![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 27-July 07 Потребител N: 2254 ![]() |
Здравейте на всички! След дълго и изморително за очите ми човъркане из форума реших и аз да се регистрирам. Доколкото успях да видя, никой не ви е затормозявал с изреждане на предпочитани стилове, любими групи и тн., затова и аз няма да го правя- то май ще стане ясно по-нататък. ......... Е, хайде, това е от мен засега, и силно се надявам, че тук ще се забавлявам!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
пиши пиши хобита и любими групи. Другите не пишат щото са абни. В тебе ми е надеждата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Как се казаш, от къде си?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
А добър ден
![]() Сподели нещо повече за себе си все пак ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Кажи , кажи не се срамувай
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 27-July 07 Потребител N: 2254 ![]() |
Хайде от мен да мине, ще напиша още нещичко- мисля че е излишно да споменавам, че слушам метъл. Любими групи-Deicide, Carcass, Venom, Nihilist, Samael...и нататък продължаваме все в същия дух. А какво друго да кажа за себе си- най- много обичам да чета, опитвам се и да пиша, в момента се опитвам и да започна да рисувам малко по-сериозно.... Въобще... нищо интересно.... е, хайде това е от мен засега
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Здравей
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
ех ти толкова каза ,че най - важното го пропъусна..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Извинете, извинете- май на основния въпрос не отговорих... Казвам се Дара, на 17, от София
Продължавайте да ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
най- много обичам да чета, опитвам се и да пиша, в момента се опитвам и да започна да рисувам малко по-сериозно.... Добре, добре, браво. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да супер..наистина богатството на света е в книгите.А няма нищо по- хубаво ако сам допринасяш за него.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Welcome on board, child ! Have a nice trip !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Винаги ми е било чудно защо някои хора като чуят " Моля, представете се" и бързат да... бързат набързо. " То... аз... такова... по- натам питайте..." Ти кажи основното, па ние после ще си доразпитваме. Когато се наложи да пишеш CV, какво ще направиш? Подобен род представяния тип " бягам" ми правят впечатление при доста тийнейджъри. Защо така? Не, че не те посрещам, Дара, напротив, здравей, но като не знаеш какво точно е характерно за теб и не можеш с няколко прости изречения да го опишеш на едно място, не бързай. Изчакай поне още ден.
Добре дошла! -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Telia, много правилно се чудиш защо има и такива объркани в собственото си представяне индивиди и аз ще се опитам да ти дам някакво що-годе задоволително обяснение. Лично мен това "представете се" винаги ме е ужасявало, особено като отговарям на този въпрос във свободното пространство- просто не мога да систематизирам най- важното и да го представя в разбираем вид. Приемам критиката ти за конструктивна и обещавам слядвашия път да се постарая повече! А пък ако си навита- като му дойде времето на CV-то, може да ми го напишеш ти... срещу прилично заплащане, разбира се:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 30-July 07 Град: Турция Потребител N: 2262 ![]() |
Имам една приятелка, която също започна да рисува сега. Само с боички, но да знаеш колко красиви неща. С малко цветове и почти със затворени очи, с едни много бързи и резки движения, а картината се променя пред погледа ти.
Добре дошла, дано не те изплашим много ![]() А за стихчетата? Мрачни ли са или изпълнени с надежда? Ако са мрачни и тъжни те прегръщам. Ако носят вяра, пак те прегръщам... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:23 PM |