![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
След като обявиха, че се събират отново за европейско турне, Limp Bizkit обявиха и датите за него.
Добрата новина за хилядите им фенове у нас е, че на официалния сайт на бандата фигурира и България. 29 юни, Академик! Още не се знае кой ще бъде промоутър, не е обявена и цена на билетите, нито дата за пускането им в продажба. http://www.limpbizkit.com/events/ ии... I DID IT ALL FOR THE NOOKIE COME ON THE NOOKIE COME OOOOOOOOON! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
ОоОоОоОоОо ЛиМп БиЗкИиИиИиИиИиИт <3<3<3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Чакам си Токио Хотел.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
ЙЕААААААААААААААААААААААААААААА
много сме яки! Супер селяндурско е, поне едно "радвам се за феновете, дано се накефят" пуснете. И аз мое съм хлебил някакви концерти, но съм си добавял нормалната реплика - дайте да не бъдем прости путки, все пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
честито на почитателите, но
аз искрено мечтая да ни удостои мистър тимбърлейк и да имам вип. :[ кога?? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Нема пъък
![]() К'во ти пука, щом ти им се кефиш.. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то по-скоро на теб тряя ти
![]() край ми а ривър, кънтке! :Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
остави се.
айм брингин секси бек, ъх. дем мъдърфъкърс донт ноу хау ту ект. мощна еякулация. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Съвсем сериозно, Сашо, наистина ли си очаквал някаква друга реакция? При положение, че на около 95% (ако не и повече) от пишещите тук им е през оная работа за Limp Bizkit.
Между другото, Лепа Брена също ще има концерт юни месец. Не се ебавам, това е напълно сериозно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венци, на хората, на които не им пука...не знам за какъв чеп им е да пишат тук.
В смисъл - ти знаеш, понякога изтрещявам, но дори Рапсъди да дойдат тук и да кажа ааа, глей кво яко розово парти ще има ще добавя "Шегувам се, естествено. Весело прекарване на всички фенове". Сега, в интернет сме, ама нека поне по отношение на музиката се държим нормално. И аз чух за Лепа Брена, ще има српско ^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ясно, просто дори на мен като прочетох заглавието на новината и ми стана супер смешно, даже едвам се сдържах да не напиша каквото ми беше на душата (не че е още късно, де
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епа, то не ти пречи да се изхилиш, обаче виж че си отдаде респектО
![]() Пък и все пак, макар и главно за метъл, си има рок направленица форума, туй би оправдало донякъде темата. :Ь -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
100% ще съм там !
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Дано да стане и да не е много скъп билетеца
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ционе, нема бараш зомбито, мойта курва си е. А за концерта, сигурно ше се ходи, то нали до тогава учим или до 15, не знам <:
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
дори Рапсъди да дойдат тук и да кажа ааа, глей кво яко розово парти ще има Не разбирам какво пък те бъркат Rhapsody в случая, и най-вече кое им е "розовото"... ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я прочети пак и асимилирай.
![]() Рапсъди рядко слушам и са ми прекалено симфониккзз => но дори Рапсъди да дойдат тук => понеже са ми прекалено пауър и симфоник ще кажа на шега нещо подобно ааа, глей кво яко розово парти ще има но всъщност ще ми е кеф за феновете, защото ще си имат емоциите от концерта. Нищо не ме бърка в случая, не виждам къде е проблема. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Оооо супер
![]() Надявам се за другите от вас през юли да дойде група от 10 безполови индивида с бял грим и да колите заедно овце на сцената ![]() Дано Black Light Burns са подгряващи -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Лепа Брена е КVЛТ, шибаняци!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Доколкото съм запознат не може да се мери с Цеца Величкович
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:56 PM |