![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Темата ми едва ли ще привлече голям интерес, но никога не е излишно да се кажат една-две добри думи, особено отправени към Roger Staffelbach. Покрай голямата ми страст към творчеството на Vitalij Kuprij, преди няколко месеца започнах да слушам Artension, група, която двамата с Kuprij основават през 1993-та година. В техните албуми "Sacred Pathways" и "Future World", които ми станаха много любими, Staffelbach показва интересен стил на свирене и добра техника.
Радостната новина в случая е, че Роджър наскоро създава проекта Angel of Eden и дебюта на групата, озаглавен "The End of Never" вече е факт. Самият албум ми направи доста добро впечатление, разкрива големия потенциал на Roger Staffelbach като композитор и китарист, разчупена рифовка, завладяваща хармония и звучене и разнообразна ритмика, въвеждащи чудесно в атмосферата на "The End of Never". Завладяващи вокални партии и интересни клавирни мелодии и ефекти показват Carsten Schulz и Maestro Mistheria, докато основният акцент е поставен върху китарните сола, които звучат красиво, изпипани са с идея и се сливат идеално с музикалното цяло. Препоръчвам горещо албума на всички почитатели на хейви и прогресив жанровете, от тавата има какво да се чуе. Линк към албума в ArenaBG. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 03:05 PM |