![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
BARREN EARTH е името на нов проект на музиканти от групи като KREATOR, MOONSORROW, SWALLOW THE SUN и MANNHAI. Бандата е създадена през есента на 2007-ма година и според официалното изявление, "съчетава елементи от модерния и традиционния дет метъл с фолк и седемдесетарски прог рок". Това лято BARREN EARTH са записали в Jive Studios няколко парчета, които можете да чуете тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Парчетата звучат страхотно! Очаквам скоро още мат'риал, ама дано не се бавят една година с още 4 парчета
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Здраво дуумче си е това. Ама нещо не видях Криейтърец из музиканчичи.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Когато видях заглавието на темата по-скоро очаквах да чуя нещо за Миле Петроза, но явно няма да имам това щастие засега.
Все пак си направих труда да чуя и четирите парчета и ми се струват доста обещаващи, а всъщност няколко пъти съм чувал за афинитета на ИлиСирнио (или както там се чете името) към фолклорни инструменти и най-вече ситар. Жалко, че го няма Миле ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Мен не ме впечатлиха. Успях да чуя само първите две, но нищо различно, нищо запомнящо се (не само жанрово, но и от стила на групите им). Друго щеше да е ако вокала на Moonsorrow пееше тежките, а другия само чисто.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Готино звучат!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
Парчетата са добри,ама ако влезе някой Kreator-ист няма да е лошо.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 07:55 AM |