Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> RATM, podkrepqte li borbata im?
evidence
коментар Dec 1 2003, 10:04 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 3
Регистриран: 1-December 03
Потребител N: 341

Moje i da gresha, no ne sym zabelqzala da ima mnogo pochitateli na RATM w Bylgariq?
Ako ste sred pochitatelite na grupata, shte se radwam da kajete kakwo hareswate w neq: zwucheneto ili neprimirimostta im nad nesprawedliwostta?
promeni li wi s neshto? Naprawi li wi po-malko rasisti ili tozi problem wi e bezrazlichen? Mislite li, che s albuma BOLA se izcherpaha ideologicheski?

Nqkoj da gi e gledal na jiwo? smile.gif)

Imate temi za razmisyl, rage-owe!!!
Pishete, puk da widim smile.gif

be HAPPY
evidence
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори (1 - 25)
Beerzebub
коментар Dec 2 2003, 01:10 AM
Коментар #2

Da schlägt es links

Група: Приятели
Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Град: София
Потребител N: 8

Явно трябва да се поуграмотя... Сякаш ми говориш на развален древно-монголски диалект... huh.gif

--------------------
meh.

+Quote Post
Grishnackh
коментар Dec 2 2003, 11:43 AM
Коментар #3

Прослушващ метъл
**

Коментари: 139
Регистриран: 27-October 03
Потребител N: 314

Малко странно ми се струва да пеят против правителството, корпорациите, комерса и т.н. а в същото време да се возят на кадилаци...

--------------------
Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 2 2003, 05:42 PM
Коментар #4

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Те са върли комуняги. Сигурно затова не ги слушам толкова много. Имат обаче някои мооого яки песни: Bombtrack, Wake Up, Freedom, People Of The Sun(тая всъшност ми е най-любимата), Bulls On Parade, Testify, War Within A Breath....
Като цяло са готина група. Само че крайните политически послания ме отблъскват. Сори.

--------------------

+Quote Post
evidence
коментар Dec 2 2003, 11:32 PM
Коментар #5

Непросветен
*

Благодаря на малкото хора, които сте си изказали мнението. С това сякаш се потвърди интуицията ми, че феновете на rage наистина трудно се намират дори и в метал форум като този. Но, дай Боже да греша smile.gif
Що се отнася до комунизма - не виждам какво толкова лошо има в него и какво е лошото да си комунист?!! Даже, това, което ме привлича в rage е именно това. Имате право да не го харесвате, разбира се, но помислете, защо не го харесвате? Защото, по медиите постоянно тръбят, че това е гадна идееология или защото не съответства на вашия кръгозор?
Политическите послания са облечени в музика, именно, защото така по-лесно се достига до масите. Музика, която те заангажирва с проблеми, които иначе би пренебрегнал. А, ако си малко по-отворен за чуждите проблеми и неволи, може би ще се опиташ да ...както казва Хипократ :"Ако не можеш да правиш добро, то поне не прави зло." smile.gif
Grishnackh, мисля, че кадилакът е една кола предназначена за средната класа американци. Така, че не виждам защо да не карат такива коли smile.gif Да не би да ми намекваш, че демагогстват? Каквото и да им е финансовото състояние на пичовете, убедена съм, че ще останат да си живеят скромно материално, защото не са материалисти, макар и да знаят, че битът определя поведението на човека.
Пишете, пък да видим !!!

evidence

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 7 2003, 04:02 PM
Коментар #6

Facepalmer

Ами аз мразя комунизма защото разбирам от история. Няма какво повече да обяснявам.
Това evidence от Faith No More ли е? bye.gif

--------------------

+Quote Post
Peter
коментар Dec 7 2003, 06:49 PM
Коментар #7

Poisoned

Коментари: 1407
Регистриран: 12-May 03
Град: BG
Потребител N: 101

Kato muzika ne spadat kum ljubimite mi, no kato idei napulno gi podkrepqm!

Mejdu drugoto nqkoi izob6to znae li kakvo e tova komunizum? Za6toto tova, koeto e bilo tuk 45 godini i v ostanalite "soc"-strani ne e bilo komunizum, a diktatura na durjavata (sega e po4ti su6toto, samo 4e diktaturata e na kapitala). Na sega6nata vlast i e izgodno da suzdava takova mnenie za komunizma, za6toto kogato horata deistvitelno razberat kakvi sa ideite edva li 6te iskat sega6nata sistema wink.gif

+Quote Post
Hansi
коментар Dec 8 2003, 03:38 PM
Коментар #8

Bard

Коментари: 1140
Регистриран: 30-May 03
Потребител N: 123

Абсолютно си прав, много малко хора си имат представа какво значи комунизъм.

--------------------
1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit.
3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image.
4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat.
5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right.
6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it.
7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid.
8. Thou shalt never assume.
9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you.
10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost.

+Quote Post
evidence
коментар Dec 10 2003, 01:05 PM
Коментар #9

Непросветен
*

Комунизмът е обществено-икономическа система, при която всички хора работят колкото могат, а употребяват толкова, от колкото имат нужда. Това е система, при която пролетарията не бива експлоатиран. Ресурсите, които природата ни дава, принадлежат на обществото, а не на някой/и фабрикант/и.
Много неща, могат да се изприказват по тази тема, но същината на комунизма и социализма е, че не биваш експоатиран, има справедливост.
RATM се обавяват силно против експоатацията на човешкия труд и това ги прави подкрепящи комунизма. Гледайте клипа "Guerilla radio" и ще разберете, за какво става дума.
Хубавото в рейдж е, че са американци, но с ултра леви убеждения. Всички мн добре знаем, че америакнците не си падат много по комунизма. Имат над какво да работят още smile.gif
SepulTeraHead, ти ме разконспирира. evidence е песен на Faith No More smile.gif

Чакам да пишете.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 10 2003, 05:52 PM
Коментар #10

Facepalmer

По-скоро ние имаме над какво да работим. Комунизъм sucks soviet ass!

--------------------

+Quote Post
Peter
коментар Dec 11 2003, 06:11 PM
Коментар #11

Poisoned

Evala evidence!!! Deistvitelno ima kakvo da se govori po tazi tema, za6toto horata qvno ne sa c 4as.

SepulTeraHead i v Rusiq ne e imalo komunizum. Po-dobre pro4eti ne6to za ideite, za6toto tova, koeto sega6nata sistema ni nabiva v glavite e absoljutna glupost!

+Quote Post
Metanoia
коментар Dec 11 2003, 09:00 PM
Коментар #12

I Am The Bloody Earth

Коментари: 515
Регистриран: 4-February 03
Потребител N: 25

Цитат(SepulTeraHead @ Dec 7 2003, 04:02 PM)
Ами аз мразя комунизма защото разбирам от история. Няма какво повече да обяснявам.

Хехе... а пък ако разбираше и от икономически теории пък съвсем проблеми нямаше да имаш...

П.П. От коя история разбираш? От тази, писана от историци завършили по "комунистическо" и решили сега да го оплюят... или от "хамериканската", преподавана на "хамериканчетата"... или? Не си дообяснил. w00t.gif

--------------------
Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.

+Quote Post
falio`
коментар Dec 11 2003, 11:57 PM
Коментар #13

Burned from hope

Коментари: 1741
Регистриран: 18-February 03
Потребител N: 45

RATM sa grupa koqto vinagi mnogo me e kefila. podkrepqm i ideite i i muzikata me privli4a dosta. i az sum zabelqzal 4e sa malko horata koito slushat RATM, ama koi znae... liubima pesen ne moga da opredelq (si4kite ma4kat qko) a liubim album moje bi mi e parviq. spored mene sled 3tiq album se promeniha dosta neshtata. moje bi se komersializiraha..neznam. ne me interesuva v kakvi koli se vozqt, sled kato produljavat da se borqt sreshtu nespravedlivosta. kitarista im tom morelo (koito e strashen muzikant) postoqnno pravi protesti sreshtu pravtelstvoto i sled tva vliza v zatvora za poreden pat za po 2-3 sedmici, taka 4e ne mislq 4e si jivee kato pi4 shtot ima qko kinti i ne mu dreme za nishto i , 4e tva koeto peqt e samo za pred publikata.
ama sled kato zac de la rocha si trugna i suzdadoha audioslave (s chris cornel) ve4e totalno se razpadna zamisala.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 12 2003, 02:36 PM
Коментар #14

Facepalmer

Цитат
П.П. От коя история разбираш? От тази, писана от историци завършили по "комунистическо" и решили сега да го оплюят... или от "хамериканската", преподавана на "хамериканчетата"... или? Не си дообяснил

Имам си источници.

--------------------

+Quote Post
Peter
коментар Dec 13 2003, 07:31 PM
Коментар #15

Poisoned

SepulTeraHead ne si prav, no vseki si ima sobstveno mnenie...

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 14 2003, 12:21 PM
Коментар #16

Facepalmer

Ами не знам доколко съм прав и доколко разбирам от комунизъм, но съм много анти това:

--------------------

+Quote Post
Peter
коментар Dec 14 2003, 12:28 PM
Коментар #17

Poisoned

Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2003, 01:21 PM)
Ами не знам доколко съм прав и доколко разбирам от комунизъм, но съм много анти това:

4e Stalin e bil bokluk, tova e qsno. No tova, koeto e bilo po negovo vreme ne e bilo komunizum!!!

+Quote Post
Metanoia
коментар Dec 14 2003, 08:45 PM
Коментар #18

I Am The Bloody Earth

Коментари: 515
Регистриран: 4-February 03
Потребител N: 25

Цитат(Peter @ Dec 14 2003, 12:28 PM)
4e Stalin e bil bokluk, tova e qsno. No tova, koeto e bilo po negovo vreme ne e bilo komunizum!!!

Всъщност изобщо не е ясно това. Единствения начин Сталин да се справи с предателите от обкражението на Ленин, които са водили Русия до разпадане е бил да бъдат избити... Приказките за 100 млн. избити от "комунстическия режим" или пък от Сталин (в частност) са просто смешни по простата причина, че тогава в Русия не е имало толкова хора...
Горе-долу същото е и за Хитлер - милиони избити евреи, когато Германия има най-много нужда от работна ръка... айде де! (П.П. Не твърдя, че няма избити, напротив, ама тая работа с газовите камери, където ей така, за кеф са убивани евреи са инсинуации)

--------------------
Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.

+Quote Post
Peter
коментар Dec 14 2003, 10:06 PM
Коментар #19

Poisoned

Цитат(Metanoia @ Dec 14 2003, 09:45 PM)
Цитат(Peter @ Dec 14 2003, 12:28 PM)

Всъщност изобщо не е ясно това. Единствения начин Сталин да се справи с предателите от обкражението на Ленин, които са водили Русия до разпадане е бил да бъдат избити... Приказките за 100 млн. избити от "комунстическия режим" или пък от Сталин (в частност) са просто смешни по простата причина, че тогава в Русия не е имало толкова хора...
Горе-долу същото е и за Хитлер - милиони избити евреи, когато Германия има най-много нужда от работна ръка... айде де! (П.П. Не твърдя, че няма избити, напротив, ама тая работа с газовите камери, където ей така, за кеф са убивани евреи са инсинуации)

Hm... ne sum dostatu4no kompetenten za Hitler i gazovite kameri...

No misulta mi e, 4e nikoga ne e imalo komunizum v deistvitelniq smisul na tazi ideq.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 15 2003, 06:11 PM
Коментар #20

Facepalmer

А същия човек на мен ми разправя че съм бил заблуден... brickwall.gif

--------------------

+Quote Post
Hansi
коментар Dec 15 2003, 08:36 PM
Коментар #21

Bard

Коментари: 1140
Регистриран: 30-May 03
Потребител N: 123

Цитат(Metanoia @ Dec 14 2003, 08:45 PM)

По-голям предател от Сталин здраве му кажи. А това за 100-те милиона кой го е казвал първо, че нещо не съм чул и второ Сталин е избил толкова много от собствената си партия които са му противоречали, че нямам думи и трето той е избил цвета армията, виж в който и да е смислен източник и ще видиш колко офицери е избил през 1937-38г., та голяма част от армията е била напълно небоеспособна дълго време, добре че Хитлер не е започнал първо със СССР, че щял да успее.

А за Хитлер ако не знаеш, първо е избил достатъчно германци, почти всики членове на комунистическата партия, а даже и социалдемократите. За евреите мога само да ти кажа, че са спасени само в България и Дания, някои които са успели да избягат навреме и оцелелите от лагерите, виж колко са това и виж общата им бройка преди и тогава пак ми разправяй, че не били милиони избити, а и да не говорим каква голяма бройка концлагери е имало и че в някои по номерата които са татуирани и нацистите са определяли колко са били живи и убити. Така че много лесно се проверява това.

Та не говори глупости за нещо от което явно си нямаш никаква представа.
ranting.gif ranting.gif ranting.gif ranting.gif ranting.gif

--------------------
1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit.
3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image.
4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat.
5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right.
6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it.
7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid.
8. Thou shalt never assume.
9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you.
10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost.

+Quote Post
Ed_Hun†eR
коментар Dec 15 2003, 09:49 PM
Коментар #22

Прослушващ метъл
**

Коментари: 237
Регистриран: 2-September 03
Потребител N: 250

Цитат
тая работа с газовите камери, където ей така, за кеф са убивани евреи са инсинуации

E moga da ti kaja, 4e wuob6te ne sa izbiwani za kef. Hitler moje i da e bil lud(toi daje ne e i bil lud , prosto e imal ogromna maniq za weli4ie i fiks ideq da zavladee sveta),oba4e w su6toto wreme e bil mnogo hitur umen. Za da wodi woina sa mu trqbvali pari, a koi ima pari evreite-te, te tui ili ina4e nito sa germanci i kakvito sa hitri pak biha se izmuknali ot boinoto pole.Taka 4e za Hitler evreite sa bili po-polezni pod formata na sapun , za6toto 6te im wzeme parite.Sy6to taka w gazowite kameri ima izbiti nad 1 milion cigani,nedugawi i ludi.Towa su6to e bilo mudur hod za6toto se e oturval ot kradliwata papla4 i e osvobodil ob6estvoto ot malcinstva ,koito sus svoite neduzi go durpat nadolu.Taka 4e Hitler ni6to ne pravil za kef,a s cel ,a celta opravdava sredstvata

--------------------
It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!!

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 15 2003, 10:31 PM
Коментар #23

Facepalmer

Аре не ми фалете Хитлер!

На Сталин наистина му признавам т5ова че се е разправил доста брутално с бандата разбойници на Ленин. Но освен тях е избил и милиони други. Архипелаг ГУЛАГ? Това говори ли ти нещо?

--------------------

+Quote Post
bobz
коментар Dec 15 2003, 11:39 PM
Коментар #24

Fyeld's vocal
**

Коментари: 106
Регистриран: 19-January 03
Град: Sofia, Bulgaria
Потребител N: 13

Vednuj vidiah 4e SepulTera se e opital da nalee mozuk i e opital pak po-dolu, ama mai Evidence ne e uspiala da go razbere. Az vsushtnost imam vupros kum neia:
Ti dade opredelenie za komunizum (dali e napulno viarno e druga istoria), ta ti sobstveno smiatash li, 4e tozi durjaven stroi ili sistema moje da sushtestvuva taka kakto si go opisala? I dumi4kata utopia ne go li opisva po-to4no?
ranting.gif

--------------------
...GOT YOU ALL IN CHECK!!!

+Quote Post
bobz
коментар Dec 15 2003, 11:45 PM
Коментар #25

Fyeld's vocal
**

Коментари: 106
Регистриран: 19-January 03
Град: Sofia, Bulgaria
Потребител N: 13

A ina4e Rage sa mi edna ot liubimite grupi i se radvam, 4e ne sa izpiali nishto za komunizma. Ina4e vsi4kite idei kato: svoboda (na slovoto), borba sreshtu upravliavashtite, da se obediniavame i t.n. sa blizki na vsi4ki i ne sa strogo komunisti4eski t.e. s dve dumi az ne vzimam ideite, koito izpoviadvat v istinskia jivot naserizono, zashtoto kakto kaza SepulTera niakolko puti - te i ideia si niamat kakvo e istinski komunizum.
p.s. spored men kato AmErIkAnTzI im e pozvoleno da sa zabludeni v tova otnoshenie
ranting.gif

--------------------
...GOT YOU ALL IN CHECK!!!

+Quote Post
Peter
коментар Dec 16 2003, 11:22 AM
Коментар #26

Poisoned

Цитат(SepulTeraHead @ Dec 15 2003, 07:11 PM)
А същия човек на мен ми разправя че съм бил заблуден... brickwall.gif

Ako govori6 za men - ami ne znam kakvo ob6to ima Hitler s komunizma... wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th August 2025 - 10:59 PM