![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
SEPTIC FLESH ще вземат да щъкнат насам - дата 03. 06.
Христо Ботев хол ауейтс ъс! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
На Христо Ботев във хола ли?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сигурен съм! ;п
Интересно, подгряващи ще са Inactive Messiah, хаха, може и да отида, все пак. Не са ми любима група, но кой ходи на концерти само на любими групи вече, пахах. Пък и те кефят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Ооо, Инактив кефят, как да не!
Там сме!!! Септик най-после, след 58 неоправдани слуха... П.П. Във Франция скоро имаше турне Септик/Инактив/Аркан...за Аркан съжалявам ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Много здрав концерт с много омазан звук. Пичът зад пулта изглеждаше доста неадекватен поначало...
Septic Flesh направо извозиха, страшни са! Силно сценично присъствие и свирене, а Seth извади ебати гласището! ![]() ![]() Много рехава публика, обаче. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Нема кинти, нема,нема кинти...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Yeeeeee, muthafucka!!
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Tи ли няма да се уредиш със снимка?
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми всеки бил. Пичът бе супер мега любезен и отзивчив, както и останалите. Само дето тряаше да си сложа фанелата на Мунспел, баси!!!
![]() П.П. Виж накъде ни сочат тиквите ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Фонът отзад ли?
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахам
![]() Да не флудя - накратко впечатленията ми. Гаден звук на концерта, двама души публика; Септик изкефиха, но...не са Ротинг!!! Сакис е просто електрика. Големите групи имат груув, какъвто при Септик долових комай само на Анубис...не само публиката, и звукът беше рехав. Записах май видео, по-късно. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Истина е, че доскоро не слушах Септик, защото ми бяха ушенатрапвани, но след като сам си ги подхванах ги преоткрих. Та снощи юнаците показаха, че са машини и не случайно ги считат за най-добрата гръцка група. Сет е просто малко изродче с това гласище. Размазах се на целия им сетлист, особено на Анубис и Персеполис!!!
Само ме е ужасно яд за Наер Матарон, защото са ТОТАЛНИ ЧУДОВИЩА наживо. Дано поне наминат за концерт в скоро време. -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък ся ще драсна един мейл на Сакис, че след Септик ужасно ми се е дослушала Теогония
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега остана да ни докарат и Найтфол (ако и те се съберат отново), да попълним колекцията легендарни гръцки банди!
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Hey Sakis,
Just a quickie...To say I saw Septicflesh last night, and you know what? I have this overwhelming desire to listen to RC today. ![]() They are nice guys though! xxx D" "Why you said that? They played bad or the fans didn't react well (really how many there were?) I am interesting to hear your opinion. Look forward to hearing from you dear. best as always S" "Oh no, they didn't play bad, but...after the concert I had this feeling that RC was just a different class! The two bands are not in the same league, so to say. Surely Septic gave their best, but there just wasn't the same groove and electricity that you overwhelm the stage with. Even during Anubis, the climax of their show, something was missing. The sound was rather thin and hollow, they just didn't fill up, you know what I mean. That is my subjective perception...I have to be fair and mention what other people say in forums. They are very happy with the concert, saying Septic were smashing machines, with a very good presence on stage, and Seth struck them with his powerful voice. Again, I have to disagree - they have got nothing on your presence on stage, which I was entirely swept with. I have to say to their defense, that the sound was awful. They played the same place which I think you did last time - Hristo Botev Hall. The audience, I'm ashamed to say - barely a 100 people." В катехизис пише, че имало 120-150 човека?! Друг път... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Пичът зад пулта изглеждаше доста неадекватен поначало... ...особено в малкото време, което прекара ЗАД пулта. На Septic Flesh поне не им направи чак такова впечатление намаления състав на публиката (или поне не го показаха) и се раздадоха максимално, както само те си знаят - убедиха ме за втори път, че не са склонни да проявяват милост под какъвто и да е вид, писано им е да са си музикални чудовища! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Много рехава публика, обаче. Второто ти изречение обяснява защо стоях отвън през повечето време и си тръгнах на "Communion". ![]() За участвалите групи, особено в тази ситуация: само респект! Цитат The sound was rather thin and hollow, they just didn't fill up Такива са резултатите от несъобразените децибели, или пък сме останали с диаметрално противоположни впечатления? Цитат I am interesting ![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи, аз хабер си нямам от звук, та не смея да предположа дали Септик биха звучали несъизмеримо по-плътно при едно добро озвучаване. Мога обаче да кажа, че ми стояха рехави И на сцената, като присъствие. Нищо общо със Сакис, който просто помита. А за него, интересния, само риспект
![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък поне се запознах на живо с Шефа и Sharon.
![]() Иначе много доволен останах от Inactive Messiah. Гледах ги за сефте и ми направи впечатление, че свирят доста стабилно! Музиката им беше "довольно хорошенькая". -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оф, аз ги харесвам, но за тях пък звукът беше такава отврат, че как успя да схванеш нещо. Гений!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^^ Да, което е един прекрасен повод за по-чести срещи занапред!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако някой се навие.......
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Да, което е един прекрасен повод за по-чести срещи занапред! ![]() ![]() ![]() Ами то по-скоро от мен, ама схемата беше много сложна, една аверка ми даде апарата си да снимам, УлаирЪТ вика "ай са снимаме", Ицо ни снима ![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:54 PM |