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
и си сатанист, тъй ли?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 18-July 07 Град: софията Потребител N: 2229 ![]() |
тебе кво те боли какъв съм? а знаеш ли избщо кво е сатанизам?
-------------------- Lying there cold after a torturous death Your life ended fast you took your last breath Dead in a grave, your final place The maggots infest your disfigured face Pus through your veins takes the place of blood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ебаси цирка ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
До сега не съм попадала на по- добро посрещане
![]() Айде приятно писане пич, но едва ли ще е за дълго ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
а здравейте от един фен на истинския, корав, и първичен блек метъл. Името ми е Георги Атанасов, и съм на 19 години. принципно живея в софия, бил съм роден тук, врял съм и кипял в тази музика още преди ти сигурно да си помислиш за метъл ![]() АААААААААААААА ХАхахахХАХа МАуахХАХХАХАХх МАуХАхХАхХАХхАХАХАх хАММАуАХХАХАХАхХААХАХХАхахаХА Някой да вика линейка , обърнах си езика от смях.....муаххахахахахахахаахахахаха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пич осъзнай се! Привет! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Остана само да се регистрира и Антон ЛаВей и сменяме името на форума (:
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
както казах, любим стил ми е истински, първичен блек, не разни мелодични лайна като Dimmu Borgir, CoF и тем подобните просоттии, които развалиха любимият ми стил в метъла. мухахаха, горкия! Жал да му стане на човек просто! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ха, виждам те ти какъв си як просто. умрялата даниелка слушаш, а, и се мислиш за труто.
Intestine е моят човек, евала батка, само така ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Пахаххаха, ебаси пича
![]() Като всички блекари мразиш Cradle, a. Не бе, в смисъл Николчо наистина не е у ред с главния мозък, ама CoF имат яки неща, примерно Dusk-a ... въпреки че прекалено тру мозъкът ти не би го схванал ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ееее, защо така, Nikola, очаквах да стане шоуто като се появиш, а то само някакво кратко културно постче! Eeeeeeeх...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ момче, зле си, не искам да ти се обяснявам, слуша блек уж.. я да видим
Любими групи: Atrocity, Agathodaimon, Ancient Rites, Anaal Nathrakh, Anorexia Nervosa, Asmegin, Arkona, Amon Amarth, Bal-sagoth, Bathory, Behemoth. Blind guardian, Bloodbound, Borknagar, Battlelore, Children of Bodom, Cradle of filth, Catamenia, Centinex, Dark At Dawn, Dimmu borgir, Dark Empire, Dissection, Diabolical Masquerade, Ensiferum, Einherjer, Eluveitie, Elvenking, Evergrey, Equilibrium, Folkearth, Funeris Nocturnum, Galar, Grave Digger, Graveworm, Human Fortress, Hammerfall, Immortal, I, Logar's Diary, Midwinter, Miriada, Mystic prophecy, Pyramaze, Raventhrone, Rotting Christ, Satyricon, Seventh one, Sonata arctica, Strikemaster, Summoning, Tad morose, Therion, Thunder axe, Thyrfing, Tuatha de danann, Timeless miracle, Turisas, The meads of Asphodel, Windir, Wintersun, Темнозорь. хахаха, тука виждам две-три блек групи, другото са някакви мелодични излияния на още неосъзнати гейове, мислещи си, че правят МУЗИКАТА! скрий се някъде бе ![]() ^феновете на кредъл могат ли да мислят въобще. останал бях с чувството, че са или олигофрни, или 13 годишни девойки тру готички... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мисля че на Никола му отмъкнаха първото място ....
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ в какъв смиъл..
абе карай, оставям ви да си мислите, че разбирате от блек колкото мен, като върджин стийл (втф?!?!), и така...аз отивам да побачкам малко, някои хора имаме музикални проекти, за разлика от вас. Stench ov sodomized kvnts ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Stench ov sodomized kvnts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Да, Рейн ми липсва, той поне имаше малко мозък. Този тук и това няма ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Айде бе, кога ще дойде и Антон ЛаВей?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мисля че на Никола му отмъкнаха първото място .... ![]() Никола ПОМИЯРА искам да му счупя главата, а този момък все още не събудил такива топли чуства в мен...значи все още не е на първо място ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Хахахаа. Това да не е поредната шега на Стефан? ![]() Той май вече няма толкова свободно време. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
magodeoz това дето не ме кефи е че много си вярва. Е да малък е и много хляб трябва да изяде... ама да го кара по обраничко. Иначе има хъс ма на 19 е нормално
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Пхахаххаха не просто ме разби!
![]() Точно ей такива като тебе са обратното на трю, един истински метъл би оценил музиката по самата й същност не по това което той слуша и му харесва ![]() ПП Както някой беше споменал по-горе 'Приятно писане, но едва ли ще е дълго' ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цялото представяне на Bastard Of Satan според мен е за Что Делает.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
След като ти не намираш смисъл в някой стил различен от метала не значи, че хората трябва да се кефят на блек..Все пак не си чул цялата музика на света нали?!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ххеехе, недейте да се пените, и без това пича май само гледа и създава сеир.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Чета, чета и се чудя не ли си я надрастнал тая работа, господин Бастарде...отричане голямо, какви са тея циркове, какво е това чудо...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цялото представяне на Bastard Of Satan според мен е за Что Делает. Щурме, батковото, умен си ! Баси, как аз не сетих за това ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 20-June 07 Потребител N: 2152 ![]() |
Wilkommen!
Тука става много весело. Прости нам, непросветените ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Деем, the most metal introduction ever!11!!
![]() Само се чудя що Trve kvlt блек метълите, въпреки целите си блясък и бруталност, постоянно предизвикват бурен смях в залата. ![]() Привет на новодошлия иначе. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Здравей. И аз много се кефя на блек метъла. Обожавам да стоя на тъмно чертаейки с кръв пентаграми и изричайки сатанистки молитви. Повечето от твоите групи също са ми любими... остави ги тия от форума, блек метъла е за нас, избраните, нали? По-добре е, че те не го разбират колкото нас.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ае стига бе ще ме зарибите и мене. И как бих могла да стана и аз от просветените? А правите ли жертвоприношения?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Всеки ден правя. На котки и кучета най-вече.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Позьор. Сейтън приема само човешки, за предпочитане девичи, жертвоприношения.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не съм позьор. Просто съм поклонник на едно от по-неизвестните сатанистки учения.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Дай да правим на нещо което после може да има цър пър и да се хапне. Или то пък трябва да е сурово за да сме в тон със сатанинството
![]() Warrior Of Ice а няма шанс . Незнам дали съществува вече подобно нещо. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Можем да изядем след това само вътрешностите му.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^Дай да правим на нещо което после може да има цър пър и да се хапне. На това му викам практични сатанисти. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Svetyl на супичка ли?
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
СУРОВИ! ПОУЗЪР!
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз мисля а noel_f да си ги пекнем. хмм отказах се от сатанизма.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, всички сте позьори....нищо не разбирате от истински сатанизми, щом досега не сте се гръмнали
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ти си прав. Аз че ще се гърмя, ще се гърмя. Но първо трябва да направя достатъчен брой жертвоприношения.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ице, мисля че е време да затвориш тази тема
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласен съм
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
A аз предлагам да си намерите работа
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ язе раб'та си имам бре, ама сега спи.....ХЕЙЛ, МЕЙЛ, ТУБА с ЕЙЛ !
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да не би сатанистите-ентусиасти да спинкат следобед, че гледам нещо ги няма?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
тебе кво те боли какъв съм? а знаеш ли избщо кво е сатанизам? по принцип малко съм чел и малко съм слушал. Питам, за да видя на тебе какво ти е разбирането за сатанизъм и кое те кара да се определяш като "сатанист". Има разлика между сатанист, човек който е чел и знае много за сатанизма и педал който квичи "ОМГ СЕЙТЪН". Първия вид според мене отсъства или просто аз не съм виждал такъв. Така де - затва ме боли какъв си ^^ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... нищо не разбирате от истински сатанизми... айде да ги обадим на Хеви ![]() ... или по-добре не, той директно коли ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не,бре, ще ги пуснем на бай Грозьо да им попее, да видят те кво истинско зло....лел сега като се замислих, откога не съм го виждал този змей ....
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
ама в комплект с Веско, е това ще е Сила
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Имам въпрос, сатанист или дяволопоклонник си? Или не правиш разлика?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Задаваш много сложен въпрос (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Ами не знам дали неговия тру мозък ще е способен да осмисли разликата...
Ама нали слуша мега ъндърграунд групи като Zyklon-B.Нека всички непросветени поузъри замълчат пред негово адско величество. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 19-July 07 Потребител N: 2236 ![]() |
сатанизъм...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ицо.... сега е момента да ме направиш админ
Здрасти и от мен .... дръж се прилично ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еее, връзкар такъв ! Админ искаш да стваш....а преди това сатанист станал ли си, а? Къде се буташ в 1-ва дивизия !? Брей че нагло това младо поколениеее, ей ....
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Админ тук се става след полагане на изпит върху Сатанинската библия.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ако на някой му трябва, за да се подготвя за админ, мога да я пратя, или да я кача някъде - оригиналното издание на Антон Лавей от 1969.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ Оригиналното дето си го е писал на лаптопчето... все ше го е шернал некъде.И ако питаш мене отдавна са я CHMOD-нали, та хората са си я едит-вали до безобразие...тази толкова труф книга...
Има една хубава гледна точка на сатанизма..че никой не знае точно в какво вярва и какво означава 90% от 'сатанинските' и така не се осъмняват в нищо.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Де си бе, сатанисте, да не те шашнахме и сдухахме нещо...Чудя се дали дори има 19 години, а не е някое лапе на 13 ;p
Ицо, мен админ, остави го Ники, той е нууб ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ако наистина е под 13, това донякъде го оправдава.
![]() Инак как няма да забегне момъка- в тоя форум сме се изпосъбрали ебати и поузърите ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам въпрос, сатанист или дяволопоклонник си? или пък антихрист о.О -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:26 AM |