![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
"Sofia Music Enterprises" обяви официално, че на 28 октомври в България ще гостува бившата вокалистка на Nightwish Tarja Turunen. Концертът ще се проведе в зала "Универсиада" в София. Продажбата на билетите стартира на 21 юли (понеделник) чрез мрежата на "Тикетпро" и Билетен център НДК, а цените им са както следва: 20 лв. за първите 500; 25 лв. предварително; 30 лв. на място.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Много хубава новина!
Задължително ще се присъства. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
"Sofia Music Enterprises" Фънки е поканил бившата вокалистка на клубната група. Колко мило... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Ииии това е много хубаво. Дано да е истина.
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
"Sofia Music Enterprises" Фънки е поканил бившата вокалистка на клубната група. Колко мило... Хахаха, точно това си помислих и аз. В тази насока установих за себе си, че е по-добре да видя Таря без Nightwish, отколкото Nightwish без Таря в сегашното състояние на бандата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Хмм,тая година ще влезе в историята
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
На феновете и честито. Аз не съм от тях. Но датата 28ми Октомври е великолепна.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Любо, според мен клубната група му е поискала твърде много, а той няма изгода да проведе пореден концерт тази година, билетите за който ще са по над 50 лева. Така че е трябвало да се задоволи с Tarja.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
В Универсиада ще видим, но дали ще чуем нещо...
-------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Там сме:) (довлно потривайки ръце каза той)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Нещо не ме радва тази новина...а пък толкова им се радвах преди 7 години и 2 албума
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Нещо, на което попаднах на официалният и сайт:
We are glad to announce the band that will tour with Tarja in South America during August and September. Tarja Turunen Vocals Doug Wimbish Bass (Living Colour, Madonna, Jeff Beck, Rolling Stones) Kiko Loureiro Guitars (Angra) (нещо, на което Нико би се зарадвал да види.) Maria Ilmoniemi Keyboards Mike Terrana Drums (Masterplan, Savage Circus, ex Rage, ex Malmsteen) ![]() Max Lilja Cello (Hevein, ex Apocalyptica) едит. Дано се запази в този вид групата за дата и в България. -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Е, то в Южна Америка те винаги май си свирят с нея...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Васкей, а ако и тука доде с него
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Леле бати кефа. Честно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^^ Нали тва казвам, че няма как да стане, при положение, че той в този албум свири точно на две песни акустичните партии. А и точно китарист като Кико никога няма да тръгне да свири толкова обикновени парчета, каквито са соловите на Тария.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Толкова съм щастлив, че най-накрая ще мога да видя мойта любима певица, Таря, наживо, просто не мога да си намеря място от радост! Още утре ще ида да си купя билет, ох, 28-ми октомври е толкова далеч, не знам дали ще изтрая, ще умра от нетърпение! Дано да пее само сопрано!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
^ Ама това в подписа ти наистина е Росица Кирилова!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Толкова съм щастлив, че най-накрая ще мога да видя мойта любима певица, Таря, наживо, просто не мога да си намеря място от радост! Още утре ще ида да си купя билет, ох, 28-ми октомври е толкова далеч, не знам дали ще изтрая, ще умра от нетърпение! Дано да пее само сопрано! Направо взе думите от устата ми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
"Sofia Music Enterprises" Фънки е поканил бившата вокалистка на клубната група. Колко мило... Хахаха, точно това си помислих и аз. В тази насока установих за себе си, че е по-добре да видя Таря без Nightwish, отколкото Nightwish без Таря в сегашното състояние на бандата. Май и аз го останових. Всъщност съм адски скептично настроена. Истината е, че не съм сигурна, че Таря имам какво да покаже. Да, един от най-красивите гласове,които сме чували, но... да си го кажа направо, страх ме е, че ще липсва емоция. Или поне ще е смешна. Остава и някой "кавър" на Найтуиш да изпее. И все пак, при възможност с кеф ще отида, ако не друго то поне... шоу мисля, че ще е. Честито на печелившите. п.с.: гвоорим за бившите NIghtwish все пак... няма как да говоря обективно. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Малко ме съмнява Терана и Лорейро да се задържат още дълго с Тарчето,но поне до концерта тук е възможно
![]() Аз не бих отишла, не защото имам нещо против нея, но нито ме впечатлява особено, нито намирам гласа й за особено "красив"... -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сетлиста от концерта в Аржентина на 6 септември!
![]() 01. Intro 02. Boy And The Ghost 03. Lost Northern Star 04. My Little Phoenix 05. Passion And The Opera 06. Sing For Me 07. Nemo 08. I Walk Alone 09. Mike Terrana solo 10. Ciaran's Well 11. Phantom Of The Opera 12. Enough 13. Feel For You 14. Poison 15. Wishmaster 16. Die Alive 17. Calling Grace 18. Dead Gardens / Symphony Of Destruction -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
омфгомфгомфгомфгомфгомфгискамдаотидаааааа
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Кой спомена за кавъри на Найтуиш?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ако и това е сетлистата тука, просто ще се сплескаме!
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
КОГА Е КОНЦЕРТА?!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъ
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Отговорът на този въпрос се съдържа в първото изречение на първия пост в темата.
Кой спомена за кавъри на Найтуиш? Няма нищо лошо жената да изпълни 6 песни от репертоара на групата, към която е принадлежала допреди 3 години, и чийто облик е оформила до голяма степен. Освен това, в крайна сметка някой трябва да ги изпълнява тия песни качествено при положение, че нейните бивши колеги определено няма как да се справят с тях в момента. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Уважавам начина, по който го виждаш, но аз не мога да приема, че ще дойде и ще пее тия песни, а групата, в която е била допреди 3 години, смята да записва наново албуми, 'щото не-знам-си-кво (така и не разбрах това верно ли беше, ама имам спомен, че го четох в официалния сайт... Но на моята памет не може да се вярва).
Отначало бях много навита, но вече не ми се ходи. Особено като видях какво е пяла. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще "пее тия песни"? Таря ще изпълни 10 песни от своя последен солов албум. Прегледай колко песни от последните си албуми свирят групите по принцип - на концертите си в България Kamelot изсвириха 5, Metallica - 2, Behemoth - 4, Evergrey - 5....... И т.н. На фона на това, 10 нови песни ми изглеждат съвсем в реда на нещата. Меко казано...
И откога хората започнаха да се срамуват да слушат класиките на любимите си групи по време на концерти? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:10 AM |