![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Преди няколко месеца, лятото след сесията от липса на някакво смислено занимание реших да си направя профил в тоя сайт, за който бях чувал от доста хора... Оказа се, че от там могат да се научат доста интересни неща особено за накои групи, освен това се получават разни бюлетини и други такива работи... Дори за капак се случва някоя готина група, която не си чувал да ти изпрати рикуест и по този начин да намажеш нещо ново и яко!
![]() Също така можете да си аднете някое флашплеърче с музичка така че посетителите на профила ви да чуят нещо от "вашите" неща! Въобще готино е... ![]() Моя личен адрес там е http://myspace.com/ludnichar! Ако още някой има желание да сподели своя, нека пише! ![]() П.П. Уж гледах, ама може да съм недогледал, така че ако има вече такава тема моля да ме извините... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Всички сме у спейса
![]() http://www.myspace.com/dianachav Едит: предлагам темата да бъде и за банди, които сме открили в майспейс. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Всички сме у спейса ![]() Аз не съм ![]() Не успяха да ме зарибят изглежда... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И аз не съм у майспацио
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
ето ме и мене цък
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Досега съм си правил 4-5 профила в MySpace, и само след няколко дни ги разкарвам.
Не искам да обиждам това място, но при положение, че по посещаемост и значимост конкурира Google, е време девелъпърите му да се хванат и да го направят по-читаво, с нова концепция и най-вече да изхвърлят ColdFusion сървърите си, които се сгъват от претовареност и не могат да поемат заявките. Почти не си спомням случай да съм погледнал в профил в MySpace и да не съм видял javascript грешки, безумни лейаути и какво ли не още. Социалните мрежи в момента процъфтяват, а MySpace изглежда като леймърско уебсайтче пред Last.FM или FaceBook, например. BTW, горещо препоръчвам http://facebook.com/. За любителите на соушъл нетуъркинг-а, това е мястото. Просто вижте за какво става дума, а после сравнете с MySpace. Така де, чичо ви TerminalFrost няма да ви излъже! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Съгласна, макар и не особено наясно с терминологията, която използва
![]() Майспейс е пълна неразбория... -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ей ме и мен, отскоро съм там: http://www.myspace.com/warrior_ov_ice
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Социалните мрежи в момента процъфтяват, а MySpace изглежда като леймърско уебсайтче Самата истина! Една и от причините да не мога да го дишам! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 16-October 07 Потребител N: 2373 ![]() |
И аз не искам да обиждам тези, които не го харесват, ама фактът, че по посещаемост и значимост конкурира Google му е точно хубавото. Кому е нужно членството в световнонеизвестна и непосещавана соушъл нетуърк? Целта на Майспейс не е интимност, а публичност все пак.
Иначе аз не съм фен на никакви социални мрежи. Безбройни, скучни. А Майспейс е забавен ... "прозорец към света" ![]() А вие включихте ли се вече в Second Life, аааааааа???? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Аз се радвам на спейса заради музиката, която откривам там. Лесно и бързо се прослушват по 4 парчета от група.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^^ Всъщност, нито FaceBook, нито Hi5 или Last.FM са безизвестни мрежи, а притежаването на профил, особено във FaceBook се счита за проява на добър вкус. Идеята на MySpace e наистина страхотна, но за съжаление изпълнението и е крайно непрофесионално. А когато към лошата концепция се добави и това, че всеки може да прави почти всичко с профила си откъм клиентски код, мазалото става пълно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 16-October 07 Потребител N: 2373 ![]() |
е, ти много професионално го раздаваш...
аз гледам профански и се забавлявам като простосмъртен юзър. без изтънчени прояви на добър вкус... блондинка, кво да я правиш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Напълно съм съгласен с TerminalFrost, че дизайна на Myspace куца - дано го оправят скоро. Facebook-a е на светлинни години пред него, но пък там не откривам възможността за "artist spot", ако мога така да се изразя.
Иначе - http://myspace.com/rosenzah както и http://www.last.fm/music/prayer4eto -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
myspace е комерс! Сякви отрепки има там. Грозна раута.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Много помия гледам се излива, ама аз лично за 3-те месеца за които имам акаунт там съм открил няколко жестоки групи, при това защото те са ми поискали пълномощно... Представям си ако сам седна да търся какво ли ще издиря!
Пък вие си плюйте, лошо няма... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, "помия" е прекалено силно казано според мен. Освен това никой не е казал нищо лошо за групите там, а че като цяло услугите на MySpace suck big time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ей ме и мен, отскоро съм там:http://www.myspace.com/warrior_ov_ice ![]() ![]() ![]() ![]() World ov Worms! иначе съм myspace.com/sepulterahead -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
http://myspace.com/dihanie
Едно време му се зарибявах като че ли повече... -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ми ис хиър, иф ениуан ис интрестед ин идиътс: цък
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
myspace.com/bebepedofil
Принципно не търся "приятели" ама имам забавни снимки ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Може наистина да имаш забавни снимик, но позволи и на простите хорица да ги видят.
И снимката от Карандила , дето си сложил за тапет е много хубава. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз все пак да се възмутя от прайвит-а
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Да е верно съвсем бях забравил. Нищо здраве да е
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щом и жени ти се възмущават, няма как да не отстъпиш
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха ае знаеш ли как ме боли
![]() ![]() ![]() Освен това забравих и откъде от настройките и т.н.. ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Не ми е любимият сайт майспейс. Ще подкрепя възраженията относно дизайна и цялостната му структура. Тромав ми е, често и объркан. Но има и интересни неща,особено на тема музика.
Някой ден може и аз да си направя. ![]() ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 22-October 07 Град: Вършец Потребител N: 2383 ![]() |
Бъ в началото ми беше забавно, ама незнам някво скучно такова е... =) Не ме впечатлява много и все пак имам рег =) в профила си съм постнала линк =)
п.п.Предпочитам си VF ![]() -------------------- ![]() Hey you, see me, pictures crazy, All the world I've seen before me passing by, I've got, nothing, to gain, to lose, All the world I've seen before me passing by..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
и аз моя не съм го едитвал от 3 години
|
|
![]()
Коментар
|
|
ае пуснах си профила и снимките да не са на private за всички чикиджии
![]() ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 24-July 04 Град: София Потребител N: 571 ![]() |
http://www.myspace.com/gerouchin
Ей ма и мени , койт иска , да мъ идни ![]() Edit: Не съм се занимавал да си правя цветнотийки по профила....: ) -------------------- When the fate of so many
rests in the hands of so few, can the failure to be accountable ever be forgiven? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
-------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 19-January 08 Град: Пловдив Потребител N: 2547 ![]() |
Аз да не остана по-назад http://www.myspace.com/insomnia27
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Female 19 years old Nice... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Защо на мен урл-то ми е с цифри а на всички други е \името ???
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Хмм, майспейс ми помогна само с това, че чух едно демо от новия албум на Солфлай.Обаче махнаха цялото оставиха само някво 30секундно, мамка му...
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
^^ В началато на всеки урл-то му е с цифри. Можеш да го промениш от настройките(само веднъж).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Хаха ето ме и мен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Най-голямото село на света - майспейс
![]() ![]() Макар си има своите ползи... ![]() http://www.myspace.com/ZawHeR -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 28-January 08 Град: Плевен Потребител N: 2563 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз трябваше да си направя MySpace профил заради групата, в която свиря. Ето го - http://www.myspace.com/acidmartin, a ето и профила на групата ми - http://www.myspace.com/winternity.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 11-February 08 Град: София Потребител N: 2588 ![]() |
http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=260498622 На чиче тъпия профил...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Откакто Голямото село Майспейс се пръкна на хоризонта и е камък в обувката, винаги се чудя защо във всеки форум има по една такава тема.
![]() ![]() Както и да е, http://myspace.com/ZawHeR -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Наскоро и аз си направих профил там. Е го е - http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=243789241
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
http://youtube.com/watch?v=4qiV7-3N61E
Съгласен съм brother. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
тъкмо имах доброто желание да си направя профил там ама като го видях колко е смотано напрово ме отврати със самото си съществуване и не можех да се принудя да се регистрирам
![]() и защо по дяволите всичко е на испански или на незнам какъв смотан чингинайски език? Цитат Hombre
25 años Koniovo, Bulgaria -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
www.myspace.com/gadaboutsoundtracks
профила е музикантски, така че може да се чуят и издевателствата ми над музиката. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
www.myspace.com/gergana89
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някои вече ви посрещнаха и дведе
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разгонени младежи и девойки
![]() ![]() ![]() FTW -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Както каза парцалестеXXX преди време:
Пролет е!111 =O ;p -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто отношение!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Какво пак аз съм ви в на топа на устата
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е 'га пак добре, че не си на топа на нейде другаде
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Това е щот' каде топа свършва (или започва, зАвиси от гледната точка о.О) почвам аз
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, ужасяващий спамере, защо сееш твоето спамерско семе из девичата майспейс тема, ти, оплодителю на безгранични поустове.
о_O ![]() "Пролет е " ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вий се радвайте, че семето не хваща и не се размонажавам... явно трябва да си взема перверзативи (както казва Джоуи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Някой знае ли как да си оправя май спейса, че от няколко дни ми е на Испански?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да. Не влизай в него 1 година. Чух ,че така се оправял .
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
аз па чух че трябва да намериш испанец и да му направиш свирка
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На тоя тъпак Том някой трябва да му вземе MySpace-а, и да го направи наистина това, което трябва да бъде най-големия социален сайт. Ако аз имах сайт с толкова бозав код, посещаван от милиони всеки ден, щеше да ме е срам. Да, и щеше да ми пука. Единственото умно нещо, което направиха с MySpace, e че преминаха от смехотворния "език" ColdFusion на ASP.Net, защото преди това сървърите им се сгъваха от голямата посещаемост. Еталон в соушъл мрежите, от програмистка гледна точка за мен са Last.Fm и донякъде FaceBook (като изключим клиентския код на FaceBook и странната смесица между полувалиден семантичен и несемантичен код и това, че сървърната им част е на PHP, който просто скоро няма да може да поеме натоварването).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно деня в който почне да ми пука за такива глупости ритуално ще си направя сепуко. Намирам си яки групи , лафя с познати от България и чужбина и мога да се смея на чужди снимки. Друго не ме интересува - върши ми работа сайт-а.
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Никой не ми чете и коментира блоговете.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Гери,тфа за приятелите си е така.
Аз използвам сайта главно да се чуя с приятели от др градове,че скайпеца не винаги е най-доброто решение ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз го ползвам, за да си търся нови приятели. Обичам да се запознавам с нови хора. И за блогове. Много обичам да пиша разни неща и после да ги поствам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Нормално - в тоз сайт има 13 млн. регистрирани. А едва ли и 1/3 знаят половината функции на портала. Най-явните (коментари, приятели, профилчета, снимки, музика) всички ги ползват. Но блоговете - следят се само тези, за които си се абонирал
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами да се абонират и за моите.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, че за 13 "friend"-а какво очакваш
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Така и не можах да разбера как да си направя шибан профил и какво да правя след това.
|
|
![]()
Коментар
|
|
U teh smarthee
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
pwned
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато започнете да слагате голи снимки (момичетата само) в блоговете ще по1нат да ги четат всички!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Тогава просто ще ги изтрият...
Някой знае ли как да си оправя май спейса, че от няколко дни ми е на Испански?! ![]() Скролни най-отдолу на хоум пеъджа (там където се логваш) и там ще видиш линкове към разните версии на различни езици. us.myspace.com май беше на английски... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гери,бтв аз никфи блогове не получавам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
хъх, аз имам два-три блога, един от които стана доста...хм...популярен сред приятелите ми
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
"Ако не отварям myspace с internet explorer, не мога да си го правя шарен и хубав."
Нали това твърдение е грешно? Моля ви, кажете ми, че е грешно! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не, не е. Поне що се отнася до бетата на функцията за промяна на профил страницата. Онзи ден я тествах и през ФФ не захапа изобщо, явно към този момент е работила само под ИЕ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз снощи си преодолях мързела, обаче Огнелисичко не ги владее тея неща... Пък ИЕ изведнъж реши, че няма да зареди майспейс и се шашнах.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^Не знам дали правилно разбрах за какво си говорите тук но държа да кажа, че си цъкам с Мозилата и си направих профилчето както си искам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кажи ми как го направи, че на ИЕ вчера след 5тата забивка спрях да му ги броя. Сигурно имаше поне още 3 пъти по толкова.
Бтв, сега остава да кача и малко снимки, и всичко е 6. Ама мама като се върне от Перперикон ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко ще си кажа, нямаш проблем - хайде като се върнеш драсни лично - и дай линк към профила, че снощи като зяпах май не видях...
|
|
![]()
Коментар
|
|
М той е готов профилът, само снимките липсват. И някое по-така шрифтче да му сложим, че да стане харно.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
То и аз взех, че си направих профил, ама ме мързи да се занимавам много...
![]() http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=367299605 -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде и аз да се разпиша:
http://profile.myspace.com/134290460 -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам си нова песничка в профилче
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Тук съм и аз, но влизам от дъжд на вятър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Хохо, и аз много не се задържам във виртуалната кръчма, но и аз имам профил
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 05:37 PM |