![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Ето какво намерих на тази тематика из нета :
Нека погледнем Myspace .... профили набъчкани с картинки, музика и емотикони ... "О, безумний юроде ..." Българи си правят регистрация там, и вместо да пишат на български си правят описанието на английски ... ЗАЩО ?!?! Някой тъп американец да ни оцени профилчето ли ?!?! Няма смисъл ... Спам Пълно е с манияци, които само почват да пишат глупости безсмислици и пращат спам, за да им гледаш техния профил или някакви емотикони които ОЩЕ ПОВЕЧЕ спамят защото препращат към някакви шибани сайтове, които ти вкарват spyware само .... не наистина е досадно някой роботизиран дебил да ти досажда ... ти го плюеш той ти отговаря " Здравей ![]() Различните вариации Ами харесва ми че Myspace е направен за доста нации т.е. на различни езици. НО КЪДЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ ?!? Няма го, защото на никой не му пука за дребната ни, мизерна държава ... тогава защо се регваме ? Защото сме овце ... просто е ... Но абстрахирайте се от проблема че няма български. Един път докато си щракам наляво надясно и какво става --> Myspace вече е на испански "!"W:!:#:!"!" И следващия един час се опитвах да превеждам испански и да върна Myspace на английски ... защото хората създали сайта са умни и не са сложили някъде падащо меню от което да сменяш езика безпроблемно, а го скрили дълбоко в дебрите на сайта ... Известните групи, изпълнители и т.н. Някой ще каже "Оооо Myspace е якоо, щотоо си чатиш с хора от metallica, чатих си със Бритни и със Том Круз също...". Ето това е най овчото изпълнение ... Мислите че наистина говорите с тях така ли ? или че като са ви приели request-а вече сте им първи приятели ??? Представям си просто как James Hetfield седи с очилца пред някакъв лаптоп и отговаря на феновете си ![]() Пример : Metallica has 923659 friends. ![]() Даа ... вярвайте все още ... Единствената причина Има само една причина поради която уважавам Myspace : Възможност за изява на неизвестни нови групи, на модели и т.н. Това са хора, които вече ако им пишеш има възможност наистина те самите да ти отговорят. И заслужават да имат място откъдето хората да научат за тях, ако ги потърсят в гугъл да излезе техния профил и т.н. ------------------------------- Нека помислим по доста сериозен въпрос, а именно олимпиадата в Пекин ... Не е ли странно как страна която едва влиза в топ 10 на олимпийските игри, изведнъж обира сички медали просто като по поръчка! Как стават тия работи? Конспирация, ето как! Лошото Ясно е че се оваляхме в лайната още от самото начало и представянето ни беше доста срамно ... Нетипично за нас ... винаги сме били едни от най-добрите на олимпийските игри, а този път - ИЗНЕНАДА. Почи никакви медали не хванахме ... колкото да се каже че сме ходили ![]() Китай-домакини и медалисти Не е ли поне мааааааалко съмнително как Китай точно този път, когато са домакини почнаха да печелят медали? Е аз имам няколко теории: * Въздухът - струва ми се че или китайците са привикнали на по особенния въздух там, или има някакви примеси в него, които помагат само на китайците * Допинг - тяхната страна, техните правила ! Решили са да метнат тук таме по една пачка и хоп --> Ние сме дъ бест! Все пак не забравяйте че организацията на олимпиадата струваше около 60 милиарда ![]() * Мутанти - инжектирали са им нов вид експериментална ваксина и вследствие на глобалното затопляне тя е променила ДНК-то на бъдещите участници. Властите са скрили това от останалите журита, комисии и т.н. и са вкарали мутанти на олимпиадата. Чисто, ефективно, перфектно! * Изнудване - заплашили са, че ако не спечелят достатъчно медали ще спрат да произвеждат стоки ?!? ------------------------------ Така не ви ли дразни как всички си пишат OUT до скайп името ? Не ви дразни така ли ? МЕН ПЪК МЕ НЕРВИ !!! Сега ще ви обясня защо: Излишна Консумация Първата причина е че не е зле да си изключвате компютъра докато не сте във вас, по простата причина че харчи ток, а всъщност на него нищо не се извършва. Добре сега ще кажете "Ами ако тегля нещо?". Ами теглете си нещото, но изключете скайп !!! Имате ли представа колко ресурс заема ?!?! Безсмислено е !!! "Интересните" вариации Аут, АуТ, ауТ, аут, Out, ouT, OuT, OUT, out, Ауть, Aut, auT и тъ нъ. Синдромът на "кучето" Така като напишете хубавичкото OUT до скайп името си знаете ли как звучи? Ами все едно гледам как един човек си е написал "Ех, най накрая излязох, за първи път ми е, сега спокойно ще "отида" да се изходя до онова дръвче, ще погоня пеперудките и ще донасям пръчки !" Има ли смисъл да се пише че сте някъде, все пак skype не е живот ! Хайде да се обаждаме на всички преди да излезем, за да им кажем, че ще излезем. На кой му пука?!? Сякаш на някой му пука .... XD е,какво мислите ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
![]() Пич, не си давай зор да пускаш толкоз теми ![]() Едит:Конспирации с Й ли е? -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Така ще кажеш ти конспираторее
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат("Хиподил") Тежко е да си говедо, а е скучно да си умен
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Слава на Конспираций, нашият император.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Конспирацийте рулес ве
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^^
![]() Да, лорде, пише се конспирации. Но това, което казваш за май спейс е глупаво с някакви ненормални уж патриотични доводи. Цял свят говори на английски, но нека май спейс е на български заради нашата държавица. Ъ?! Дай да не се регистрираме в чуждестранни сайтове, щото.. ъ.. защо, де? Защото сме българи ли.. а там не говорят на нашият език? Не само в Испания, говорят на испански, ю ноу.. глупости говориш. ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Конспирациите са вредни за здравето, както физическо, така и психическо...освен това са създадени за унищожаването на хора, склонни към разнищване на конспирации. С други думи - no point in this anyway
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
да ви имам проблемите.
И свободното време! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
На LordZombie мосля, че трябва да му се забрани, да пуска нови теми...
![]() И ебаси конспирациите дето си измънал. Пиши си в случайни глупости и не задръствай форума с тъпи теми. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
тва за скайпа много ме изкефи
![]() ![]() ![]() ![]() даже се чуда защо са ми още в скайпа такива хора... ![]() другата тема за MySpace: ми, то там само емовци и разбирачи има ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
![]() ![]() ![]() изненада ме. LordZombie, това наистина ли го приемаш сериозно? Доста от нещата, които си намерил имат смисъл, но са далеч от някакво невероятно откритие, още повече от конспирация. (пише се конспирации) -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
ЯХЯХХЯХЯХЯХХЯХЯХХЯХЯХЯХХЯХЯХЯХХЯХЯ
Надявам се просто да си битов алкохолик и да си се напивал здраво, преди да пуснеш всяка една тема тук. И прав си, това, че няма майспейс на български (АПОКАЛИПСИС!!!), е конспийрацийа, това, че сме се провалили на Олимпиадата, също е конспийрацийа, както, разбира се, и това, че повечето ти абонати в скайп са тъпи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
A вас не ви ли дразни като видите някъде да пише "Жени" и като влезнеш да е кенеф?!
Ебаси! -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Мен пък темата ме кефи, няква абсолютно безмислена
![]() ![]() Предлагам ти някои теми върху които можеш да разсъждаваш: 1. Защо някой хора плюят семките на динята, други ги гълтат, а трети ги вземат от устата си с ръка? 2. Защо върху клавиатурата буквите не са подредени последователно? 3. Трябва ли да ходим по голяма нужда, след като можем да повръщаме? 4. Защо докато брулим орехи не пеем българският химн, това не е ли проява на безхаберие към собствената ни държава? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Хахаха.. да живеят конспирацийте
![]() ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
A вас не ви ли дразни като видите някъде да пише "Жени" и като влезнеш да е кенеф?! Ебаси! Ахахаха. е тфа беше ![]() Между другото и мен ме кефи да слушам за разни конспирации от рода на:"Германска лунна база 1942-ра", "Как американците не са кацнали на луната"(да и на мен не ми харесва политиката им, но отдавна имат технологията), и т.н.Не че има голяма истина в тях, просто ми е интересно да слушам. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
You - the ignorant
take sides in these three dimensions Nullify importance confined within the page -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Абе, тва 'конспираций' да не е някакъв химичен елемент?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
LordZombie, bro къде го измисли, че Китай едва влизали в top10 на медалите, та те не излизат от top4 от Барселона насам... поне пиши верни неща наред с философските размисли.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Това е доста интересна тема.
Преди години футболният отбор на Дан Колов(Сенник) беше постигнал 16 поредни победи в ОФГ Габрово като отбелязваше средно по 6 гола на мач. След контестация подадена от Юнак (Кормянско), случаят беше разследван от частен детектив. Оказало се, че в Сенник слагат в ракията рядко срещана и почти непозната билка, наречена "Козя муцунка"(Kozus Muccaris). Въпросното биле придавало стимулиращо свойство на гроздовата ракия, и не на последно място - фантастични вкусови качества. За жалост случая така и не стигна до съда, защото детектива занимаващ се със случая - Велко Аспарухов изгуби целия доказателствен материал по време на риболов в Янтра. Понастоящем той има къща и лозе в Сенник. Отборът на Дан Колов пък не успя да влезе във В група, след като 7 от основните му играчи прекъснаха състезателната си кариера и бяха настанени в клиниката за алкохолици в Суходол. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Всички знаем, че има страшно много неща, които периодично се скриват от масата хора поради една или друга причина като убийствата на Кенеди, Даяна или Мартин Лутър Кинг или кацането на луната, 11ти септември или наличието на извънземен живот на Земята и т.н.. Според вас къде са най-тъмните петна в познатата ни история, най-големите заблуди и конспирации и защо и как фактите са били изопачени?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 79 Регистриран: 13-February 09 Потребител N: 3260 ![]() |
Ауу конспирацийки... Много ги обичам. Винаги съм бил привлечен от този "материал". Някак си така от самата идея за десетима чичковци насядали на кръгла маса, наговаряйки се срещу най-обикновените средностатистически земляни направо ми потичат лигите
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не се ли пишеше конспирациЙ?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Конспираций може и да е бил римски император, но няма нищо общо с българския език
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
^^ако ми дадеш друг пример за дума в множествено число, която завършва на "й" , може и да се замисля, иначе ще се радвам да напишеш мнението си по темата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
конспирация
констипация конституция продайте ги другиму. скука. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Всичко е конспирация на Световната Фармацевтична организация, аз ги знам вси4ките им конспирации на тия. За какъвто и проблем да ме титате ога да ви кажа
![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Шведите ви заблуждават, че е виновна Световната Фармацевтична Организация, и продължават да си вършат пъклените планове на техен гръб.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Конспираций!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди няколко дни един човек ми обясняваше около 3 часа как всички големи модни компании били основани от еврейски фамилии. Те диктували модата и измислили голите кръстове с цел да направят останалата-нееврейска част от човечеството импотентна(за жените евреи голите кръстове са недопустими). Като го чух за пръв път ми се стори абсурдно, даже расистко, но..не е чак толкова нелогично...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Като видях темата се сетих, че утре по дискавъри, ще дават за Нациските конспирации. Трейлъра беше доста интересен, ако имам време и не забравя ще седна да ги видя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 24-June 08 Потребител N: 2817 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 7-January 09 Потребител N: 3196 ![]() |
Ми аз лично си имам майспейс, но за така нареченото инфо и коментари на английски... то си е до хората. Мойте са си на Български... златен съм бе. Ползвам си го за да си споделяме снимки с приятелчета. Даже ми е достъпен само за приятелите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() http://www.mladiinfo.com/2010/01/25/conspi...ast-and-the-us/ Доста сериозно ми се струва. Определено ще му обърна внимание! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
бхаха интересна тема, как не съм я забелязал
![]() Цитат * Въздухът - струва ми се че или китайците са привикнали на по особенния въздух там, или има някакви примеси в него, които помагат само на китайците * Допинг - тяхната страна, техните правила ! Решили са да метнат тук таме по една пачка и хоп --> Ние сме дъ бест! Все пак не забравяйте че организацията на олимпиадата струваше около 60 милиарда wink.gif Още няколко няма да свидят на никой. * Мутанти - инжектирали са им нов вид експериментална ваксина и вследствие на глобалното затопляне тя е променила ДНК-то на бъдещите участници. Властите са скрили това от останалите журита, комисии и т.н. и са вкарали мутанти на олимпиадата. Чисто, ефективно, перфектно! * Изнудване - заплашили са, че ако не спечелят достатъчно медали ще спрат да произвеждат стоки ?!? хех всичко е 1 към 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Брех, конспирация има във всеки един миг от безмисленият ви животец, но малко от вас дори биха и посмели да помислят върху този факт ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:22 AM |