![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Помия.
Голяма помия. Ама огромна помия. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Откакто си наеха клавиристка (?!?!??!) и Lord Worm ги напусна тая банда тръгна надолу. Не мисля да го тегля новия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
На мен албумът ми хареса. Наистина се е изгубил тотално духът на детаджиите Криптопси и бандата се е превърнала в поредната американска деткор формация. Малко е жалко за феновете. Аз лично нямам особени сантименти към музиката на Криптопси такава, каквато беше и затова нищо не ми пречи да харесам новия.
Интересен деткор е - някак сух и мрачен с побъркващ вокал. Не го сравнявам с Лорд Уърм певеца - просто ми харесва. Интересни са мелодичните включвания в иначе по деткорски звучащия монотоноизм. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
На мен албумът ми хареса, при това много. Дали са дет-кор, техничен дет метъл или всякакво си друго там всеки си решава за себе си! Не съм от феновете на Lord Worm и не съжалявам, че го няма. Обаче Mike Di Salvo ако бяха върнали... Както и да е! За мен The Unspoken King e приятна изненада. Евала!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Тотално разочароване за мене. И не затова, че е деткор, а защото групата в този албум е изгубила напълно своята идентичност и се е превърнала в една от стотиците еднотипни метълкор/деткор банди. Но най-лошото са тези отвратителни емо клийн вокали
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Сам по себе си албумът не е ужасен, но не може да се сравнява със старите неща на бандата. Очевидно е направен за една по-широка публика, но като така и така ще се продаваш, поне го направи като хората...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Като имам време ще го преслушам и като ми мине обхваналата ме вълна.
Иначе, за Криптопси имаме само едно коментарче: None so vile и... ![]() bow before teh banner of Cryptopsy!11 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Поредната група, която умишлено заряза стила си и се обезличи. "The Unspoken King" става за слушане, но в контекста на дискографията им не мога да го нарека другояче, освен провал.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:49 PM |