![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() Нещо почти не се говори за тази холандска група, а трябва. Много качествен метъл, да си призная аз от скоро ги слушам, обаче усещам, че ще ми станат любимци. Вече лийкна и новият им албум Passiondale - мнения? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Няма празно при тия момчета!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Новият албум е смазващ. Убийствена продукция! Рифовете просто те мачкат един след друг
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Китаристката изглежда (а и свири) много добре. ;]
Колкото до групата - слушал съм ги, но не са ми сред любимците. Новият албум не съм го чул още, ще гледам да го сторя тия дни. Ама китаристката е чук, де. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Ах, тази китаристка. Иначе групата е много готина. Кефка яко. Ще ги връткам доста време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Я, то нов
![]() Страхотна група са, едни от любимците ми в дета. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Тhe Christhunt, The Grand Grimoire & Bloody Blasphemy -
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Новият албум кърти отвсякъде!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
Много здрав албум! Предишните не съм ги слушал задълбочено, но този ме грабна и втори ден си го въртя постоянно. Звучи по-скоро мелодет с леки блекънд дет наклонности, гледам и чисти вокали са вкарали тук-таме, но съвсем малко и то на място.
-------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Браво на холандченцатата!
Много мелодичен, стегнат и сериозен албум е това. Явно са тръгнали по по-мелодичната страна на спиралата от някакво време насам, наистина ми допада. Сигурно по-натам ще го слушам още, има много пленяващи моменти. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
В момента го преслушвам за 15456457567674 път и все още не ми е омръзнал,'бах ма'а му.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Алеле майкооо, какво е това чудо дето са го издали, бееее!
![]() Мале мила, ето на това му викам здрав албум! Браво, браво, холандската кръв не прощава на слабите сърца и тъпанчета! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Смазват! И с новия албум, и с всички останали! За самия Passiondale, много атмосфера са докарали, свиренето е болно... Интрото с японската реч в началото пък направо те хвърля във филма! Голяма работа са.
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук е качен клипът на "Drowning In Mud".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Най-якото парче от албума са избрали, но клипът е малко смешен.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега пак преслушвам Пашъна.
Можеше малко по-дълъг да е, малко ми се видят тези под 40 минути. Другото съм го казал, макар че не ми е любим техен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
На мен любима си ми остана Пойзън Фог. Има там един риф, дето ми мяза малко на Serpent King! Иначе чистите вокали:
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Определено има защо! "Poison Fog" си е страхотия, от цялата тава като че ли е най-здравата песен за мен. Самата "Passiondale" пък е смазващо силна, след това вече идва "Drowning In Mud". И пак е адски трудно въобще може да се говори за по-малко влиятелни песни в албума.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Тази сутрин се събудих с ясната идея да си пусна No Survivors
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
А кои от вас ще дойдат на концерта?
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз мисля да не пропусна!
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
С sharon също сме там.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да мога, уви. Много разноски.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Обади се в "От другата страна" по Радио Варна в понеделник - звънят по двама души и може да спечелиш.
Също така в theotherside.dir.bg има игра. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Позакъснял концерт, недотам добър звук и малка сцена, но пък в крайна сметка чудесно преживяване - God Dethroned оправдаха всички очаквания! Перфектен сетлист изсвириха - много нови парчета и някои от най-култовите неща от старите албуми. Henri е изрод, много силно стои на сцената, а Susan свири отлично...
И, разбира се, пак смешно ниска посещаемост, но май трябва да свикваме вече с такива картини. Понагледаха се на банди хората и взеха да капризничат... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Затова пък мернах поне 4 души от форума
![]() И Sacramental Blood забиха страхотно. (Хм, защо ли ми се струва, че за тях звукът беше най-добре.) A Susan, освен че свири отлично, е най-якият пич! ![]() ![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хм, защо ли ми се струва, че за тях звукът беше най-добре.) Защото наистина беше такъв по време на тяхното изпълнение. Почти никой не забеляза отсъствието на басист, явно бяха решили да си го спестят. ![]() ![]() Btw, струва ми се, че и аз те мернах някъде, следващият път се обаждай. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само аз май си мисля, че звука на Sacramental Blood беше лош. Fleshgod Apocalypse бяха машини. Вокалистът направо ме отнесе. Голям глас. А с кавъра на Вейдър много добро впечатление оставиха. За God Dethroned няма какво да говорим.
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logID=498980597
"We’d like to apologise to our fans in Oradea, but unfortunately we couldn’t play that show because the mayor decided to cancel it because of our band name." ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Концерта за съжаление го изпуснах и явно има за какво да съжалявам. God Dethroned са си маниаци, с новия албум надминаха всичко, което са издавали преди, а и то е адски добро!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видеото към "Poison Fog" е качено ТУК.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Прилично видео, хареса ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
А защо е нужно да се прозяват, защоооооо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само да вметна, че новото чудовище се появи. Маниакално убийствено начало!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Преди малко, както си бях подкарал хубаво "Under the Sign of the Iron Cross", ми звънят на вратата някакви от Твърде Религиозните. Свидетели на някой си (не Йехова, макар че пак с Й нещо беше, може би Йода
![]() В момента Бог ме наказва с това, че не мога да си намеря капака на една от тенджерите. Както и да е, за албума - звучи повече от добре. Достойно продължение на страхотния "Passiondale". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебати албума са направили пак!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Все още не мога да му се отдам напълно. Стигам до втората песен и желанието ми за по-нататашъно настъпление се изпаравя.. Ще продължавам да опитвам.
Иначе, новото лого кърти! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ То е старото, всъщност!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
Продължават да поддържат едно прилично ниво, но още с Into the lungs of hell започнаха да стават леко безинтересни. С новият албум изненади няма- просто един добър Death-Black metal. Но не и особено интересен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Този път мненията ни се припокриват. Много по-слаб от предния и като композиране, и като внушение. Само болни фенове като Гошев могат да го оценят, хаха.
God Dethroned са се настанили доста удобно в позицията на по-мелодичен (и по-бърз) аналог на Bolt Thrower и действително представят другата страна на холандската сцена в дета, но на фона на страшните завръщания от Gorefest, Sinister и Pestilence (където в последствие някой отново намери кусури), 'Under The Sign...' е леко монотонен и подходящ само за няколко приятни слушания. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:15 AM |