![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
http://youtube.com/watch?v=1UWAzFOK4YA
http://youtube.com/watch?v=98Qy6FhugBY http://youtube.com/watch?v=30AAU7r3vno http://youtube.com/watch?v=uimfKXgdUCQ&feature=related За любопитсво просто. Повечето тук сте прекалено metalheads & headbanger-и за да ви харесат, но аз се кефя много на смесващите различни стилове. -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Много готини вокални партии!
Обаче вярно много неща са се смесили вътре и въпреки това звучи много добре. Приликите с Horse The Band са повече от очевидни. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Само че Horse The Band са отвратителни, докато тези по стават за слушане.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Е, да.
![]() Онези са безбожно несериозни. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Готино е, само дето точно тия врещящи вокали не ме кефат като цяло.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
horse the band са велики, е! хаха
прекаленият gayness само понякога не е никак хубав. иначе enter shikari не са специални за мен, но май с тях свириха colon open bracket, което ги въздига повече. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
От къде мога да дръпна дискографията? Звучат повече от чудесно!
за Enter Shikari говоря ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
piratebay.org и isohunt.com
Имай предвид, че имат демота, Ep-та, 1 цял албум с ДВД - има го за сваляне рипнато, неиздавани песни и т.н. в data.bg има доста техни неща също, ако не се лъжа -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
Eeeeeeeeee НЕ ! Баси и стила .
Screamo/Metalcore/DNB/Trance/Punk/Rock/Brit-Pop/Hardcore/Emo ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Защо пък не? Много свежо и забавно, и на мен страшно ми допадат жанровите каши.
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новият клип с ,яко влияние на The Streets по едно време - които ненавиждам. Но съм им слушал в youtube новите други парчета наживо и яко dubstep и метал отново ще има
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9055NLRl-6Y -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
HORSE the band повече ме кефят, но и Ентъра не са лоши.
Тоя клип не е особено очароващ, но не е и прекалено лош. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[youtube]h9d4YjsmxCo[/youtube]
![]() http://www.youtube.com/watch?v=6qo432-KpgE Новият албум адски радва - малко по рок е ориентиран ,но има мощни изблици както преди и една направоо Doom част по-време на dubstep парче ![]() Все едно Oasis/Enter Shikari/Prodigy са миксирали албума наведнъж ![]() ЕДИТ - НЕ СТАВА ЗА ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ КЪМ ТУБАТА ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ти пишеш на кирилица, да не си болен??
Ще си дръпна дискографията на Enter Shikari, че ми звучат много свежо, а напоследък само алтърнатив ми се слуша. Нищо обаче не може да надмине последния на 36 Crazyfists, няма такава резачка! Ако намираш подобни на тях - споделяй... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пишеш на кирилица, да не си болен?? Ще си дръпна дискографията на Enter Shikari, че ми звучат много свежо, а напоследък само алтърнатив ми се слуша. Нищо обаче не може да надмине последния на 36 Crazyfists, няма такава резачка! Ако намираш подобни на тях - споделяй... Просто най-сетне сложих флекс тайп ,че сменях тъпата машина... Ами ,ако ще дърпаш дърпай всичко - демота , ЕП-та, Сингли, Ремикси и т.н. Ще видиш как се развива групата просто - за добро или лошо. Подобни на 36 ? Хм... труден въпрос. За мен най-добрият им е официалният дебют - въпреки ,че е много повече неометъл и хардкор отколкото последните 2 ,но ... GlassJaw навремето имаха сходни черти: http://www.vbox7.com/play:8db34ca2 http://www.vbox7.com/play:f2add40e Но от години не ги следя и дори не знам какво свирят сега и дали въобще съществуват И ей това може да чекнеш ...Щото вокала и пее добре и вкарва дране и скрийминг ... http://www.youtube.com/watch?v=hLMnVc5T0-0...PL&index=49 Предишната му група CALM - Creating A Live Inspirational Music - беше доста 36 на моменти http://www.youtube.com/watch?v=06U9fTndEG4 Само това им има на CALM v youtube-a обаче...ама си пазя 2 рипнати демота от едно аверче от NEW YORK ![]() мен ме е яд ,че са принципно стейдж група и правят яко шоу наживо ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Имат една слушаема песен и това е кавърът на Faithless.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Мен точно "чистите" вокали емо тип - ми действат на психиката... Иначе електронно поне в песента Sorry U R Not a Winner - Аphex Twin им е повлиял много
![]() Ако можеха да се избегнат поп звучащите клавири (на места) и емо вокалите, туко виж биха се превърнали в нещо аха любимо за слушане! -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
t0xIc,
Мда, Phoenix Mourning звучат доста мой тип. Принципно никак не подценявам чистите вокали за атмосферата в групи като 36. Затова и толкова харесвам последния им (дебюта им е много суров, съгласен, но последния ми се очерта любим). Така че търся дори банди с повечко подчертано чисти вокали, но не прекалено емо, такива определено НЕ СА 36 Crazyfists в момента. Намирам всичко в torrents.ru. Дискографията на Enter Shikari е дръпната, ще ги видим. Харесваш ли Misery Signals, въпреки че се отклоняваме от темата? Поздрав с "Of Malice And The Magnum Heart" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ау да еба, преслушвам сега пак Common Dreads и ме грабва много повече отпреди.
![]() IT'S GLOOORIOUUUSSS OUTSIIIIIDEEEE <3 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ем страхотно албумче е, непопадащо в даден музикален стил
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе по-нехващащо е от TTTS поради още по-големия микс стилове, но ги признавам за талантливи. Да вкараш такава супа от влияния и да не звучиш тотално хаотично и неадекватно си е супер.
Даже май в последно време надминават Хорс дъ банд в класацията ми лична :> D.t.A. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Интересно, доста интересно...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новият албум е ебаси мощния, влиза директно венозно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4004 ![]() |
Ти да видиш!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Кой ви учи да ги слушате тея отвратителни педерастии бе ???
![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:14 PM |