Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Dreamtale, мнение за групата
winterdawn
коментар Jul 17 2009, 11:52 AM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 20
Регистриран: 16-May 09
Потребител N: 3412

К'во мислите за тази невероятна група, на мен напоследък са ми крайно любими нема к'во да кажа
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори (1 - 4)
sharon
коментар Jul 17 2009, 12:04 PM
Коментар #2

Oryctolagus Cuniculus

Група: Metal World Conclave
Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Град: София
Потребител N: 1112

Не знам дали вече нямаше такава тема, или просто сме дискутирали другаде... Карай. Групата ми е много, ама много любима, най-вече с първия ВЕЛИКОЛЕПЕН албум, в който има невероятно красиви мелодии, гостуването на Marco като вокалист пък превърна "Heart's Desire" и "Where The Rainbow Ends" в абсолютни шедьоври. Много стабилно свирят момчетата, типично в пауър традициите на и без това плодородната си от тази гледна точка родина. "Phoenix" пък ми хареса повече от "Ocean's Heart" и "Difference", с което не казвам, че са лоши албуми, напротив. Доста по-изпипан е при всички положения, остава да видим какво ще изкарат след него. Даже май на сайта пишеше, че ще издават през 2010-та.

+Quote Post
Michael
коментар Jul 17 2009, 05:13 PM
Коментар #3

Просветен

Коментари: 421
Регистриран: 27-January 09
Град: _)_
Потребител N: 3232

Phoenix>all others icon_headbang[1].gif

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jul 19 2009, 02:24 PM
Коментар #4

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28395
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Както вече писах в една друга тема, дебютът си остава най-силното им творение до днес. Изключително свежо и енергично звучеше по онова време, когато пауър метълът още не беше потънал в посредствеността, която го дави напоследък. Няма слабо парче - мелодиите са разкошни и свиренето е на отлично ниво, а пък една "Heart's Desire" ми е сред любимите песни от целия стил... Следващите два албума също не бяха лоши, но така и не ме грабнаха изцяло, за разлика от "Phoenix", в който отново започнаха да правят запомнящи се неща.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Michael
коментар Nov 15 2009, 10:11 AM
Коментар #5

Просветен

Коментари: 421
Регистриран: 27-January 09
Град: _)_
Потребител N: 3232

За мен просто PHoenix е нещо уникално,далеч по-добро и от трите им първи албуми взети заедно.Иначе семплите звучат нивероятно и кой знае може би следващия албум ще е най-добрия техен

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 07:49 AM