![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Знам, че подобна анкета може да прозвучи малко странно... Но вече на няколко пъти се случва един от челоновете на този форум да си зяпа монитора и въобще да не му пука, че в леглото му има жена... Та реших да проверя дали има и други подобни случаи.... Просто любопитство.
-------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Предусещам кофликт:
ЖЕНА vs. ФОРУМ Люта битка ще е... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Interesna anketa:)
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Да наистина-тва чий мозък го роди сега?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе ако щете ми вярвайте, но последния път когато жена ми беше у нас по едно време четях форума.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 2 2003, 03:19 PM) Абе ако щете ми вярвайте, но последния път когато жена ми беше у нас по едно време четях форума. ![]() Ами да, аз заради такива като теб направих тази анкета. Защото си имам един на главата, който ако успея да го вдигна от компютъра е идеален, но изпусна ли го да седне и да наотваря форуми... забравя за всичко друго! -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Myrtviqt_zvqr @ Dec 2 2003, 05:46 PM) Ами да, аз заради такива като теб направих тази анкета. Защото си имам един на главата, който ако успея да го вдигна от компютъра е идеален, но изпусна ли го да седне и да наотваря форуми... забравя за всичко друго... Не забравяй момента когато този същия при пристигането си първо се лепва за РСто, а после те оглежда в какъв "екип" си в момента... ![]() ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Metanoia @ Dec 2 2003, 04:42 PM) Не забравяй момента когато този същия при пристигането си първо се лепва за РСто, а после те оглежда в какъв "екип" си в момента... ![]() ![]() ![]() Мда, и това го има, ама ти си мълчи- не е нужно да даваш идеи и на другите как се прави, когато отиват някъде и ги чака жена в секси черни готик дрехи, готова да свали всичко по себе си... То не че и сами няма да се сетят първо да се лепнат на компютъра и, ама айде ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Myrtviqt_zvqr @ Dec 2 2003, 07:06 PM) не е нужно да даваш идеи и на другите как се прави, когато отиват някъде и ги чака жена в секси черни готик дрехи, Че не бяха готик, не бяха. ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм.... Виждам, че темата не ви вълнува особено... а на мен наистина ми се искаше да знам кой какво смята по въпроса..... жалко.....
-------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат Абе какъв секс? Форум RULZZZ! Hahahahahaahahahahah!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
К'во лошо има в готик дрешките?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами нищо... нали се свалят!
....... Голи снимки? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Обикновено когато гаджето идва компютъра е изклю4ен.Трябва да пестя ток пък и се разсейвам...
![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 11 2003, 07:39 PM) К'во лошо има в готик дрешките? ![]() ![]() ![]() Аз ги поддържам с 2 ръце ... буквално. ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 11 2003, 08:39 PM) К'во лошо има в готик дрешките? ![]() ![]() ![]() Mi super qki sa si, nqma ni6to lo6o mnogo qsno ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Обикновено когато гаджето идва компютъра е изклю4ен.Трябва да пестя ток пък и се разсейвам... ![]() Ето това е... Кефиш! Така се прави.... А кои са тия двамата пичове, дето могат едновременно и секс да правят, и форум да гледат?!?... Евала!!! Я да ни понаучат малко и нас, че... аз тия неща май не ги умея още ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Забранено под 18! дръшки преди 1 год си направех сефтето сега съм на 15 btw СЕКС рулз
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Благодаря, че ни уведоми. Имахме нужда да знаем.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 12 2003, 04:01 PM) Ами нищо... нали се свалят! аз щях да кажа че който си е хубав си е хубав във каквито и да е дрешки..ама сега след гения на Стефан ще добавя и "без да е във каквито и да е дрешки" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sledva6toto glupavo izkazvane molq... (za MustFeedBlooD)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Jan 6 2004, 08:28 PM) Sledva6toto glupavo izkazvane molq... (za MustFeedBlooD) Гласувам с четири ръце ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Цитат QUOTE (Peter @ Jan 6 2004, 08:28 PM) Sledva6toto glupavo izkazvane molq... (za MustFeedBlooD) Гласувам с четири ръце интелигентно е, няма спор. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 08:40 PM |