![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Възрастни жени, упражняващи незаконна търговия на пъпа на София, бяха изловени на местопрестъплението от спец отряд на столичната полиция вчера по обяд, отбелязват случайни минувачи (виж препратката долу). Беловласите старици предлагали контрабандно магданоз и къпини на оживена улица в центъра на столицата. Според полицейските сводки продукцията не само се предлагала по престъпен начин, без нужните документи и разрешителни, но и била добита незаконно на територията на известен национален парк в покрайнините на града.
При акцията опасните пенсионерки забавили да се подчинят на изричното полицейско разпореждане и затова се наложила спешна употреба на физическа сила от страна на органите на реда. Бабите били респектирани с популярния психологически трик "разпиляване на продукцията посредством полицейска кубинка", защото се направили на ударени при възпитаната молба на лейтенант Ушев да раздигнат катуна с нелицензираната стока. По-късно стана ясно, че беловласите бандитки били част от опасна престъпна мрежа, занимаваща се с контрабанда на дребни зеленчуци и плодове. Пред камерата на любител-репортер едната от жените направи скандални разкрития, че развива незаконната търговия от години и била в тайно съдружничество с бившия шеф на МВР и сегашен кмет на столицата Бойко Борисов, на когото препродавала плодове и цветя. До късно снощи се очакваше PR-отдела на кмета-слънце да отрече напълно клеветата на самозабравилата се старица. След светкавичната акция "Респект" от столичната дирекция на ГСБОП се похвалиха пред медиите, че още едно гнездо на организираната престъпност в столицата е било изтръгнато до корен. Въпреки хубавата вест, софиянци все още не могат да спят спокойно, защото акциите срещу семкаджиите в Борисовата градина тепърва предстоят... Браво, Ушев! Подробен репортаж от мястото на събитието + кратко видео: http://nabludatel.blogspot.com/2007/08/blog-post_08.html -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Прекалиха...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Ушевите са смели в такива ситуации. Обаче когато имаш нужда да не те смачкат група лумпени той стои отстрани и люпи семки...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
знам от опит, когато на Универсиада ни налетяха петнайсет човекаи едвам се отървахме трима души без сериозни наранявания и се обадих по телефона в първият удобен случай, патрулката дойде след петнадесет (15) минути, знаете го Първо Районно къде е
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е, както се и очакваше се стигна до откровени глупости. Четейки коментарите на Наблюдател ми стана супер смешно... полицейска държава, червени капиталисти, турци...
![]() Дано тук, ако се заформи някаква дискусия, да няма твърде емоционални излияния за горката баба и лошите 'куки', подобно на малоумните коментари на споменатия сайт. Според мен бабата със сигурност не е имала правото да продава каквото и да е. Стара, немощна, каквато и да е, но нека не забравяме закона. Естествено това в никакъв случай не оправдава действията на полицаите! За такова грубо отношение виновните трябва да си понесат наказанията. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Еми за това иде реч. Обаче чичко Ушев обикновено използва една идея повече права отколкото трябва и му е позволено и не понася наказания за това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Супер тъпотия, ако наистина е така както го разказва Симион. За съжаление не го е снимал и не можем да кажем със сигурност истина ли е. Познавам го човека - няма за какво да лъже, честно казано. Но все пак едно на ум първо трябва да се има...
Интересно ми е полицаите от форума какво биха казали... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат [font="Courier New"][size=4] При акцията опасните пенсионерки ![]() ![]() ![]() Цитат затова се наложила спешна употреба на физическа сила от страна на органите на реда. Б Днес човек не може да е спокоен дори от пенсионери. ![]() И в рейсовете са агресивни! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
ама, аз и така не разбрах за какво става въпрос?!
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
Е тва все едно не го знаем как е? Срещу слабия са силни, със силните са в един глас, за теб им е през кура! Какво ново и нечувано в това? Живеем в България. А да си кажа честно, бабките по улиците ме дразнят, щото толкова задръстват и без тва задръстените тротоари, че едвам се минава и ми иде да разпилявам аз!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
хахахаха и аз не схванах но си спомням на концерта на Maiden отпред една баба продаваше семки-30 лв. пакетчето...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ако беше на филм, щеше да е смешно... но така е просто жалко.
Не оправдавам бабичките, дето продават откровенни буклуци на високи цени, но това е една от най-безобидните форми на престъпление. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Цитат("Наблюдател") магданоС ![]() Няма да коментирам случая, със собствените си очи съм виждал трима полицаи да бият безпомощен мъж. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-June 07 Потребител N: 2136 ![]() |
Полицаите са най-тъпите копелета нема по комплексирани от тех
![]() ходя от 10 г по мачове и на кфи ли не неща съм се нагледал ![]() за кви ли не глупости са ме задържали от сорта че съм бил пиян щото 50 м преди стадиона пиех бира и некой от тия минавайки оттам ме е видел ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Ето такива коментари се надявах да няма.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-June 07 Потребител N: 2136 ![]() |
^ Ето такива коментари се надявах да няма. що искам някой да ми каже да е видял с очите си Полицай който да си е свършил работата а не да се бара по хуя ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ Аз.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^^ И аз, познавам много свестни полицаи... също така когато съм имала нужда от тях винаги са си вършили работата. Ясно е, че навякъде има гнили ябълки, но проблемът идва от това, че такива като теб не ги уважават!!!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Е вие какво си мислите? Че всички куки са от дворянски родове ли? Повече от половината са селски пръчки, какво очаквате от тях? Сержантското в Стрелча гъза си да съдере не може да ги направи доктори на философските науки, а тези, които виждате по улиците са от там. А това със снимките е тъпо - всеки може да ти изкара фотоси с излагации, това е най-лесната работа. Седнали били на маса - вие не сядате ли? Кой от ченгелите си вършел работата и кой не, си зависи от кое село е, така че не слагайте всичката сган под общ знаменател.
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Ми сядай бе, кой ти пречи?!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ами шефа например
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
какво като са турбоселяни с ниска култура - това означава ли, че началството им трябва да ги оставя да правят глупости или да не си вършат работата? А кво праим когато шефа е още по-голям турбо селянин? В някои случаи дори ги подкрепя. Ама трябва да праиш разлика между това да ги остави да правят глупости и това да не си вършат работата, едното няма нищо общо с другото ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://zazz.bg/play:89fb212d - Не, това не са глупости...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
браво господин полицай затвори ли си очите майка ти мръсна няма значение чужденец не чужденец и тия ми пазят закона
![]() по-горе некфа вика кфо като пиел: свали си очилата и виж че е с униформа ![]() няма кфо да ги коментирам тия смотаняци ![]() какво стана със убийците на сестрите Белнейски? Ставийски невинен ли ша го изкарате? пребивтае бабички и чужденци и малолетни фенове по мачовете Евалата БОКЛУЦИ ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Очаквам Кетенцето да се намеси...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НЕ. Бях си написала пост, ама ти кат се обаждаш толкова подло, изтривам го и си трая. Точка! Говорете си квото си искате...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тц тц, са вземи се обиди, знам аз че ще скочиш веднага, затова питам
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Е к'ъф е смисъла да казвам квото и да било, на такива делви като вас нищо няма да им затвори устата, защо аз да се туря между чука и наковалнята?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
ХАХАХАХА
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
какво като са турбоселяни с ниска култура - това означава ли, че началството им трябва да ги оставя да правят глупости или да не си вършат работата? А кво праим когато шефа е още по-голям турбо селянин? В някои случаи дори ги подкрепя. Ама трябва да праиш разлика между това да ги остави да правят глупости и това да не си вършат работата, едното няма нищо общо с другото ![]() Имам чувстовото, че не четеш или не разбираш. Или нямаш такова желание. Това което намекнах е че началството е скапано! А това че състава е турбоселски може да се контролира въпреки всичко! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ам в случая май ти не четеш аз кво казвам. АЗ пък ти казвам, че началството е скапано щото е не по-малко турбоселско от подчинените си. И не, не може да се контролира, повярвай ми
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.dnes.bg/article.php?id=39976
Цитат В оперативната дежурна част на РПУ - Несебър е получено съобщение от 15-годишно момиче, че във вторник вечерта в стая на общежитие в курортен комплекс ”Слънчев бряг” е било изнасилено от мъж, който се представил за полицай. Предприетите незабавни оперативно–издирвателни действия установили, че евентуален извършител е 26-годишният Р.Д., служител на ОДП – Смолян. Той е бил командирован в РПУ – Несебър и в посочения период бил в почивка след дневна смяна. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Военно-окръжна прокуратура – Сливен, която е поела разследването. Мъжът е задържан за 72 часа. Разпоредена е служебна проверка и в зависимост от резултатите от нея ще бъде взето дисциплинарно отношение. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.dnes.bg/article.php?id=40059
Цитат По случая е образувана и проверка срещу полицай, който е разпространявал наркотици, взети от Златан.
Това е 30-годишния Енчо Кръстев, който от 99-та работи в системата на МВР. Засега полицаят не е задържан, но комисар Димитров смята да предложи на министъра на вътрешните работи той да бъде уволнен дисциплинарно. Енчо Кръстев е хванат в колата си с 2 дози синтетична дрога. При претърсване в дома му са открити още 20 грама наркотици. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Да не забравиш да пуснеш и статията за полицая, който изял 4 невръстни дечица опечени на жар, две в предучилищна вързаст и една тийнейджърка, след като я содомизирал, извадил очите, заклал, самоубесил и се гаврил с трупа й, като го окачил на конци и си го увесил над телевизора.
Попе...аре сопри се малко вече... ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сарказма не оптимизира ничие положние и факти !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Споко, Кате! Ти ще си изключението, което доказва правилото
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сарказма не оптимизира ничие положние и факти ! Нито това че през ден пускаш такива статии. -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз искам само да попитам.
Кога, изобщо, е имало смисъл да се спори с Virgin Steel? Нека си дрънка там... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ще ти бъде затворена устата
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, що бе да няма смисъл да се спори с него, момчето явно иска да оправи държавата по някакъв начин. Само че вместо да лаете по форумите, що не станем всички едни полицаи, че да опраим положението? Да спрем корупцията, да почнем да си вършим работата, като наблягаме на бой на циганите и пияните шофьори и всичко друго, от което сте недоволни! Аре, аз подкрепям.
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
То от такива като вас дето си мълчат щото са хапнали един и всеки останал го поемат ан.лно сме на такова дереже в държавата.
Аз нека си дрънкам, явно само за секс на 13 години, пиянски изцепки или комплексирани геймърчета е смислено да се говори? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
баси. За първи път в живота ми ми е интересно какво има да каже magodeoz. Смисъл, въпреки че се говорят предимно тъпотии тука, на които ще отговори с "нищо не знаете, махайте се", все пак, ако тия неща са истина, ми е интересно какво ще каже...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъшнсот той е супер свестен човек и няма да се обиди от това, че пускам такива статии.Говорили сме с него по въпроса и понеже е той е чист никога не се обижда от такива неща, докато други тук го приемат много лично!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...което значи, че не са чисти, така ли?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъшнсот той е супер свестен човек И аз останах с това впечатление от 2-те минути, когато не ме псуваше... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
tfa му се вика полицейски произвол
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
^ Ето такива коментари се надявах да няма. що искам някой да ми каже да е видял с очите си Полицай който да си е свършил работата а не да се бара по хуя Понеже parcaleste пожела да се изкажа, ето какво ще отговоря на това: Дечко, аз нямам хуй и не се барам отдолу, освен, ако не съм сама и да имам нужда. Какво да говоря, ако съм на работа. Ама хвала ти за поста, за пореден път се затвърждава убеждението ми поради каква причина не се вписвам напълно в тоя колектив. Защото не се наливам като смок, не пуша и не гледам да забягвам по кафета и за кафета и Фафли ни в това, ни в онова време. Мисля, че ако си помислиш, мило, ще си отговориш на доста въпроси. По темата- поредната глупост, която е натоварена да свърши полицията. Така е удобно за някои, такива заповеди се издават, такива кадри се приемат. Толкоз. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
И аз ще кажа някой неща :
1. Рибата се вмирисва откъм главата, всеки морски ще ви го каже, а вие го разбирайте както си искате. 2. Това , което са извършили колегите си тежи на техните началници, всеки има глава на раменете, да си я използва не само за равновесие 3. В тази държава има закони, които поне според мен трябва да се спазват от всички, без значение, пол, възраст, образувание, раса и всякакви други такива. Това че не се спазват...виж т. 1 4. За футболните "запалянковци" имам само едно мнение МАЛКО ИМ Е БОЯ !!! Това не са хора отишли да се забавляват, а да золумстват и да си избиват комплексите. В цяла Европа, полицията в такива случай е безкомпромисна, само ние ги галим с перце, затова си правят каквото искат. Човек не може да си заведе детето на мач, заради тези боклуци ! 5. Аз лично пари не съм вземал и няма да взема, защото така съм решил, за останалите, виж т.2. А и корупцията е нещо, което ако някой иска, може да изкорени за 1 година, но просто на никой не му пука. 6. За интелигентността на полицайте, мога само да кажа, че сядам срещу всеки за един добър спор, стига да не е по някоя строго определена сфера, като обща култура смятам , че надвишавам доста народ. Това се отнася и за много от моите колеги, които лично за мен, повечето са достойни хора, гледащи да си свършат работата, а по селата и паланките не знам как е. 7. И ако някой почне да псува, като идиот, само защото е според него полицайте нищо не правим, е просто е едно глупаво човече, с което няма какво да се говори, не ми е на нивото . Край ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Това не са хора отишли да се забавляват, а да золумстват и да си избиват комплексите. В цяла Европа, полицията в такива случай е безкомпромисна, само ние ги галим с перце, затова си правят каквото искат. Човек не може да си заведе детето на мач, заради тези боклуци ! ... Странно защо аз забелязвам точно обратното като съм на мач и си подкрепям отбора ![]() ![]() Истината е, че е много лесно да се п(р)ъчиш пред слабите и да се тупаш у гърдите, ама като ти опре ножа до кокала и сваляш гащите в поза "щраус", ето това са българските "пазители на реда" (нищо лично, просто наблюдения). -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
А и корупцията е нещо, което ако някой иска, може да изкорени за 1 година, но просто на никой не му пука. Че и за по-малко. Всъщност до сега не съм ставал свидетел на нищо "интересно", че да кажа дали полицията си върши работата или не. Спомням си веднъж как без да искам напсувах двама служители на реда без да искам. Бяхме с едни приятели в едно училище късно вечерта на едни успоредки и някой в тъмното почна да свети със син фенер, аз си помислих, че са други приятели и им казах "К*р за тебе бе!". Единият полицай се усмихна, а аз си викам, че го загазих ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
parcaleste човека е прав че на тези лумпените си им тряя повече бой.Те пречат на всички само дето тва е работа на полицията да се справи с тях.Но вместо да им лепнат забрани,присъди и т.н. на едни групички,които всички ги знаят кои са бият наред като стане нещо.Някои счупил нещо в рейса аиде всички с шалове в районното.И не си правят сметка че точно тия хулиганчетата са без никви атрибути и си ги пускат.На всеки мач си ходят едни и същи групички утрепки на едни и същи места и наще хора не могат да разберат аджеба кои са тия хулигани бе
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Боби, да взема да ти отговоря
Тези лайна се получават, защото повечето "фенове" на големите отбори , са пълни боклуци. Разбираш, човешката психика е сложно нещо и като си е налагало десетки пъти да се разправяш със всякакви лумпени по стадионите, е много трудно да повярваш, че има и нормални фенове. Или поне трудно се помни това, след като главата ти е трънчала от бомбички, седалки, камъни и какво ли не ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Същото е и от другата страна, ушев.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, точно за такива като теб казвам, че им е малко боя. Защото, ако не си сред останалите от стадото си, готов си и лайна да ядеш, само и само да ти се размине, но когато си сред другите си "голям мъж".
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Браво, гпупако, спечели точка за страната на ушите. От къде знаеш аз какъв съм, че и веднага ми изписа лекарство, професионално изкривяване може би?
Говорех по принцип, между другото, не за "феновете" на големите отбори, ама ти по далеч от носа си не виждаш. За любознателите: не малко ушеви са били като малки същи такива фенове, и прочее утрепки, прекарвали не малко време по районните. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.dnes.bg/article.php?id=40416 - егаси, колко са добри! *БРАВОООООО*
Моя колега го спираха и в четвъртък и в петък и двата пъти се размина с по 10 лв за без колан в забранена улица... смех! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен пък един ме джоби преди няколко дни и ми направи добро впечатление. Доори ми каза да си извадя всички банкноти и чак тогава да му дам портфейла. Освен това не ми направи проблем за отворената бира с която ходех (случвало ми се е да ми правят).
@magodeoz - може ли да те питам нещо, защото само ти можеш да ми отговориш със сигурност. Значи по закон, полицията има ли право да те джоби ако имаш лична карта, дал си я, и си казал че нямаш проблеми с органите на реда? Въпроса е принципен. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
10. Крайно нежелателно е създаването на нови теми, които дублират вече съществуващи такива. Форумът разполага с функция за търсене - използвайте я! Новите теми се създават в съответстващия им раздел от форума. Заглавието на една тема трябва да е ясно и точно, за предпочитане да отразява съдържанието на самата тема.
Ушева е мъж, не ми звучи като заглавие, което прочитайки ще ме светне за к'во е темата, по-скоро ми звучи като : Учителката ми по български е мъж ![]() По-темата .. няма да се оплаквам и без т'ва нищо няма да оправя така .. -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Към О'незнам-незнам-си-какво...момче, порасни малко, с 17 годишни пикльовци не се занимавам, освен ако не трябва да им вкарам малко мозък в главата със силови методи.
Blashyrkh да ти кажа чесно, не знам какъв е случая, но имат право да те накарат да си изпразниш сам джобовете. Личен обиск се прави при задържане и тогава се съставя протокол за такъв. Но да си покажеш ДОБРОВОЛНО съдържанието на джобовете могат. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
^10x
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Към О'незнам-незнам-си-какво...момче, порасни малко, с 17 годишни пикльовци не се занимавам, освен ако не трябва да им вкарам малко мозък в главата със силови методи. По дяволите, кога ще се научите, "със 17 годишни пикльвци не се занимаваш", ама всъщност се занима да се оправдаеш като путчица, нали? Иначе добра работа свърши, онеправдавайки всеобщото мнение за ушевите. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Blashyrkh може и да нямат право обаче нали се сещаш кво става ако си потърсиш правата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Аз така и не разбрах - Ушев от КаУшев ли иде? някой компетентен да даде разяснения - съвсем съм сериозна
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото кат' си сложат капите и им стърчат ухите
|
|
![]()
Коментар
|
|
@magodeoz - може ли да те питам нещо, защото само ти можеш да ми отговориш със сигурност. Значи по закон, полицията има ли право да те джоби ако имаш лична карта, дал си я, и си казал че нямаш проблеми с органите на реда? Въпроса е принципен. ![]() И аз мога да ти кажа, ако не са пратени да търсят нещо, рутината проверка може да завърши единствено с лична карта. Когато дойдоха и ми разгхлобиха колата да търсят наркотици им се виде тесен света после за тия своеволия... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз така и не разбрах - Ушев от КаУшев ли иде? някой компетентен да даде разяснения - съвсем съм сериозна ![]() Ами аз мога да ти кажа, че на тия от сигурността им викат "Ухо", ама не заради капите, а защото подслушват и после доносничат ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XzsNCtvnuxE
е не за пореден път се убеждавам че нема по недъгави хора от тия то бива да си лайнар и подлога и то турска ама.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Политическа поръчка, несъмнено.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Подобно говедо заслужава да му отрежат топките!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тая сутрин се връщам от Румъния (за пръв път по мач там), нема да ви казвам за какви полицаи (карабинери) става на въпрос - немаше един да е с наднормено тегло, млади момчета яки като бичета... и в същото време си гледаха работата супер внимателно: влизаха преди нас в бензиностанциите да гледат някой да не крадне или троши и то не просто отчитайки присъствие ами респектирайки с него. После като видяха, че вече само се помоткваме: "Го ин дъ Бъс. Нау. Плийз." (страшен английски вадеха
|
|
![]()
Коментар
|
|
На българаска армия, преди 6-7 години, като се качих на предпазната решетка, една кука така ме подтупна с палката по глезена, че не ходих на училище цяла седмица и не съм излизал от нас, щото крака ми се беше подул яко!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Е как да не се респектира човек и да не ги уважава? Дали пък не е било заради това, че сте чужденци? -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
Тая сутрин се връщам от Румъния (за пръв път по мач там), нема да ви казвам за какви полицаи (карабинери) става на въпрос - немаше един да е с наднормено тегло, млади момчета яки като бичета... и в същото време си гледаха работата супер внимателно: влизаха преди нас в бензиностанциите да гледат някой да не крадне или троши и то не просто отчитайки присъствие ами респектирайки с него. После като видяха, че вече само се помоткваме: "Го ин дъ Бъс. Нау. Плийз." (страшен английски вадеха ![]() Еми нормално - такива говедарщини като българските, се срещат само у нас и на запад. На всякъде другаде 9поне в Европа) споредм оите наблюдения, полицаите са си свестни хора и си вършат работата честно. Там се случва 1 на 100-200 да е корумпиран или просто много сърдит, не като тук - всеки втори иска да те изцоцка за всяка стотинка, ако може и да те набие, че да му стане кефа. Пример : Един познат кара по бул. България със ~140 км/ч и го спира пътен полицай. Следва много крещене от страна на куката, за това колко бързо е карал пича. На това, шофьора просто казва " добре, пиши ми акт, че бързам, на което полицаят, след ктратък размисъл отговаря следното "абе сигурен ли си че искаш да пишем акт, може тука набързо да се разберем, ще е по-добре и за двама ни"....кво казваш на нещо такова ебаси ? о.О Развоя на това събитие беше акт за моя познат, който в последствие подаде жалба срещу въпросния пътен полицаи и му еба майката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси пичовете са тия, дето карат със 140 в града...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
донори, бих казал аз, но не е там работата, сешсе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Те са донорчета ама и пак не е в това работата.. сешсе..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
точно тия дрто карат със 140 в града трябва не да ги бият или да им викат, ами да ги убиват от бой. Иначе родните полицаи не са особено умно племе, а на моменти са отчайващо малоумни. Чудя се кога ще се научат да се легитимират като правят проверка за документи. Един път не ме е спирала патрулка да ми провери документите и да се легитимира добитъка отвътре
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^а ти не си ли "добитък" ?
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уииии, едвам я намерих тая тема, уиииии
![]() На следното кадро е заснето отделението на Бай Милен по време на акция, n-джой ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахаха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^
![]() Люшкането е ползотворно! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:11 AM |