![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Немските ветерани SCORPIONS в момента записват новия си албум в студио Peppermint Park. Материалът ще бъде смесен през януари, а албумът се очаква през идната пролет.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
A we SCORPIONS ot koga sa metali we?
-------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Еми май метъл се водят...Майка ми ще бъде много щастлива-тя им е фенка:)
BTW-брао бе-и рапъри,които мразят чалгата имало... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
A we SCORPIONS spored mene sa ROCK grupa.
A 4alga slu6ama samo ako sam piqn ama mnooooo piqn. -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(RaPaR_4aLgOmRaZeC @ Dec 25 2003, 04:22 PM) A we SCORPIONS spored mene sa ROCK grupa. A 4alga slu6ama samo ako sam piqn ama mnooooo piqn. Да бе няма начин. Blackout, Alien Nation и т.н. да не изреждан ако ти прилича на ROCK значи нещо недочуваш. ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mi gramni se. Ama ti ne vijda6 li nick-a mi 4algo mrazec (toest 4e mrazq 4algata).
A pyk teq Blackout i Alien Nation ne sam 4uval do sa. -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Като си нямаш никаква представа за какво става на въпрос по-добре се разкарай оттук.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hahaha ok iz4ezvam samo spoko.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() A i mneniqta mi sa6to. Stava li. ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ако настояваш, проблем няма.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аре бе какво ви пречи човека?Не си пропагандира рапа и не плюе метъла,нали?Ако става за въпрос в този форум има хора,които уж разбират,но не пропускат да унижат другите и техните музикални предпочитания.Навярно всички се сещаме за кой става въпрос...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vpro4m samo pitah dali SCORPIONS ne sa ROCK grupa 6toto sam ostanal sas takova vpe4atlenie. Ne sam iskal da kaja ni6to lo6o METAL-a. A toq Hansi mi se nahvarli kato hiena vdqla mur6a (naprimer).
|
|
![]()
Коментар
|
|
Iskam da dobavq 4e i mi haresva saita na metal-world. A i sam zainteresovan da nau4a po ne6to i za drugite stilove muzika osven tova koeto slu6am. No vse pak ako pre4a dori i malko na nqkoi molq Warrior Of Ice da mi istrie nick-a.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не пречиш, човече, стига драми...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ok
![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:37 PM |