![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
аз съм момче на 20 години от едно село близо до София, кефя се на хардкор и повечето метъл стилове. мразя чалга, емо, лигави тийнейджъри (нямам предвид възрастта) и бирата ми да е свършила
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
МУ!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
кои корове?
добре дошъл. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
еми главно хардкор и метълкор - hatebreed, agnostic front, biohazard, madball, silent civilian, diecast. тфа от коровете
иначе за метъла почти всички стилове.не ми се изброява |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Добре дошъл.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мерси. Надявам се да се напасна с обстановката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здравей, човеко от Upper Raspberry
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малина не идва от храста малина и е с ударение на 1-вото а. Идва от махала, но как е преобразувано до такава степен, че да стане малина дори и аз не мога да ти кажа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Powerviolence и подобни хави слушаш ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Добре дошъл!
Какво мислиш за стрейт едж? Относно идеите на Варг ще си поговорим, като издаде нещо... ![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Яки групи.
Поздрави. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
дaно занапред още по-яки намери х
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Малина не идва от храста малина и е с ударение на 1-вото а. Идва от махала, но как е преобразувано до такава степен, че да стане малина дори и аз не мога да ти кажа ![]() Верно ![]() Надявам се, че няма много момичета със забрадки при вас. Културата е хубаво нещо, но не и когато ти се навира в лицето умишлено и изкуствено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами да ти кажа ние сме доста голямо село.Около 2000 души сме и хората тук са по-скоро градски тип. Аз лично живея в блок и не, няма момичета със забрадки, понеже няма турци. повечето хора работят или живеят в София. Самият аз съм "Софиянец". По-голямата част от роднините ми са софиянци (около 5 поколения назад), но тук ми харесва повече, отколкото в мръсната, гадна София. Няма какво да ме задържа там.
Майка ми и баща ми са разделени откакто бях на 6 години. Баща ми сега работи в чужбина, а майка ми дори не я знам къде е. Изнесе се от нас преди 2 години. Нито каза къде отива, нито ме потърси. (Сметнах за добре да го споделя. Нали все пак това е моето представяне). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Здрасти! Доста добре го каза за София, тук не само е пълно със селяни (не влагам отрицателно чувство), ами и със селяни по манталитет, които мен лично ме отвращават. Като тръгнат всички да се обясняват колко са граждани ми става смешно. Все тая, приятно престояване тук.
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси.Ще се опитам да допринеса с каквото мога за благото на форума и дано успеем да накараме все повече подрастващи да слушат тази музика
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
Добре дошъл. Hatebreed мачкат, особено на живо!
![]() -------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам го от личен опит
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 17-September 08 Град: Варна Потребител N: 2992 ![]() |
Епа жив и здрав да си, дееба. зЕми си нещо на Obituary, DEATH и SepulturA. В замунда дават без парЕ.
![]() -------------------- This is an automated message. Please don't reply.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз вече съм ги преслушал споко.Иначе сепултурата си ми е оттдавна в кръвта и мноого им се радвам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Здравей! Доста активно си се включил във форума като гледам, така че май няма смисъл да ти пожелавам приятно прекарване.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Добре дошъл
![]() ![]() -------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Недей, щото и на мен ще ми тръгне кръв... от ушите или
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Ами здрасти.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E мерси.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eто ви и една снимка от мен. Да не кажете после, че не съм се показал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Убавец!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Колкото флудер, 2 пъти по-ме напуши на смях тая снимка ахаха
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е добре де, признавам си. Бях пиян и кфо от тфа. Бтв очите ми са червени от алкохола, не от светкавицата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
ами да ти кажа ние сме доста голямо село. Около 2000 души сме и хората тук са по-скоро градски тип. Аз лично живея в блок и не, няма момичета със забрадки, понеже няма турци. повечето хора работят или живеят в София. Самият аз съм "Софиянец". По-голямата част от роднините ми са софиянци (около 5 поколения назад), но тук ми харесва повече, отколкото в мръсната, гадна София. Няма какво да ме задържа там. Майка ми и баща ми са разделени откакто бях на 6 години. Баща ми сега работи в чужбина, а майка ми дори не я знам къде е. Изнесе се от нас преди 2 години. Нито каза къде отива, нито ме потърси. (Сметнах за добре да го споделя. Нали все пак това е моето представяне). Споко, дори да беше казал, че живееш в къща, нямаше да си помислим, че си селянин! Нали сега е модерно "софиянците" да се заселват в близките крайградски територии, да избегнат шума и замърсяването в столицата. Аз поне познавам няколко семейства, които направиха това. А да те питам - там при вас ли снимат филми, чувала съм, че има снимачни площадки. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:53 AM |