![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
Не съм много сигурна какво точно се опитвам да направя, отваряйки тази тема, ама хайде да се пробваме..
![]() Аз съм Дени от София, приятно ми е ![]() Ученичка съм в столичното 12-то СОУ, изучавайки ( или поне така се води ) френски език. Обожавам музиката и книгите. Може би точно заради това работя в книжарница в която почти нон-стоп се слуша Z-Rock. Да, Z-Rock е любимото ми радио. Слушам доста блус и не се срамувам от този факт. Като любима група бих определила Бараби Блус Бенд ( групата на Буги Барабата ). Веднага след това искам да поясня, че всъщност "любима група" ми е доста странно понятие, защото не мисля, че някъде някога е съществувала група която да прави само невероятни песни. Всеки си има своите издънки. А и предпочитам да твърдя, че имам любими песни. Самото определение "любима група" сякаш ме затваря в клетка и ограничава всичко. Не си падам по каквото и да е ограничаване.. както и не понасям слагането под общ знаменател.. на каквото и да е. Ясно ми е, че съм голяма идитока и дървен философ. Мисля, че всеки ще се убеди в това. Любим автор ми е Стайнбек. Също така обожавам и Шекспир. Романтичка съм.. малко в повече от колкото трябва.. ![]() Не отговарям на интимни въпроси. Мисля, че всеки човек трябва да има нещо, което да е само лично негово. Ето това съм и аз: http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn...1_5259789_n.jpg Заповядайте ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
А добре дошла
![]() Тук има бая всестранно развити личности, задължително ще си харесаш някоя, и ще се скараш с още сто. А от някакъв бегъл личен опит мога да кажа, че да си дървен философ и идиот върви почти винаги ръка за ръка ![]() Та приятно прекарване ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
Хехе, благодаря за посрещането..
![]() Обещавам ти, че аз с никой няма да се скарам.. Но това, че има хора, които не правят разлика между спор и караница.. някак не зависи от мен.. ( не визирам никой ![]() Наздраве! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Оооо, добре дошла, много се радвам, че се присъединяваш, 12-то рулз!
![]() Не съм минавала там от дълго време, но ми е голям сантимент това училище. Може би е в челната петица на училищата, където всичко в възможно ![]() Много приятно представяне, надявам се и писането тук също да ти хареса и да ти спори! Наздраве! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Добре дошла! Много яка усмивка на тая снимка. : ) Поздравления, че си пазиш личните неща, аз не го мога и за това се кефя на такива хора, те са винаги интересни дълго време. За блуса също браво. Слушаш ли Cinderella? Ако не, вероятно ще ти харесат! Аз съм влюбена в не толкова обширното им творчество. : )))
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре заварила
![]() Благодаря за комплиментите.. Не съм много запозната със творчеството на Cinderella, но все пак имам някаква представа кои са и какво правят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Браво, че слушаш радио, и то най-якото
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ След радио Тангра, вече не ни се слуша радио
![]() Добре дошла ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Привет и от мен!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
ааа,
ами здрастех, дано приятно е тук за тебъ) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ След радио Тангра, вече не ни се слуша радио ![]() Добре дошла ![]() Интересно твърдение.. Че какво му има на Z-Rock.. Че и на Едно-рок и на Стар-ФМ.. Предрасъдъци или.. к'во ?! Sharon - Meрси, мерси.. Намират се.. мноого.. Dreaming.. Сцион - 'Драсте! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Bounjour, Comment ca-va? Belles photographies. Mais pourqui cette pseudonyme - la grand-mère?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Haha.. Tres bien, merci..
![]() Mais pourquoi pas ?! Aйде на български, моля те. Разбирам те като ми заговориш на френски, но аз със съставянето на изречения никога не съм била добра. ![]() Babata всъщносто идва от baba_alkohol, както се подвизавам из форума на з-рок. Ако тръгна да обяснявам от къде идва и baba_alkohol ще стане много дълго и широко. Благодаря за комплимента и за изненадата с френския ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Приятно прекарване тук!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Интересно твърдение.. Че какво му има на Z-Rock.. Че и на Едно-рок и на Стар-ФМ.. Предрасъдъци или.. к'во ?! Ни мъ разбра. Просто меракът ни за слушкане на радио отмря (с по-старото поколение радиа). -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Твърде възможно е да не съм те разбрала както хората
![]() Но все пак - желанието никога не умира.. освен ако някой собственоръчно не го убие. Никой не може да направи нищо на твоето желание.. Нъл тъй ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Здравей и приятно прекарване. Не знам кой ти е казал, че си дървен философ, обаче много е сбъркал. Даже много приятно и ненатрапчиво се изразяваш засега.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе.. не ме четкайте така.. шси вирна носа..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Бонжур, мадам, и давайте по едно ухо от време на време на http://radiotangra.com/. Може и то да Ви хареса, на мен лично ми е един от най-добрите приятели.
![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако не го правя ще бъда ли ритуално изгурена на клада.. ?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Bonsoir.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Ако не го правя ще бъда ли ритуално изгурена на клада.. ?! ![]() А не, аз не налагам вкуса си на никого, само от време на време се опитвам да запалвам хората (прости ми избора на метафора, не се усещам понякога ![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Bonsoir. Bon matin ![]() PitBull - Хубаво е, че не налагаш мнението си. Ще бъда искрена, но не искам да приемеш това по някакъв негативен начин. Не съм слушала радио Тангра, докато още е вървяло ефирно, но се носят легенди за това. Опитах се на няколко пъти да си го пусна онлайн, но някакси просто не ми върви. А и от 3-4 години насам съм прекалено пристрастена към дрезгавия глас на Буги Барабата сутрин.. не мога да се събудя без него, като кафе ми е ![]() А и нищо ти няма на избора на метафора.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
А ти, какво очакваш от новото правителство (попита Буги в тоз ранен час (всички спят у нас, каза Финли) ??
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаха..
Упорито се опитвам да НЕ мисля за правителства, министри, закони и всякакви подобни исторически глупости ![]() п.п. - всъщност мисля, че беше: "- Върви си, всички спят у нас. - Не всички, каза Финдли " ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Моя грешка... вярно, че Финли беше натрапника...неговата верица
![]() Поради що сте така ранобудна БабА (на арабски значи баща бтв) ? При мен е оправдателно поведението ми - работа ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Старческо безсъние.. Ни мога, баби, да спя повече
![]() Сега малко по-сериозно: 7 години нон-стоп бях само и единствено първа смяна на училище. От тогава имам като навик да ставам рано сутрин ![]() Чак да е бил натрапник Финдли, не. Той просто си пробва късмета. Това, че на неговата девойка е по-удобно да го изкара като натрапник е малко по-друг въпрос.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Здрасти, много хубаво представяне!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти, здрасти
![]() Благодаря, радвам се, че ти е харесало.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
От бирата се дебелее хД глей да не станеш като мен, иначе тва червено дразни.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Нищо не му е. Той просто имаше предвид, че е твърде червено. Но не му обръщай внимание, това е blood все пак, той винаги има специално мнение по всеки въпрос!
![]() Ти разкажи какви планове имаш за близкото бъдеще - лято, есен, зима, етц. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма нищо лошо в това да си имаш мнение по всеки въпрос. И аз имам моменти в които съм абсолютната многознайка и не млъквам..
![]() Планове упорито се опитвам да отбягвам да си правя, поради простата причина, че Мърфи никога не ме пропуска. Иначе неотложните неща са си работа и училище.. Какво повече? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодарности за Бйелото Дугме
![]() Нека да ти върна поздрава с нещо любимо мое... Една от арт рок фаворит групите ми ![]() AMBROSIA -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Признавам си, тези не ги бях чувала преди.. но определено ми харесват
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Всеки знае, че всичко настрана от RUSH в тоя стил е плява.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва ли да моля за извинение, че съм толкова невежа?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто не му се връзвай. Ако се шегува добре, ако ли пък мисли, че Амброзия са плява по добре да се вземе да се
![]() Музиката или ти харесва, или не. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А и някакси всеки има право на вкус.. Та бил той и най-лошия..
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:32 PM |