![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Вокалистката на NIGHTWISH Anette Olzon е записала партии в две парчета от новия албум на шведите PAIN. Наследникът на миналогодишния "Psalms of Extinction" се очаква на пазара през октомври от Nuclear Blast Records.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Anette Olzon е записала партии в две парчета от новия албум Надявам се са я записвали как щрака с пръсти, 'щото иначе с друго не може да помогне пълноценно. Браво на Peter, чакаме това, което ни е приготвил, няма как да е лошо. Макар че аз повече бих се израдвал на нов Hypocrisy. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Петерчо вече напълно е изгърмял щом и с тая ще пее.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Много зле! Дано наистина се чува по-малко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
PAIN rulz
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Тая е като инфекция, където попадне разваля. Но пък тук може просто да се задейства естествения подбор - слабите да отпаднат. С твърде много плява се претрупа жанра.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хаха, ебаси якото, денс-формация Пейн ще има ^^
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Оооооооо ще очакваме с голям интерес. Предполагам, че Петер все ще измисли нещо уникално.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
God...Дано излзе нещо добро...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тавата ще носи заглавие "Cynic Paradise", ето я и обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Ще ми падне в ръчичките!!!
![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Бря, точно като съм заминавал за море е пусната темата и не съм я видял. Супер, чака се.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
дам албума вече е съвсем готов. да видим кога ще го пуснат...онзи ден се бяха похвалили в Май Спейс. Погъделичкаха ми любопитството определено...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Списъкът на песните:
01. I'm Going In 02. Monkey Business 03. Follow Me (feat. Anette Olzon) 04. Have A Drink On Me 05. Don't Care 06. Reach Out (And Regret) 07. Generation X 08. No One Knows 09. Live Fast - Die Young 10. Not Your Kind 11. Feed Us (feat. Anette Olzon) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Очаквам шведската повлекана да извие кръшен глас в следващия Kataklysm, както е тръгнало да осира албуми на Nuclear Blast.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
няма ли да има мацки на китарата и баса бе? на двдто добре се справиха ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
ТУК може да се чуят семпли от всички песни в албума, плюс едно цяло парче
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 15-February 08 Потребител N: 2601 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=uv_BW_WJp5o
Лайв на Follow Me, с участието на Анет |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Уау, това ще бъде един доста добър албум.
За сега успях да чуя само I`m Going in и Have A Drink On Me, но и двете са страхотни! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никога не съм предполагал, че ще го кажа, но във "Feed Me" Anette не само, че не ме дразни, но даже ми харесва как пее... Явно индъстриъл е стилът й, не симфоник пауър.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Венци, с лека (и общо-взето маловажна) поправка (песента е "Feed US"), отбелязвам, че пак ми взе думите от устата. Не съм особена фенка на точно тази страна на Петерчо, но честно казано ме кефи албумът, а и включванията на Анет този път СА адекватни и звучи добре!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Опа, грешка, за "Follow Me" ставаше въпрос. Хахаха, ебати обърквацията се получи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
По този случай, в "Heart Full Of Fire" на Brother Firetribe тя също не звучи зле, всъщност това бе единствената песен с нея, в която включването й не ме подразни, даже напротив. Ще видим дали ще си остане само това парче, остава да чуя нещото на Pain.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:31 PM |