![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
SHAAMAN определиха "Immortal" за заглавие на новия си албум, който ще излезе към края на годината. Бразилската група, която шокира феновете си с новина за своето разпадане, се завръща с абсолютно обновен състав. Thiago Bianchi (вокали), Leo Mancini (китара) и Fernando Quesada (бас) са членовете, които се присъединяват към Ricardo Confessori (барабани) за издаването на третия албум. Ето и траклиста:
1. Renovatti 2. Inside Chains 3. Tribal By Blood 4. Immortal 5. One Life 6. In The Dark 7. Strenght 8. Freedom 9. Never Yield 10. The Yellow Brick Road ТУК можете да чуете песента One Life. *Бившият фронтмен на групата Andre Matos също ще издаде соловия си албум по това време.* |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето я обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Яка е !!!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Обложката е много хубава, интересно ще е да чуя и албума.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
обложката е яка дам
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Видеоклипа на "In the Dark" можете да гледате тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
От обложката очаквах много повече ... някак си ми мяза малко на Ritual ...
![]() само дето чичкото в пушека е пооскелетял нещо Дано не само обложката наподобява Ритуала а и музиката .. защото албума си е тотален култ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Какво наподобява, Рикардо направо повърна върху всичко дето са правили с Андре.
Не стига, че свирят някакъв мазен нео метъл, а и клипът говори за отрицателно IQ... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами де да знам .. музичката, вокалите и самата идея на демотата ми хареса.... клипа ще го гледам като се прибера
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Е, чакай бе, ти не чу ли целия албум?
Ебати щастливецът!!!! Не знам, ако идеите им са да пее някакъв кастрат, то поне това са осъществили... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новия излязъл ли е
![]() Не знаех .. в керази има ли го ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Деси, кога вкараха Кансии в Шаман не знам
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има го в Керази, да.
Абе, и тоя на Шаман е поизнасилен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Явно съм "късметлия", че не съм слушал старите неща преди да си сваля тази албум. В смисъл, че това в момента новото ми хареса. Сега ще тр да се слушат и старите неща за да се ограмотявам
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не е по изнасилен от някой записи на Андре.. ама айде
Албумчето е доста стойностно, но някак си както предположих е бледо копие на Ritual Определено не е потресаващо гадно .. но и не е нещо което старите Shaaman биха издали като албум |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май няма да преживея сравненията с Ritual...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Ох, ама сте лошии, сега искам да го чуя този албум Ritual а никакъв не го намирам по нощите! Отивам да се моля като циганче в "търся" темата..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, в замунда май имаше дискография, ама като ти казвам май правя лоша услуга на настоящата банда....
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е стига глупости де... албумчето е доста приятно .. но верно си е нищо на фона на предишните 2.
Aз в интерес на истината се изненадвам колко добре са се справили след такава раздял,а при която остана само барабаниста. Хубавото е че изобщо не са си променили насоката |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми, Рикардо не е лукова глава, въпреки че малко по малко май ще докаже обратното...
![]() Абе, писна ми от коментиране на "преди-сега" на любимите ми банди, ама съм крайно потресена от резултата, КРАЙНО... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо бре... далеч по-стойностен е от повечето пикни които излезнаха напоследък
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахах, дето Венци вика: "Абе, слушай си старите Ангри, остави ги да си прогресират Шаман!" (щото и те прогресират като Хело и Найтуиш взети заедно
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Не намесвай Хело !
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споко, човече, казах го в смисъла на лафчето: "слушай си старите неща", ноу ъфенс.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:37 PM |