![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Абе аз съм регистриран отдавна, ама бях баннат от зли сили за няколко години... Наскоро се сетих за форума и викам да видя какво ще излезе.
Иначе съм на 21 от Велико Търново, но уча в София медицина. Слушам метъл и съседите отгоре как правят секс. Бях с дълга коса,ама се постригах наскоро,никой не може да ме познае вече!Трябваше да обера банка май... Тук е весело,при вас как е? -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Еми добре дошъл отново тогава,дано 'злити сили' да ги няма вече ;д
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Бях с дълга коса,ама се постригах наскоро,никой не може да ме познае вече!Трябваше да обера банка май... Ахахаха. Това е яко. Мене един приятел цял месец ме подминаваше по улицата като се подстригах, а аз си мислех че ми е сърдит. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Слушам метъл и съседите отгоре как правят секс. Ах, какво съвпадение... ![]() Добре дошъл... отново ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Оу, стар нюкъмър. Вилцомен!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Сряда съм на изпит стискайте палци, после ше се напием грандиозно!
![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:40 AM |