![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 11-August 07 Град: Nowhere Потребител N: 2275 ![]() |
Здравейте...
По принцип си падам малко мързел,затова досега не съм се включвала в разни форуми,въпреки огромното си желание ![]() ARCH ENEMY GORGOROTH BEHEMOTH DIMMU BORGIR MARDUK CADAVERIA PANTERA LIMBONIC ART BEYOND WITHIN HYPOCRISY а когато ме удари романтичната вълна,посягам към неща от сорта на DRACONIAN,MY DYING BRIDE... Друго,друго...обичам да чета,да гледам филми(особено на ужасите)...общо взето е това...леле,колко богат и пълноценен живот ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Здрвей... Мъжко или женско си?
Кажи нещо повече за себеси ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Добре Дош(ъл)/(ла) кажи нещо за себе си, е, поне кажи от какъв пол си де! Ае, приятно прекарване във форума
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Абе, защо всичко що прослушва метъл под напредък разбира да се кефи на най-тежкото възможно? Някаква мода е сякаш, някакъв тренд.
![]() Иначе, добре дошла! Чуй Zyklon, ако не си. Или All Shall Perish. Примерно. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Абе, защо всичко що прослушва метъл под напредък разбира да се кефи на най-тежкото възможно? Някаква мода е сякаш, някакъв тренд. ![]() За да са по-тру, най-вероятно ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Здрасти...браво за MY DYING BRIDE
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 11-August 07 Град: Nowhere Потребител N: 2275 ![]() |
Добре започваме...май пак не съм се изразила правилно..."Напредвам" го изпозвах като израз-клише,имайки предвид,че слушам тази музика от кратко време,в сравнение с хора,слушащи метал от 10 или повече години
![]() ![]() PS: Женско съм...I think...мискех,4е от снимката ли4и,но явно не ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Здравей женско, безиименно създание
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Здравей! Няма нищо лошо, че си започнала с по-екстремна музика, хубав вкус, но според мен с времето ще минеш на по-други неща. Така е, старост-нерадост..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла! Вероятно ще намериш приятни хора тук
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре си дошла, пазителко ;>
Доста приятни групички, блек/дуумче наблягаш повечко май ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошла тук.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти, яки групи слушаш! Behemoth, Borgir и Arch Enemy са ми много любими. Можеш да четеш интервюта с тях, както и ревюта на самия сайт на Metal World!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не прочетох откъде си
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла
![]() BEHEMOTH ![]() Хубави групи слушаш ![]() а когато ме удари романтичната вълна,посягам към неща от сорта на DRACONIAN,MY DYING BRIDE... Може да хвърлиш едно ухо на Daylight Dies
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да,наистина,не съм споменала откъде съм
![]() ![]() Wolfheart,непременно ще хвърля едно ухо!Мерси! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Привет!!! Забавлявай се!!!
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^^ Ти май и име не си споменала
![]() ![]() Приятно изкарване тук ти желая ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Ако съдим по леко отвеяното отнасяне по въпроса с името и по темата 'Какво бихте могли да споделите за себе си... ' ще иде че не си харесва името...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наистина не си харесвам името...ама айде,ще го кажа...Бесси се казвам,мн ми е приятно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Здрасти и от мен .. наслаждавай се на форума
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Привет.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здрасти и от мен! Какво обичаш да четеш?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Художествена литератупа...Стендал,Селинджър,Чехов...нахвърлям безредно имена,но така най-добре мога да опиша предпочитанията си
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ти ме зарадва ужасно много... Х.Ф. Лъвкрафт и Дж. Д. Селинджър са ми в Топ 10 на любимите писатели. Препоръчвам ти също и Клайв Баркър, щом харесваш Лъвкрафт (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Лъвкрафт
![]() Любим негов разказ имаш ли? :> -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:40 PM |