![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Китарният виртуоз от Германия AXEL RUDI PELL ще издаде тринадесетия студиен албум с групата си на 24-ти октомври. Тавата е озаглавена "Tales Of The Crown" и ще се появи чрез SPV records. Тук можете да видите обложката, а тук - да чуете част от песента "Higher". Eто и пълният списък с имената на парчетата:
01. Higher 02. Aint Gonna Win 03. Angel Eyes 04. Crossfire 05. Touching My Soul 06. Emotional Echoes 07. Riding On An Arrow 08. Tales Of The Crown 09. Buried Alive 10. Northern Lights |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хах, това заглавие сякаш продължава една основна линия между последните 4-5 албума (изключвайки Diamonds Unlocked), а пък частта от Higher звучи доста приятно и някак малко по-разчупено от това, което чувахме в последните години. Прислуша ми се Пел, дано албумът изпадне по-раничко!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Напълно съм съгласна
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 09:50 AM |