![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Рубрика за метъл и рок тръгва от тази събота на страниците на националния всекидневник "Телеграф". Тя ще излиза в съботните броеве на вестника, под заглавието "Желязна завеса".
Автор е небезизвестният Цар на българи и ромеи, княз молдовски, шах ирански и император на Вселената Стефан Топузов. Акцентът на пилотното издание на рубриката е новата страница, която отварят небезизвестните финландци NIGHTWISH с новия си албум, озаглавен “Dark Passion Play”, и новата си фронтдама. "Бах му майката с колко чалга трябваше да се преборя, за да стане това", коментира авторът специално за Metal World. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Браво Стефчоо! Успех и да почерпиш
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Автор е небезизвестният Цар на българи и ромеи, княз молдовски, шах ирански и император на Вселената Стефан Топузов. "Бах му майката с колко чалга трябваше да се преборя, за да стане това", коментира авторът специално за Metal World. Хахахахахахах! Браво, браво за рубриката. И успех. Би ми било интересно да видя какво си написал за Nightwish. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Коелгите за малко да ме набият, щото бях написал, че "Once" е слаб. После го смекчих...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Поздравления, Стефане. Интересно ще ми е да почета тази рубрика. Успех с нея. =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Не мога да повярвам Стефан ще пише за Nightwish
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
На някой явно ще му вдигнат заплатат с 50лв.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Коелгите за малко да ме набият, щото бях написал, че "Once" е слаб. После го смекчих... ![]() абе, я show no mercy! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Eкстра
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ахяхяхя, браво! Успех с рубриката, и наистина, show them no fuckin mercy!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Мисля да си намеря някоя роднина,която си купа Телеграф и всяка събота да си режа статииките, накрая ще ги предлагам на стабилна цена на бъдещите ти фенове и поколници.
![]() Надявам се да ми попадне някое издание, браво и все напред, очаквам списание! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Честито!
Ще си купя една бройка в събота. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Урааа, вече ще се купува не само заради страницата с голите каки:) :П
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Браво и успех с рубриката!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако ви хареса, зарийте telegraph@telegraph.bg с благодарствени мейли, а жените с покани за секс към мен, за да не вземат да ми я спрат
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Тоя Стефан Топузов сигурно е голяма раута ше знаете. Вече може да взема да чете тоя вестник
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Коелгите за малко да ме набият, щото бях написал, че "Once" е слаб. После го смекчих... ![]() какъв е тоя боклук в подписа ти? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В твоя има два.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Браво и от мен! Много успехи! И на мен ми е любопитно какво ще бъде ревюто на DPP.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Точно пък тоя кандидат ако вземе повече от 5 %!!!!!!!! ше е ебати чудото!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Чудо ще е, ако някога кажеш нещо смислено....при това, без да обиждаш който и да е било... Ако бях пълнолетен, точно за Заимов щях да гласувам !
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Аз се чудя дали мога да гласувам за Заимов, при положение че съм с временна софийска регистрация? Я някой да ме светне.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Мисля, че можеш...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Опа, тъкмо навреме!
"До 13 октомври хората с право на глас и временна адресна регистрация могат да подават заявления за вписване в избирателните списъци на секциите, в които ще гласуват. Имате право да гласувате по настоящ адрес, ако тази регистрация е направена преди 10м. считано от публикуване на указа за насрочване на изборите." -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Заимов ще гласуваш, нали?
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
beyondtheblack А защо ще избереш точно Заимов?
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заимов го познавам от университета (СУ). Превеждал е твърде адекватно от френски на философски конференции - при положение, че, разбира се, не е философ. Направи ми впечатление на твърде ерудиран и изискан мъж, антипод на цялата нагла ганювщина. Вярвам му.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ако имах възможност да гласувам за някой, нямаше да е този Заимов
![]() ![]() И бтв преди 2 дни до Сити Центъра той май раздаваше някакви сини сърчица и караше хората да си ги закачват ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
beyondtheblack, де всички да мислеха така за него, поздравявам те за правилния избор
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми хубаво е правил човекът. Това ли ти е "показателят"...
^^ Да, ок, стига офф. Само да вметна, че ми е до болка познато отношението "всички са маскари"... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма спор, в момента най-нормално си обсъждаме. И без това тези дни нещо всички са в такова войнствено настроение
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ехаа, форумът свърши една полезна работа, много съм доволна и няма как да не споделя
![]() В 16.30 звъннах до Общината да питам дали мога да се регна за гласуване... Оказа се, че срокът е до днес и в 16 ч. са приключили работа с клиенти! Жената каза въпреки всичко бързо да отида. Отидох и тя ме чакаше на вратата. За 1 минута формалностите бяха уредени. ![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
извинявайте за тъпия въпрос, ама не съм запознат с кандидатите за кмет на София. Въпросният Заимов независим ли е и ако не - на коя партия е кандидат?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ъ, хайде направете си тема за изборите и стига пълнили другите с оффтопици!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Браво за статията, Стефане (и за страничката като цяло)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси
|
|
![]()
Коментар
|
|
Туу, вчера забравих да купя вестника. Имаше ли статия? За кого?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Има цици, а господин Топусоз се раздава на десета сраница.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Туу, вчера забравих да купя вестника. Имаше ли статия? За кого? Нямаше. Явно ще е през седмица. Иначе щеше да има за Down. Те са титуляри за следващата събота. Или Exodus. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Exodus викам аз!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОКи Sep, предупреждавай, да не забравям да го добавям в пазарския списък
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е ба мамата, и вчера забравих да купя вестника. Изтървах ли нещо?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз нещо не видях такава рубрика
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази събота акцентът ще е бъде "Nuclear Blast Festival" и ядрената канонада, която се очаква в София покрай него.
Защо иде чак сега второто издание, ще ви кажа лично, ако се срешнем. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ми, на феста все ще се видим. Гледай да имаш добро оправдание
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пуснаха ли го? Бахти кефа!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:36 AM |