![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Кой според вас е най-сполучливия кавър на HammerFall от албума им ,в който има песни на стари групи.
HammerFall - Masterpieces(2008) ![]() Genre: Heavy/Power Metal Year: 2008 Country: Sweden (Gothenburg) Bitrate: VBR 44.1kHz, Joint Stereo Size: 117 mb Current line-up: Joacim Cans - Vocals (1996-) (ex-Warlord (US), ex-Lost Horizon (Swe), Mrs. Hippie) Oscar Dronjak - Guitars (1993-) (ex-Desecrator (Swe), ex-Ceremonial Oath, Crystal Age) Pontus Norgren - Guitars (2008-) (ex-The Poodles, Damage Done, Talisman, Great King Rat, Jekyll & Hyde, The Ring) Fredrik Larsson - Bass (1994-97, 2007-) (ex-Crystal Age, ex-Evergrey, None, Cans, Death Destruction) Anders Johansson - Drums (1999-) (Art Metal, ex-Silver Mountain, ex-Yngwie J. Malmsteen, ex-Empire (Ger), ex-Winterlong, Jens Johansson, The Johansson Brothers, ex-Keegan , Planet Alliance) Tracklist: 1. Child Of The Damned (Warlord Cover) 3:44 2. Ravenlord (Stormwitch Cover) 3:33 3. Eternal Dark (Picture Cover) 3:10 4. Back To Back (Pretty Maids Cover) 3:40 5. I Want Out (Helloween Cover) 4:39 6. Man On The Silver Mountain (Rainbow 3:27 Cover) 7. Head Over Heels (Accept Cover) 4:38 8. Run With The Devil (Heavy Load Cover) 3:38 9. We're Gonna Make It (Twisted Sister 3:37 Cover) 10. Breaking The Law (Judas Priest Cover) 2:14 11. Angel Of Mercy (Chastain Cover) 5:42 12. Rising Force (Yngwie J. Malmsteen's 4:31 Rising Force Cover) 13. Detroit Rock City (Kiss Cover) 3:56 14. Crazy Nights (Loudness Cover) 3:41 15. Nar Vindarna Viskar Mitt Namn (Roger 3:09 Pontare Cover) 16. Flight Of The Warrior (Riot Cover) 4:22 17. Youth Gone Wild (Skid Row Cover) 3:20 18. Aphasia (Europe Cover) 2:34 67:35 ******************************** DOWNLOAD |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
засега ме мързи да го тегля,но следващите няколко дни ще го преслушам
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Всичките са страхотни. Евала
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Kакво толкова казах
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Това ще се тегли
![]() Detroit Rock City и Ravenlord са велики кавъри!!! -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
5. I Want Out (Helloween Cover) 4:39
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Всъщност това е единственият кавър, който ме радва.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
2. Ravenlord (Stormwitch Cover)-Този кавър на мен ми допадна най-много ,може би защото този албум от който е песента ми е един от любимите на Stormwitch.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Всъщност това е единственият кавър, който ме радва. Ставаше въпрос за това, че най-нелюбимата ми банда прави кавър на най-любимата ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
И той, и Rising Force направо ме разревават от яд...поне за кавърите можеха да вземат някой мъж да пее...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Не мисля да го тегля,особено след като четох коментарите...а и малко се издразних,че утвърдена в жанра си група като Хамърфол(не ги слушам по принцип) издават цял албум с кавърчета
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Това ще да го дръпна и аз в близките дни. Обложката радва много, ама аз искам нови песни...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Най-сполучлив помоему е Head Over Heеls на Accept, Angel Of Mercy е известен от Crimson Thunder. Очаквах с нетърпение да чуя и Aphasia на Europe, но се е получило голямо мазало, не всеки може да е Норъм все пак...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Храбрият воин Чукопад напада отново
![]() Иначе споделям мнението на преждеизказалия се за "Head Over Heеls" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
За мен Ravenlord, Head over heels и I want out са най-добрите им кавъри
![]() Стейджи, знаеш си ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Те повечето кавъри в тази компилация вече са издавани под една или друга форма. Тези на "I Want Out" и "Ravenlord" като че ли са ми любими. "Angel Of Mercy" пък направо звучи като тяхна песен. И Деси, никак не е зле изпълнението на "Rising Force".
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Е, аз не си кривя душата, че момчетата свирят много, ама...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Нямам намерение да слушам този албум!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Освен, че повечето кавъри вече сме ги чували, всъщност и новите не ми се сториха на ниво. Чудесно звучат, но ми се струват еднотипни и с нищо оригинални.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 20-March 08 Потребител N: 2644 ![]() |
От всички най-много ми се откроява Hammerfall - I Want Out(Helloween)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
3-4 не ги знам. Като си пусна пак нета ще ги чуя.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз съм ЛУД!
Tracklist: 1. Child Of The Damned (Warlord Cover) 3:44 4. Back To Back (Pretty Maids Cover) 3:40 8. Run With The Devil (Heavy Load Cover) 3:38 11. Angel Of Mercy (Chastain Cover) 5:42 Всичките тези песни мислех, че са си техни и са ми едни от най-любимите! ВТФ!!!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Мен всички кавъри ми харесаха!Направени са доста добре според мен.Въпреки че повечето вече ги бях слушал и другите ми направиха впечетление.
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Стабилна работа, новите кавъри доста ми допадат. Crazy Nights звучи много свежо, но няма как да надмине феноменалния кавър, който Therion правят.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Всички радват, но тези са ми любими.
Ravenlord (Stormwitch Cover) I Want Out (Helloween Cover) Run With The Devil (Heavy Load Cover) -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Аз не знам тази група точно за какви "шедьоври" може да има наглостта да говори!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Има точно толкова право, колкото всяка друга голяма метъл група.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^Именно, но пък не виждам смисъл да се хабим тези, които сме харесали въпросните изпълнения. Затова накратко - "I Want Out", "Ravenlord", "Angel Of Mercy", "Run With The Devil"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
И аз естествено съм за I Want Out
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз естествено съм за I Want Out ![]() Ама то и няма как да стане, а пък не е и необходимо, каварите се правят не за да са 1:1 с оригинала, защото него вече си го слушал, а за да чеуш как тази песен звучи в изпълнение на определена група. Ако този кавър го изпълнят BATHORY дори няма и да познаеш тази песен на кого е, и така трябва да бъде, всяка група си има начин на пеене и свирене. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Хубави кавъри правят момчетата, само не знам дали имаше нужда от цяло отделно издание за тях... Време е за нов дългосвирещ албум, а не за компилации, юбилейни издания, антологични DVD-та и т.н.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Хората явно предвиждат, защото на официалния им сайт пише, че до Февруари 2009-а не планират никакви изяви...
Или пък сработване 6 месеца??? ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Очакванията ми се потвърдиха официално
![]() ![]() ![]() Новината е от понеделник (http://hammerfall.net): Цитат On Monday, August 11th, the recordings of the new HammerFall album begins. The release, scheduled for February 20th, 2009, is the seventh studio album in the band's career, and the first with both Pontus and Fredrik.
Blogs will be up and running during the recordings, as usual. You'll find them right here, starting with the drum recordings next week. Some of the new songs are: "Any Means Necessary", "Legion", "Hallowed Be My Name", "No Sacrifice, No Victory" and "Life Is Now". Complete track listing to follow. -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хохохо-хо-хо, точа си зъбите от много време за изцяло нов запис, трябваше си! Новината идва доста приятно, чакам...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Току що разбирам, че са избрали нов китарист и то момчето от The Poodles, което е страшно добра новина, защото това е единствената група, която съм чувал да се опитва да прави олд скул музика (глем, хард), а да се получава нещо страшно интересно и разнообразно. Ако му дадат да композира, сигурен съм, че ще е много свежо попълнение.
А ако всички грозни членове на Hammerfall напуснат за сметка на такива като новия китарист и новия (стар) басист, то определено бандата ще загуби личния ми приз за най-зле нарисувана шведска група! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^ Аз от сегашния състав само барабаниста съм готов да го пусна. Нито с китарата на Dronjak, нито с вокалите на Cans бих се разделил.
Иначе се радвам, че ще има нов албум, имената на песните също не звучат зле. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:57 AM |