![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Финландците BATTLELORE влязоха в Sound Supreme Studios, за да запишат с продуцент Janne Saksa своя пети албум, временно озаглавен "The Last Alliance". За смесването и мастерирането на музиката ще се погрижи Dan Swano. Според самите музиканти новият материал ще звучи като комбинация между "Sword's Song" и "Evernight". Ето и имената на някои от песните: "The Last Alliance", "Exile The Daystar", "Daughter Of The Sun", "Third Immortal", "Voice Of The Fallen".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Страх ме е...
=/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Нека видим какво ще сготвят. =) Комбинация между "Sword's Song" и "Evernight" звучи интересно, очаквам нещо по-добро от споменатия последен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Лично бих предпочела да не го намесват въобще, но те си знаят. Ако е по-скоро в духа на "Sword's Song"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ При положение че пеят за Средната земя, най-вероятно става дума за последният съюз между хора и елфи в третата епоха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Списъкът с песните ще е както следва:
01. Third Immortal 02. Exile the Daystar 03. The Great Gathering 04. Guardians 05. The Voice of the Fallen 06. Daughter of the Sun 07. Green Dragon 08. Awakening 09. Epic Dreams 10. Moontower 11. The Star of High Hope Албумът ще бъде издаден на 24 септември, а лимитираното издание ще съдържа бонус DVD с материали от концерта на групата по време на фестивала Metal Female Voices 2007 в Белгия. Ето и съдържанието на DVD-то: 01. Ghân of the Woods 02. Ocean’s Elysium 03. Into the New World 04. Buccaneer’s Inn 05. We Are the Legions 06. House of Heroes 07. Beneath the Waves 08. Sons of Riddermark -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Семпли от новия албум могат да бъдат чути тук.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Звучат ми чудесно. Не си бях пускал групата от доста време и мога да кажа, че откъсите звучат съвсем в тон със звученето, което харесвам в тази банда и ми припомниха какво е да слушаш този стил. =) Очаквам с интерес.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Хич не ме кефи....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Видеоклипа на "Third Immortal" можете да гледате тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
Не ми хареса. Даже ще се изкажа смело - направо ми е смешно това клипче... иска ми се пак да чуя нещо метълско от тях
![]() ![]() -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Според мен пък не е никак зле. Бандата никога не е била от "най-метълските", та тепърва да им търсим кусури в тази насока.
![]() ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"The Last Alliance" не ми хареса въобще, за жалост. А и причината е ясна - прозвуча ми като напълно естествено продължение на "Evernight", от което се страхувах, а именно той за мен е с класи под най-доброто, на което Battlelore са способни. Не казвам, че съм очаквала втори "Sword's Song", но все пак.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не знам, аз харесвам парчета като "Elves Of Luva", "Of Orcs And Elves", "Gollum's Cry", по-оригинални и интересни някак си, пък макар и не точно "в стила". А последните им два албума не съм ги слушал, ще видя за какво иде реч.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Клипът и песента не са лоши, но не са и нищо особено. Албумът все още не съм го слушал, но не ми се ще да вярвам, че е като "Евърнайт", който като цяло не ми хаереса.
Иначе за ме най-добрия им албум е "Third Age Of The Sun" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 09:20 AM |