![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Ей ме на... вторият (може би) представител на Благоевград.
Казват ми Николайчоу, Коко, Коки, Коле, Ники и т.н. в зависимост от лицето обръщащо се към мен. Търся нови предизвикателства, музикални открития, интересни хора и за това реших да се регна във форума. Ммм любими групи : ами че много са - обичам да казвам за себе си,че съм музикален помияр (с добър вкус)... Сиреч - харесвам безброй нещаот джаз-а, през прогресив рока, та до блек метъла... няма да се спирам на банди, че списъка ще да е доста дълъг. В свободното време обичам да подрънквам на някой инструмент и да записвам идеите си на старата ми щайга... И не, не съм сомнамбул, и не страдам от безсъние - просто сутрешните ми смени понякога ми дават свободен старт да пиша в такива ненормални часове по форумите... Добро утро! -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Ще ни споделиш ли нещо относно username-а си? Ебавка, или?
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Aaaa никнейма ми е безценен почти колкото платинена American Express или Mastercard...
Просто тез душици неземни (aka Tokio Hotel) възродиха у мен спомените за тупираните коси, C.C.Catch и други "ценности" от втората декада на моя житейски път ![]() Tака, че приемам прякора ми за хммм : "провокативен глас в устоите на социалистическите ценности от пионерските години изпълнени със страст към дружинната ни ръководителка" (ама звучи) ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Хаха, тфа за ника ми хареса
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодарско за топлото посрещане!
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
И аз съм от Благоевград, не знам кой друг визираш, но с мен сме 3-ма. ;д
Регнах се вчера и не върви да ти кажа "Добре дошъл", за тва пък... здрасти. ![]() -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи съм търетият тук и ще се пробвам да нося щастие (нещо като дракона от романа на Михаил Енде " Приказка безкрай").
Добре дошла или по скоро добре заварила и на теб Оранжево Момиче ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Вечна мистерия ще си остане за мен, какво общо има Пирин с Благоевград
![]() Така и никой не ми разясни. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Веднага ти отговарям : ПФК Пирин lol
АНП "Пирин" ![]() Връх Пирин, който виждам от терасата си и е на около 20-ина км. по права линия. И те така... OOooo забравих : Пиринско (пиво) - бира за миене !!! -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
Добър вечер..
Успокоява ме факта, че няма да съм единствената в тези часове на денонощието на линия.. Това за джаз-а ми хареса.. Кажи ми едно любимо парче ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заповядай! Чувствай се поздравена :
Egberto Gismonti, Hermeto Pascoal, Zimbo Trio Добре заварила и на теб ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
Почувствах се прекалено поздравена.. Това е божествено..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eеее.. Ще се разтека и ще трябва да ме събирате от комшиите на долния етаж..
Този саксофон беше много точно попадение.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
За разлика от групичката, като която си се писал, имам голям респект към биричката и чичко Петър Михтарски!
Ай наздраве! ![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Бе нали се сещаш, че всички тия имена не са отговор, ами причината да питам ![]() С подобен успех можехте да си кръстите футболния отбор и Витоша, предполагам ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аааа не... нямам пряка видимост до Витоша
![]() Ако искаш сериозно да ти отговоря защо повечето хора говорят за пиринския край включвайки и Бл-гд нямам идея ![]() ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някакси отвътре ми идва да те поздравя с ей туй парче:
http://www.youtube.com/watch?v=33ma935ULgg Надявам се да го оцениш по достойнство ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Лелее, ти си на 33 години!!
![]() Правиш впечатление на някакъв младеж... в добрия смисъл. Ха добре дошъл и ЧРД! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Олеее блгодаря много и за добрето дошъл и за РД пожеланието
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хах, дано не е прозвучало грубо, не те съдя. Просто се вманиачих на тема възраст покрай новите юзъри тука напоследък. Оказа се, че на колкото повече години са, толкова по-изперкали са (което не е нелогично, годините предоставят мегдан за такива работи). Та очертаваш се изключение. Keep it up
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз го наричам криза на средната възраст... Ако имах лъскав автомобил сигурно щях да го лъскам от сутрин до вечер с паста за блясък и да гоня хлапетата от махалата, да ритат топката си по-далече от "Безценното" ми возило... Но тъй като нямам такова (да живее Ланоса ми) е... тук по форумите изливам енергията (останала в излишък), за която не са се отворили достатъчно крака
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Интересно съчетание на аватар и ник!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря, той един набор... от школата на философите циници
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Хах, интересно!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз го наричам криза на средната възраст... Ако имах лъскав автомобил сигурно щях да го лъскам от сутрин до вечер с паста за блясък и да гоня хлапетата от махалата, да ритат топката си по-далече от "Безценното" ми возило... Но тъй като нямам такова (да живее Ланоса ми) е... тук по форумите изливам енергията (останала в излишък), за която не са се отворили достатъчно крака ![]() Добре казано! На, същия бунак отсреща, най-много да имам Wrangler, до там ми се разпростират автомобилните мечти. Трябваше да се сдружа преди време с онези приятелчета от ТИМ ![]() Шегувам се, естествено. Като слушам по новините за 22 годишни момчета, които са напълнили с олово полицаи, хич не ми е забавно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Случайно този г-н Ян Гарбарек да има нещо общо с Аня Гарбарек? Защото съм и голям фен, не заради друго. ![]() ПП Баща и е, проверих. ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Просто се вманиачих на тема възраст покрай новите юзъри тука напоследък. Оказа се, че на колкото повече години са, толкова по-изперкали са Не че се разпознавам в тях, ама... Давай направо! ![]() Ти си от младежите бре ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 12:59 AM |