![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз съм почти на 19 години и живея във време, в което всякакви убеждения за позволени. С дълга коса съм, слушам рок и метъл. Никой нищо не би ми казал. Много ми е интересно обаче какво е било преди. В този форум има няколко човека, които са били във "вихъра на фенщината си" още по социалистическо време. Какви ли не истории съм чувал, наказания, бой и тн... Та ако можете, разкажете нещо относно трудностите, които сте изпитвали. Заради косата ли ще е, заради музиката ли, заради дрехите ли. Всичко свързано с това какво е било да си "метъл" по онова време. Наистина би ми било интересно. Влейте малко мъдрост
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
в 8 клас намалено поведение, в 10 клас изключване, насила влизане в комсомола, плюс някой друг белег от люти битки с брейкари, скинове и пънкари...това от мен
![]() П.П.: Изключването и поведението бяха заради коса, нашивки и вместо задължителната по това време униформа, ходене на училище с фланелки на банди (които тогава вървяха средно 30-40 лв бройката, т.е. адски много пари ) -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Добре де, след като си бил такъв бунтар, защо си станал полицай?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
уби ме с този въпрос
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурно защото си пораснал... и все пак наистина отначало доста се замислих.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
ок, ще ти отговоря така...има семейство, обичам реда...донякъде...и ми бива в това което правя, така че, това което е било преди 18-20 години, няма нищо общо, човек или си е мъж или п...тка, без значение, какво работи, какъв е бил.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, де, пораснал си
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Prez 1989 bqh v 7 klas, i tykmo zapochvah da slusham muzika. Ne sym imal problemi s tova, a i ot bashta mi znam, che mnogo ot tezi prikazki za goneniq sa si chisti legendi. Az imah problemi s kosata dosta po-kysno, v 10-klas, kogato daskala po himiq ne me puskashe v chas, zashtoto bqh s dylga kosa. Daje beshe viknal bashta mi da govori s nego, a bashta mi mu kazal, che nqma da me nakara da se podstrija. Daskala (Yakim Petkov) me ostavi na izpit po himiq (: No taka, ili nache go vzeh. I ne se podstrigah.
P.S. Извинявам се за латиницата, не беше нарочно. Svetyl, страхотна тема! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Това в кое даскало? Хахах, да те оставят на изпит заради косата. Баси ужаса
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ В Христо Ботев. Изпитът беше, защото цяла година той не ме пускаше в час и нямах никакви оценки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно заради такива като тоя са му викали Бастилията... Хайде, чакам и други помъдрели форумци.
ЕДИТ: Някой може и да разкаже история, разказана му от по-възрастен роднина... пак се приема, щом е от "онова време" ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
102-ро Основно - предупреден за изключване и ДПС(детска пед. стая) след като бях надраскал цялото училище с надписи ManOwaR и.... ЦСКА
![]() От 127-мо училище в 9-ти клас изключен заради дълга коса, мешка и изхвърлена чанта на учител през прозореца + счупен прозорец на даскал. От 31-во - изключен заради свирене на китара по време на час и грухтене със съученик, който танцува на бюрото на даскала. От 93-то принуден да напусна, защото след като бях набеден за неук металист даскалката отказваше да ми пише повече от 5 и влезнах с вратата един ден... Изключен от висшо частно заведение преди 3-4 години заради различия в убежденията ми породени от 'демоничната' музика, която слушам. Арестуван съм няколко пъти, повечето пъти заради футболно хулиганство, като много малък, след това ме арестуваха много често само заради съмнителен вид, черната ми фланелка и косата! Имам белези по тялото от какви ли не сбивания, предимно от Борисова и Мавзулея , както и 3 изкуствени зъба. Металящината ми е коствала много жертви... Не съжалявам. Леля ми е била с намалено поведение след като е гледала "Стената" за пръв път хванала една бяла фланелка и надписала с водна боичка Pink Floyd... заради това е трябвала да чака цели 2 години преди да може да кандидатства !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Арестуван съм няколко пъти, повечето пъти заради футболно хулиганство, като много малък, след това ме арестуваха много често само заради съмнителен вид, черната ми фланелка и косата! ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Металящината ми е коствала много жертви... Не съжалявам. Не баш "метълящината", но както и да е... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Хубава тема.
![]() Намалиха ми повидението и не ме приеха в комсомола, защото слушам метъл. ![]() Не ме вкараха в ТВУ, единствено благодарение на дядо ми, който беше борец против фашизма и т.н Стригали са ме милиционери в едно районо докато бях закопчан с белезници на един чугунен радиатор. Веднъж ме прибраха милиционери затова, че сме се събрали на античния театър в Пловдив и свирим на китари. Закараха ме в едно районно на което моя калеко е началник. Помолих ги да му кажат, че неговия племеник е тук, а този идиот (калеко ми), им казал да ме понабият малко повече за да "му минат тези метъли от главата". От тогава тлее непремирима вражда в нашата рода. ![]() И нещо хубаво: В 7 клас си хванах за гадже, най-готиното момиче в училище, щото бях метъл бунтар ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Нито баща ми, нито дядо ми или прадядо ми са били метъли, но пък дядо ми е загубил баща си на 8-9 годишна възраст. И защо?!
Защото е бил поп и шибаните комунисти са го извлекли от къщата му и са го убили.. После ми говорете за проблемите, които сте имали, заради това, че сте се правили на интересни и не сте искали да се подстрижете! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Virgin_steel, заяждаш се с хората по толкова плосък начин, че досмешава.Наблюдавам те от известно време.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Яка контра
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
После ми говорете за проблемите, които сте имали, заради това, че сте се правили на интересни и не сте искали да се подстрижете! ![]() Не е било проблем, нито съм се оплаквал, само споделих една историйка. Освен това не мисля, че е съм се направил на интересен след като не съм се подстригал, а си отстоях своето, така както правя винаги когато считам, че съм прав. Ако някъде имаше изискване да се ходи с къса коса, щях да го спазя, именно защото не се правя на интересен с неща, които са ми задължение. Така че, ако може, обмисляй изказванията си така както аз обмислям своите, особено когато коментирам хора, които не познавам, защото другото е признак за лошо възпитание. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, кой говори за проблеми ? За мен лично, това което съм изтърпял заради характера си и музиката, която слушам, е всичко друго, но не и ПРОБЛЕМ!!! По-скоро приятни спомени !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Извинявайте, но на мен така ми звучи.
И винаги ми е интересно, когато по-възрастни хора нападат по-млади и забравят или преиначават това, което са вършели те. От гледна точка на морала различни неща са с еднаква тежест, друг е въпросът, че моралът определено запада.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моралът винаги изглежда западащ, защото никога не е имало писана норма и определение за това какво е морал. Предполагам, че мярката за морала на един човек се определя от отношението на другите към неговите действия. Това, разбира се са абстракции, които са субективни. За мен няма морални или неморални хора, но има такива, които игнорирам и рядко се връщам към тях, а и предпочитам да се опитвам да живея в хармония със себе си, отколкото да се оглеждам прекалено много. Защото когато започна да се оглеждам, започвам да виждам прекалено много неща, които не харесвам, но и нямам намерение, нито пък сила да променя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
От 127-мо училище в 9-ти клас изключен заради дълга коса, мешка и изхвърлена чанта на учител през прозореца + счупен прозорец на даскал. Човече, ти кога си бил ученик !?!?
От 31-во - изключен заради свирене на китара по време на час и грухтене със съученик, който танцува на бюрото на даскала. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
102-ро Основно - предупреден за изключване и ДПС(детска пед. стая) след като бях надраскал цялото училище с надписи ManOwaR и.... ЦСКА ![]() ............. Надявам се да не приемеш думите ми като опит за обида, но като един от малкото хора, които те уважават тук бих искал да те попитам дали осъзнаваш, че тези неща показват основно простотия, а не метълщина? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ И ти си геймър, нали?
Знаех си.. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-June 07 Потребител N: 2136 ![]() |
102-ро Основно - предупреден за изключване и ДПС(детска пед. стая) след като бях надраскал цялото училище с надписи ManOwaR и.... ЦСКА ![]() От 127-мо училище в 9-ти клас изключен заради дълга коса, мешка и изхвърлена чанта на учител през прозореца + счупен прозорец на даскал. От 31-во - изключен заради свирене на китара по време на час и грухтене със съученик, който танцува на бюрото на даскала. От 93-то принуден да напусна, защото след като бях набеден за неук металист даскалката отказваше да ми пише повече от 5 и влезнах с вратата един ден... Изключен от висшо частно заведение преди 3-4 години заради различия в убежденията ми породени от 'демоничната' музика, която слушам. Арестуван съм няколко пъти, повечето пъти заради футболно хулиганство, като много малък, след това ме арестуваха много често само заради съмнителен вид, черната ми фланелка и косата! Имам белези по тялото от какви ли не сбивания, предимно от Борисова и Мавзулея , както и 3 изкуствени зъба. Металящината ми е коствала много жертви... Не съжалявам. Леля ми е била с намалено поведение след като е гледала "Стената" за пръв път хванала една бяла фланелка и надписала с водна боичка Pink Floyd... заради това е трябвала да чака цели 2 години преди да може да кандидатства !!! hahaha бате дебил си така трябва ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакайте, бе, уважаеми, не беше нужно да се сдърпвате така. Просто исках да чуя някакви такива историйки. Знам, че всеки си ги спомня с усмивка.
Едит: Честит концерт на Deep Purple. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Virgin_steel, заяждаш се с хората по толкова плосък начин, че досмешава.Наблюдавам те от известно време. Дали не ти е влезнало нещо в окото (или другаде) че не виждаш кой е започнал заяждането? От 127-мо училище в 9-ти клас изключен заради дълга коса, мешка и изхвърлена чанта на учител през прозореца + счупен прозорец на даскал. Човече, ти кога си бил ученик !?!?От 31-во - изключен заради свирене на китара по време на час и грухтене със съученик, който танцува на бюрото на даскала. Абе бях и колкото и да не се вярва на много хора завърших с 5.94 ![]() 102-ро Основно - предупреден за изключване и ДПС(детска пед. стая) след като бях надраскал цялото училище с надписи ManOwaR и.... ЦСКА ![]() ............. Надявам се да не приемеш думите ми като опит за обида, но като един от малкото хора, които те уважават тук бих искал да те попитам дали осъзнаваш, че тези неща показват основно простотия, а не метълщина? Всъшност може и да си прав, но като цяло в този период ако не беше метала, едва ли шях да си позволявам такива неща.Бях кротко дете иначе... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
От 127-мо училище в 9-ти клас изключен заради дълга коса, мешка и изхвърлена чанта на учител през прозореца + счупен прозорец на даскал. Човече, ти кога си бил ученик !?!?От 31-во - изключен заради свирене на китара по време на час и грухтене със съученик, който танцува на бюрото на даскала. Virgin_Steel, Доколкото знам, ти си по-млад с две години от мене. А аз в 9-ти клас ходех обрасъл, като чимшир и никой нищо не ми кзаваше. И освен това доста по-големи магарии сме правили. И пак нямаше изключванки. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
А на мен класната за всяка оценка под 6 заплаши, че ще ми реже по два сантиметра на единица по-надолу. И като изкарах 3 и 4
![]() ![]() ![]() Иначе баща ми ми е разправял доста неща, защото и той е бил малко по-бунтарски (за онова време) изглеждащ, но някакви по-фрапиращи случки май е нямало. И наистина, нека И тази тема не се превръща в бойно поле.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Virgin_Steel, Доколкото знам, ти си по-млад с две години от мене. А аз в 9-ти клас ходех обрасъл, като чимшир и никой нищо не ми кзаваше. И освен това доста по-големи магарии сме правили. И пак нямаше изключванки. 9-ти клас при мен значи 98-99 и 127-мо училище е известно с ръководството си и дивия комунизъм.Всички деца на политици, актьори и изобщо важни личности учеха по това време там... повечето си ги взимаха с лични шофьори! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Е, аз като израсла и изучила се в зорътъ на демокрацията, не съм имала вашите проблеми, но се сещам как веднъж, като бях 4-ти или 5-ти клас, по музика ни казаха че ако искаме, можем да си донесем музика от вкъщи и да си пускаме на касетофона на учителката. Аз тогава взех да ровя из на батко касетките и да си ги прослушвам къде кво има. По едно време попадам на няква песничка, дето ми се стори много...страховита и тръпкополазваща
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбила си им детската психика направо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
С кво?!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епа с харт ъф стийл, кфи са тия бруталистики...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
ХаХаХа аз само да вметна,че боя на сладките момченца с дългите коси все още си го има
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По мои няблюдения дългата косица рядко има нещо общо с какъвто и да е бой...
И ако сте чували народната мъдрост: "В празна саксия трева не никне.", да знаете че няма връзка ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
ае няа нищо по-секси от готин мъж с дълга коса слушащ рок...
playing : Rob Zombie - Dragula -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 21-June 07 Град: Пловдивъ Потребител N: 2157 ![]() |
Аз съм от по-новото поколение и не помня да съм имала някакви проблеми (дано и да нямам никога такива), относно музиката, която слушам. Обаче татето ми разказа, че един път, било някъде 1978 завел мама на ресторант и там ги помолили да напуснат, защото той имал дълга коса. Въпросният човек (баща ми) слушал тайно радио Лондон, защотот пускали рок и някой съсед-доносник го бил издал на милицията и после му направили досие за това.
-------------------- Quo Vadis Domine
http://i203.photobucket.com/albums/aa141/j...ka_/azimama.jpg Verba volant scripta manent |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Като влезна в даскалото 60 годишния "охранител" ме оглежда за гривни с шипове.Двама-трима от класа си носят ножове в чантите и джобовете,ама аз понеже съм с мноооого по-страшно оръжие,цяла гривна,тряя да ме проверява...
![]() иначе се говори че тая година ще се носят униформи(в моя град,само най-елитните 2 училища) и може да имам пак некви проблеми. иначе мн са ме псували щото слушам рок&метъл... -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми още по-хубаво.В смисъл дълга коса и красиво лице - задължително.А ако може и да е с камуфлаж ...и да изкуфява ...направо се разтапям!
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ Еха, че това съм аз... Шегувам се, разбира се.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Между другото жените не се сблъскване така сериозно с подобен проблем, защо ли?
Но истината е че заради косата и другите отличителни белези поставят хората под общ знаменател, и в определен тип поведение. Говоря дори и за сега. Ето това е лошото , че още не можем да надживеем предръсъдаците си, които гордо наричаме морал. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
По-скоро просто смесваме двете неща - предразсъдъците и морала. Понеже и двете засягат личното ни поведение
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Затова по-добре е да не се мисли!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
такам да се включа и аз...не че имам да кажа нещо от мое име, ноооооооооооо баща ми е закърмен с Пърпъл и АЦ/ДЦ и съм чувала адки много историй...сега се сещам...за косата не са му правели проблеми май (или поне е споменавал), но знам за едно от най-големите сбивания в София в кръчмата тогава в Бъкстон (една от малко) "Коцака"...сбиването е заради момиче, а в последствие се разраства в масов бой, заради 4-мата дебили-баща ми и още 3 ма ...полицията се намесва...има много ранени...и линейки...сички, мъже, жени сички в кюпа...много злобно!
Очаквайте включване скоро... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Това е един интересен "историй".
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ *иконка на речник*
![]() ^^ Заради момиче е било сбиването? Не можах да разбера защо заради баща ти и приятелите му после става големият бой? Защото са слушали метъл ли или? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ Еха, че това съм аз... Шегувам се, разбира се. Дали пък се шегуваш? ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^^da boq e zapo4nal za6toto ba6ta mi zqpal nqkakva macka...ponege e bil s metal po onova vreme i leka poleka drugite vigdat kao se bie i se metat i te v meleto...ne6to takova e bilo...
PS. mnogo se izvinqvam za latinicata, no nqmah nervi da q prevkliu4a tuk. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Твърде малка съм, за да имам някакви фрапиращи истории, но в 7 клас имах една учителка по рисуване, която много мразеше метъла.И един ден реши в час да седне и да ми обяснява, колко ужасна била тази музика, колко демонични послания носела и как умно момиче като мен (и скромно, и скромно
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^То при такава злобен характер, как момчето да не и бие шута - без значение метъл ли е, рапар ли е, рейвър ли е...
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 09:30 AM |