![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
В началото на септември Dave Mustaine и компания ще се отправят към новото си студио в Сан Диего, Калифорния, за да започнат работа по следващия си албум. Продуцент на наследника на "United Abominations" отново ще е Andy Sneap, работил с имена като NEVERMORE, EXODUS, ARCH ENEMY, MACHINE HEAD. Албумът ще е първата студийна изява на китариста Chris Broderick с групата.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Eга му проговори Господ на Мъстейн и му каже, че Метъла е зло и да започва да свири грегориански химни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Eга му проговори Господ на Мъстейн... Абе, че е поизкукал, поизкукал е, ама май не си говори сам още ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ Хайде не. Помните ли к'во стана като Господ говори с Толки?
![]() Инак по темата, чакам албума с огромно нетърпение и очаквам от музиката доброто старо мегадет звучене, каквото блестящо демонстрираха, че могат да постигнат с последния албум. Беше тотален цикъл като излезе, нека пожелаем новият да е също толкова грабващ - Мъстейн си знае работата. =) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Сега и на гости да дойдат, ще черпя съседката с фъстъчки ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Съседката ти ли ще ги кани?
Иначе се надявам с този състав да изкарат нещо могъщо, като последните два албума. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Радостно. Без да твърдя, че групата е имала дори един слаб момент в творчеството си, бих казал, че последния ми се стори крачка напред. Лично аз обаче бих се радвал ако видя още малко разнообразие в тематиката на песните. Стига чувството да си остане на такова ниво.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Супер, дано да ни смачкат с тоз албум!
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Появи се малко инфо на сайта на Мегадет, засега става ясно, че албумът ще започва с инструментал, който много приличал на "Into the Lungs of Hell", ще има десет парчета в него. Мъстейн разкрива и едно от заглавията, а именно: "The Hardest Part Of Letting Go", която според него ще трогне много хора.
Струва ми се доста странно това заглавие, ама ще видим. А и засега никъде не съм се докопала до нещо повече, дори демо. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
'Бе ще се чака, то е ясно.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 09:10 PM |