![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Аз наскоро си харесах едно парче, но не мога да реша в коя версия ме радва най-много. Освен това парче, давайте ваши предложения за песен привлякла много групи. Ето за кво иде реч;
Оригинал: Rolling Stones - Paint in black Кавъри: Animals - Paint in black Apocalyptica - Paint in black WASP - Paint in black U2 - Paint in black Deep Purple - Paint in black Rage - Paint in black Black Dahlia Murder - Paint in black The Agony Scene - Paint in black Sora - Paint in black Azula - Paint in black The Unseen - Paint in black Maria LaForet - Paint in black Inkubus Sukkubus - Paint it black Rick Wakeman - Paint in black Death Note - Paint in black Сигурно и още има :> И ЩЕ МОГА ЛИ ДА ВКАРАМ МЕТЪР И ПОЛОВИНА НА МЕТЪР ПЛАКАТ В ЗАЛА НА КОНЦЕРТ НА РОК ГРУПА!?!? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Веднага се сещам за "Enjoy The Silence" на Depeche Mode - песен, която въобще трудно понасям (по-скоро хич), същото важи и за групата. Все пак, това излиза при първо търсене, доколкото знам има и още маса кавъри:
Acoustic Torment Ankhagram Confess Changes Demonio Dream Master Entwine Everwake Lacuna Coil Lifend Luna Martyr Moonlight Preternatural Rasta Squealer Syrens Call That Old Black Magic UnderWater Moon Всъщност май далеч не е единствената тяхна с 3875238735 различни интерпретации, но ако не друго, поне е от най-популярните. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Абе Paint IT Black се казва парчето. Дал си хиляда линка и на нито единия ли не прочете заглавието?
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Да бе, голямата грешка, няма да ги оправям сега, кажете за плакатите и там по темата карайте <:
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Smoke on the water.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^Всъщност темата в същността си въобще не е за кавъри, ама просто ако беше пуснал "МОЖЕ ЛИ ДА СИ ВКАРАМ ПЛАКАТ НА РОК КОНЦЕРТ" щяха да му я изтрият
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Па то не е късно.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко е по правилата и темата е яка :>
Парчетата ги дирих повече от 30мин, сещаш ли се, че не уважаваш труда ми с поста ти? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Само Freezing Moon има над 140 кавъра, Transilvanian Hunger - тя толкова горе-доле. Вероятно Paint it black има 10 пъти повече, ама никога не може да се направи точна статистика...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Е, безумно е точно ние да се опитваме да разберем коя е най-кавърираната песен, но със сигурност Бийтълс имат поне 5-6 песни, които са записвани повече пъти от Paint it Black.
А аз ще се отчета с една от най-яките за свирене според мен песни: Message in a Bottle на Police. Класическият в нашите среди кавър на Machine Head от The Burning Red. Английските дет метъл кавъристи от Ten Masked Men и тяхното лошо чувство за хумор. Тройната гей оргия от 30 Seconds to Mars правят акусто-педален вариант на песента. Американците от Maroon 5 пък изпълняват парчето доста приятно. Култовите No Doubt също. и още... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 07:24 PM |